Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tomb Raider, Sims, Singles ve Adventure türü tam onlara göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

ben sims oynayan 2 kız, online briç oynayan (onada pc oyunu denirse) 3 kadın, oda oyunlarına hasta 1 kız, wii oynayan (hani şöle abuk subuk el kol sallanan) 1 kız tanıyorum.
    ama oturup cod4 filan oynayanını filan hiç görmedim görsemde ağzım açık kalır herhalde

Bizim sınıftaki bir kıza hangi oyunların bilgisayarında yüklü olduğunu sorduğumda Cod 4'ü de saymıştı. Sonra da benden oyun tavsiyesi istemişti. Yani arada çıkıyor böyleleri ama çok az.

• ben kız arkadaşımla aoe II,III, titan oynuyorum.çoğu arkadaşımdan çokta daha iyi oynuyor.
  • Geçen kuzenle ps3'e gittik kızın biri sevgilisiyle oturmuş Pes yapıyorlar ve gayet iyi oynuyor. Oynasınlar yani zararı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZaFer_55

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

''Haydi Kızlar Oyuna!'' diye bir kampanya başlatmak lazım

• MTV TR'de izlemiştim Japon Kız CS takımı vardı birinci olmuşlardı erkekleri felan yenip
  • Bugüne kadar girdiğim 2 yada 3 takım vardı Call of Duty alanında.Hepsinde de kız oyuncu vardı ve ciddi derecede benden iyi oynadıkları oluyordu.Kızların hepsi olmasa da bir kısmında gerçekten FPS'de yetenekleri ciddi anlamda var ve bu turnuva kazanmaya kadar gidebiliyor.Kim istemez ki sırf kızların takımlarından oluşmuş bir Counter yada Call of Duty turnuvasını oturup izlemek? Veya sırf kızların kapıştığı bir PES turnuvası? Bunlar şimdilik bir hayal gibi gözükebilir ama yukarda da yazdığı gibi 10 sene önce %4 olan kadın şöför sayısı 10 yıl sonra %40 olmuş.Bu neden oyun dünyasında da olmasın?
  • kızlar oyun mu oynar otursunlar örgü örsünler.
    bu arada 2. resimdeki soldan ilk 2 bayan çok hoşuma gitti
  • Sims oynasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

MTV TR'de izlemiştim Japon Kız CS takımı vardı birinci olmuşlardı erkekleri felan yenip

onlarla bizzat oynadım..pis oynuyorlardı..bu resim çekilirken onlarla kapışan takımdaydım..arkadaş çekmişti..

Kızlar, Oyun Oynasın mı?

• oynar walla bn kardesimle adam olmayınca pes oyniorum zorlada olsa .ogreettim ama grupdakilerle oynamak isterim oyunu bn
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

MTV TR'de izlemiştim Japon Kız CS takımı vardı birinci olmuşlardı erkekleri felan yenip

onlarla bizzat oynadım..pis oynuyorlardı..bu resim çekilirken onlarla kapışan takımdaydım..arkadaş çekmişti..

Kızlar, Oyun Oynasın mı?

sonuç ne oldu? yendinizmi yenildinizmi?

• yenildik..biz yanlış hatırlamıyorsam 16 civarıydık onlar ise yalnızca 2 kişi..
  • kızkardeşim most wanted'ı bitirmişti. bense sabredemedim o kadar sildim gitti
  • bnm kız arkadaşım bütün sims serisini oynar bende gıcık olurumşimdi crysis falan öğretmeye çalışıorm
  • Aslında Türkiyede genede baya bi kız oyuncu kitlesi war genellikle online oyunlarda ben çok rastladım. Ama ki ülkemiz malum kız diyince akan sular duruyo. Online oyundan tanıdığım bi abla wardı mesela, çok çok iyi oynadığını biliorum gayette seri, online oyunda onun karakterini tanımayan yoktu ama kız olduğunu çoğu kişi bilmiodu mesela. Bilindiği zaman sarkan laf atan cewap wermeince küfür eden çok oluodu. Ama gerçekten savaş oyunları genellikle erkekler için bencede Doğa gereği.
  • kızların teknoloji kullanımının arttığı doğru fakat bı kızların yarısı gibi bir miktarın bilgisayarı sırf msniface book gibi şeyler için kullandığıda bi gerçek.
    Tabi kızlar oyun oynayamaz diye bir şey yok ama bu oranın %20 i geçiceğini sanmıyorum.

Erkekler en geç 5 yaşında bilgasayar başına geçmiş olurlar fakat kızlar genelde 8 yaşından erkek pc nin başına geçmiş olmazlar veya geçmişlerse bile kızlar genelliklw korkaktırlar pc bozulcak babam beni dövücek vb. korkusuyla pc yi kurcalayimazlar dolayısıylada pc yi sırf 2-3 oyun oynamak için kullanırlar.
    Erkek ise babam dövücek falan demez direk pc yi kurcalamaya başlar.

Kısacası erkekler pc konusunda genel olarak kızlardan daha iyidir
  • Bence bilgisayarı olan her kız oyun oynuyordur. Bkz. Solitaire - Mayın tarlası vs.
  • benim kız kardeşim GTA oynamayı çok seviyor önüne geleni dövüp parasını alıyor ama benimle LCD karşısında pes oynicak bir bayan arıyorum görürseniz bana gönderin ne olur :))
  • world of warcraft gece yarısı satışa çıktığında kalabalıkta birsürü kız vardı. aksiyon sevmiyorlar ama wow tarzı oyunları seviyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.