Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayanların genelde bakış açıları ağırdır, yani gereksiz ve saçma bir ağırlık. Ne yaptıklarının bir filtresi olmamasına rağmen, onlara göre oyun gibi şeyler saçmadır(çoğunluktan bahsediyorum). Neden saçmadır? Daha önemli işleri vardır... Bunu 16-17 yaşındaki kızlara vuralım, çevremden biliyorum. Yaptıkları tek şey, erkek muhabbeti ve gereksiz bir geyik. Hayat felsefesinden uzak oluyor ÇOĞU kız bu yaşlarda, şimdi bu insan bize oyun saçma derse biz yer miyiz? Hayır... Eve gidince WiiFit oynuyordur o kesin
  • afyonda bizim üni kampüsünde ps2 de street fighter ex3 oynarken yanıma yaklaşıp "tek oynuyorsan eşlik edebilirim" diyen bir kız çıkmıştı. ben her zamanki gibi ryu yu almıştım ve kızda sakura yı aldı. ciddi ciddi oynuyordu ve 5 dövüşten sonra 4-1 yendim. ben iyi street figter oynarım ama kızda fena değildi yani. "güzel oyundu" dedi sonra çekti gitti. halen ismini orda olup olmadığını merak eder dururum. tabi mezun olduğum için bilemiyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Bayanların genelde bakış açıları ağırdır, yani gereksiz ve saçma bir ağırlık. Ne yaptıklarının bir filtresi olmamasına rağmen, onlara göre oyun gibi şeyler saçmadır(çoğunluktan bahsediyorum). Neden saçmadır? Daha önemli işleri vardır... Bunu 16-17 yaşındaki kızlara vuralım, çevremden biliyorum. Yaptıkları tek şey, erkek muhabbeti ve gereksiz bir geyik. Hayat felsefesinden uzak oluyor ÇOĞU kız bu yaşlarda, şimdi bu insan bize oyun saçma derse biz yer miyiz? Hayır... Eve gidince WiiFit oynuyordur o kesin

ağırdır yorumu, yoruma açık ama belli net bir hayata bakış açısından ya da felsefesinden en azından bize göre daha uzak olduklarına ben de katılıyorum. onların ilgi alanları bize saçma gelir (alışveriş, kıyafet, makyaj, kız dedikoduları, milleti çekiştirme...), bizim de futbol idi (gerçi ben hiç yapmam ya neyse), siyaset idi, oyun idi, başka abidik gubidik şeyler idi olan ilgi alanlarımız onlara saçma ve gereksiz gelir. erkeklerin yaşantısında fazlaca salgılanan testesteron, kadınların da östrojen hormonu etkilidir... bunlar bir elmanın iki yarısı gibidir, birbirini tamamlar. bu yüzden herşeyiyle sizle uyum içinde olan bir erkek arkadaşınızı kız arkadaşınızdan daha çok sevemezsiniz :)

(bak konu nerelere gitti)

ilgi alanları, tabi hayatın hiç bi alanında olmadığı gibi, her zaman yukarıda basite indirgediğimiz kadar net değildir. bir erkek de dedikodu yapmayı ve alışverişi sevebilir. bir kadın da futbol fanatiği olabilir, ya da genel olarak erkeklerin oynadığı oyunları oynamaktan hoşlanabilir. bu çeşitlilik iyi birşeydir, olmalı da... steam üzerinden l4d yaptığımız hatun oyun arkadaşımız var, kız arkadaşım da oynuyor l4d misal... ama cs gibi daha refleksiv oyunları haliyle bizim kadar oynayamıyor, çabuk yılıyor. çünkü biz başladık 98-99 yılında bu fps olayına, onlar başladı 1-2 sene önce. cs oynayan hatun da gördüm iyi, ama ilgi meselesi, odak meselesi biraz...

hatunların çoğunun oyunlara bakış açısı da, kendi hakkı olduğunu düşündüğü erkek arakdaşının zamanını çalan gereksiz zaman kaybı.
    haliyle oyunlara antipatiyle yaklaşıyorlar... bunu yıkmak da kolay değil ne onun için, ne sizin için.
    (oyungezerde kız arkadaşınıza oyunları sevdirme tiyoları diye bi konu hatırlıyorum, mantıklı çözüümler vardı)

hatunlar sayı olarak bize yaklaşmasalar da oyun oynuyorlar...
    çevresinde sevdiği bir kız arkadaşı kendi gibi oyun oynasın, hatta onla oyun oynasın isteyenler, elini taşın altına koyacak..
    emek verecek bu misyona...
    ben verdim, bi yere kadar geldi.
    ama hala oyunlar, onun için erkek arkadaşını ondan çalan gereksiz zaman kaybı...

