Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kız arkadaşımda Vice City oynamaya bayılıyo...
  • Futbol oyunu hariç çoğu oyunu kızlarla birlikte oynamışlığım var :)
  • Eski arkadaşlarımdan biriyle Dreamfall, Grim Fandango, Fable falan filan oynardık. Kendisini KotOR fanı yaptıktan sonra kıvama geldiğini anladım ve yatağa... Pardon pc masasının önüne bıraktım.
  • facebookta f.e.a.r ın hayran sayfasının yarısı bayan üye, hatta bir kaçıyla tanıştım, çok şiddet içerikli olmasına rağmen bayanlardan da ilgi görüyor. Ama %99 u yabancı.
  • Bazilari erkeklerden daha iyi
  • benden daha iyi oyun oynayan birsürü kız arkadaşım var
  • Red Alert hastası bir kız arkadaşım var.
  • Kızlar Oyun Oynamasın... Bizimle Oynasın

• sole bi pes oynayan crysisde korkusuzca uzaylilara dalan(brn hrp gorunmezlik basip uzaktan vuruyorum)
    cod serisine ilgi duyan sarisin 10 numara bi kiz arkadas ariyorum

keske olsa
  • Kız derken 10 yaş ve altlarından bahsetmiyoruz.Ayrıca kız ı erkekten ayıran bi takım farklar vardır tabi burası bunun yeri değil.Kızla oyunda oynanmaz. kızlar oyunda oynayamaz.Sinir olursun.
    Oynayan arkadaşım varmı? var?
    hatta bir serverda(runuo) oynuyorum kız ingilizdi oynadığım yerde gamemasterdı bende tavlamıştım.en iyilerindendim serverın. kızın player characteride var onunla bana yalakalık falan çekiyordu.Edit filan yapmıştı.
    Ama o kız bana bunlarıda yapıyordu:
    ben o zamanlar serverın en iyilerindendim en az 20 turnuva olsa 17si benimdi.bir gün gene turnuva yapıyoruz
    2vs2 deyiz.biz böyle sevgili gibi takılıyoz falan filan.kız benim yanıma gelmedi başka bi adminin player charının yanına gitti.Tabi ben yanıma başka bir ark alıp bunu 2vs2 de harcadım.seste çıkartmadı.ve böyle oldu bi kaç turnuvadada.
    yani kız'ların soyunda olan bi yamukluk var.
    O kadar kötü değil ama yinede oynuyordu.10-15 tane var arkadaşım oynayan hep öyle.türkiyeden en fazla 2 tane.gerisi yabancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 17 Şubat 2009; 23:50:31 >

• tabiki de oynasınlar....starcraft gibi strateji zekasının yanında kabiliyet isteyen bir oyunu bile gosu derecesinde oynayan hatunlar gorunce "ohaaaa" dedim ve evet kızlar da erkekler kadar her oyunu "iyi" oyun oynayabilir...bkz. tossgirl
  • kardeşim tomb raider hastası şu an underworld takılıyor.
  • Ne alaka ya oyun oynayan milyontane kız var..Oyun derken sadece pes yarış falan mı anlıyorsunuz yani
  • Oynarsa oynasın kızı erkeğimi olur bu işin oynayan oynar zevk meselesi.
  • Başlık komik olmuş, sanki kararı biz vereceğiz.
  • Benim kız kardesimde pes oynuyor =) Ama kendini gelistirmesi lazım^^
    Gta,metin 2 oynadıgı diger oyunlar arasında,hatta metin 2 yi zorla bıraktırmıstım.
    Ayrıca reel futbolda bircok erkek eline su dokemez Gecen seneye kadar kulube gidiyordu ehehe
  • bence oynasın ama kız arkadaşınla dolaşmak eğlenmek varken oyun oynamak biraz saçma olabilir.
    ayrıca benim kardeşimde pop serisini assassin's creed i ve thief 3 ü bitirdi. özellikle asası güzel oynuyordu abisine çekmiş
  • Fifa 09 hastası kız arkadaşım vardı oyunu verdim geri istemiştim vermiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 85constantine85

Oynarsa oynasın kızı erkeğimi olur bu işin oynayan oynar zevk meselesi.

Katılıyorum dostum
    Bence oynasınlar
  • benim arkadaşım msnden cevap vermio her zamn pes 09 hastası
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.