bodyman700 güzel bi anı yaşamışsın, insanın içini ısıtıyor walla :)

• Neden olmasın Ablam NFSU 1 NFS MOST WANTED NFS CARBON bitirmişti beni bile zorluyor hiç bir fark yok bence.
  • pıssss kızları crysisda multipalyerde kapışacan nasıl olur acaba
  • Arkadaşlar bekarlar için yazayıyorum, Eş seçimin güzel yapın mutlu olursunuz..Mesela ben eşimle streat fighter oynarız, NFS serisini sever , bi ara knightta çarımı bile kastırttıydm, Anime deseniz hastası naruto,bleach,one piece tam gaz gidiyo.Tek kusuru star wars u sevmemesi,Hayatta magazin programı izlemez , Salak salak aşk dizilerine bakmaz, Manga okur
  • BF2142'de bir kız vardı gayet iyi oynuyordu.Nedense hep vururdum onu.Bana da hep küfrederdi.Karı gelmiş benim sunucumda oynuyor bana küfrediyor.Bende ona iyice küfredip ingilizce'de ''go and make soup for your children'' (git ve çocuklarına çorba pişir) dedim ve 2 gün uzaklaştırma verdim.Kadın geri geldiğinde sesi çıkmıyordu.

Hatta BF2'deki sunucumuzda da kadın oyuncu vardı ama adminlerden birinin çalıştığı yerdeki kadındı.O yüzden ona birşey diyemezdim.İyi kadındı.

Dişilerin araba kullanmasına ve bilgisayar oyunu oynamasına %10000 karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 28 Mayıs 2009; 17:19:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

''Haydi Kızlar Oyuna!'' diye bir kampanya başlatmak lazım

• kendime oyuncu bi sevgili bulsam ne güzel olur tipte adriana lima gibi olcak of beaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahkesis

kendime oyuncu bi sevgili bulsam ne güzel olur tipte adriana lima gibi olcak of beaa

Adrina Lima gibi bir kız bulucan ve ne gibi oyunlar oynayacaksın?
  • Bence hiç gerek yok ,ellerini sürmesinler :D çünkü hatun milleti yensede yenilsede dırdır edicektir :D
  • Lara Croft alacan yanına tomb raider oynayacan
  • eski kiz arkadasima diablo 2 ogretmistim hehe bayada oynamisti 30lvl ciwarydi bi kiz icin iyibi skor bence suanki kiz arkima dota ogretmeye calisiyorum ama cok zor cok ogrenemeden bırakti tabi
  • Sims türü oyunlar zaten bayanlara hitap etmiyor mu?

FSX ya da falcon oynayacak halleri yok herhalde bayanların:)
  • yarın sistem evimde eşime pes alıştırmaya çalışacağım olmazsa sims filan yüklerim birazda GTA aşılarım.
    Call of oynarsa oda süper olur :D bakalim vericem coşkuyu inşallah pes veya cod oynar :D
    kendisi mario hastası.
  • World Of Warcraft oynayıp da Guild Master olan çok kız gördüm...
  • Counter Strike kalnları bile var full bayan hepsi. Üstüne üstün erkeklere taş çıkarak kadar iyi oynuyorlar.
  • Onlar süslensinler oyunu biz oynarız.
  • iddia ya girerim: kız kardeşim(kendisi şu an kamu yönetimi 2. sınıf okuyor.) Prince of persia serisini(son oyun hariç) buradaki erkeklerin %70 inden daha iyi oynuyordur. sot u hatırlamıyorum ama ww ve ttt yi hard zorlukta bitirdi. sadece dandik atlama hataları dışınca hiç ölmedi. Ayrıca assasin's creed de 5 tane suikast görevini hiç kimseye çaktırmadan yapmayı başardı.(ki oynayanlar bilir görünmeden ana kahramanları öldürmek biraz güçtür.)
    fare yi iyi kullanamıyor ama joypad ile sağlam oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.