Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımın tetristen başka oyun oynadıını görmedim.
  • benim joystickle ucak oyunu oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: YouR@ck

benim joystickle ucak oyunu oynarız

• Baya oynayan var ya kız arkadaşım Max Payne ve counter oynuyodu.
  • sims serileri oynayan kızlar çok gördüm simsedik faliyetlerden esinlenerek kızlarla baya bir evcilik oynamıştım9-10 yaşlarımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan. -- 9 Mart 2009; 20:39:35 >
  • Oynasınlar bencede onların oynamaya hakkı yok mu canım.
  • Benim kız arkadaşım da CrySis Warhead'ı oynamış. Duyunca şok olmuştum
  • Ben CoD2 camiasında 1-2 tane gayet de güzel oynayan birkaç genç bayan arkadaş biliyorum
  • Kızlar araba ve futbol hariç diğer oyunları oynıyabilirler.. Strateji oynayanları çok gördüm.. İşleri o zaten milletin arkasından kurgu vs. :)
  • grubta dota oynayan 20 kişiye yakın ark war 4'ü de kız desem:)
    ama sinirlenip hırs yapınca erkek gibi kayma işlemine girebiliorlar xD
  • Tüm kız alemi gelsin Pro-Gamer'ı kimse yenemez hiç bir oyunda..işte okadarrrrrr
  • bi kız arkadaşıma still life öretmiştim sevmişti ama bi türlü becermiodu.önce internetten pathway bakıodu ordan da geçemeyip bana sen geçiver diodu.o kadar yetenek fakiriydi.
  • la onlar insan değilmi niye oynamasınlar
  • Hatta forumdan da var birisi Knigth oynuyordu janine di sanırım nicki.
  • yıllarca bir çok bayanın da bulunduğu büyük bir WoW guildinde oyun oynadım. ilk başlarda bir kaç dar görüşlü, kadını evinden ya da yatağından başka bir yere koyamayan hödük hemcinsim bunu yadırgadılar. hatta bir tanesi "işte bu gavur kadını böyle oluyor" gibisinden haddini ve beyinsel yeterliliğini aşan bir cümle bile kurdu ki deşifre etmeyeyim kim olduğunu, nitekim kendisi de şu an dh üyesi.
    neyse, raidlerde ve pvp arenalarda bir çok erkekten de başarılı olunca bu kız arkadaşlarımız, erkeğin muhteşem ve üstün (?) egosunun gazabına uğradılar. Çıkan tartışmada her türlü hakarete çok yakışıklı cevaplar verdiler. sonrasında da bu tartışmayı başlatan 'üstün' erkeklere guildin kapısı gösterildi.
    emin olun raidlerde wipe olduğu zaman en az bir erkek kadar da sert ve acımasız küfürler de edebiliyorlardı. Bir çoğu ile yüzyüze de tanışma şansı buldum (o dönem Hırvatistanda akademik araştırma yapıyordum, bir çoğu da hırvatistan ve çevresinden arkadaşlardı) hepsi de çok kıyak kızlardı ve oyunu bırakmış olmama rağmen hala iletişimimiz vardır kendileriyle.

• Tartışılması bile saçma bence.Hiç bir şekilde hiç bir iş,zevk veya uğraş bir cinsiyete mal edilemez.Edilmesi başlı başına abese iştigaldir.Kimse dilimin sivriliğinin kusuruna bakmasın ama bu konuyu tartışmak şunu tartışmaktır aslında:

Hmm kızların pipisi yok bir de göğüsleri büyük,sizce onlar insan mı?

Uzaylı değiller onlar da insan inanın

Bu sebepten gelecek her türlü yorum,haber,zart,zurt bana çok garip geliyor bir erkek olarak erkek şuna yapar bunu yapar şeklinde yorumlar da
  • Crysis Warstada baya iyi oynayan kızlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 26 Mayıs 2009; 19:09:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OğuzhanAhan

Tartışılması bile saçma bence.Hiç bir şekilde hiç bir iş,zevk veya uğraş bir cinsiyete mal edilemez.Edilmesi başlı başına abese iştigaldir.Kimse dilimin sivriliğinin kusuruna bakmasın ama bu konuyu tartışmak şunu tartışmaktır aslında:

Hmm kızların pipisi yok bir de göğüsleri büyük,sizce onlar insan mı?

Uzaylı değiller onlar da insan inanın

Bu sebepten gelecek her türlü yorum,haber,zart,zurt bana çok garip geliyor bir erkek olarak erkek şuna yapar bunu yapar şeklinde yorumlar da

tartışmak saçma elbette. ona bir sözüm yok, ancak eğer tartışılmaz ise bu daha büyük bir kötülük olur. çünkü herkes kendi doğrusunun evrensel doğru olduğu konusunda şaşmaz (ve salakça) bir inanışa sahiptir. bu sayede kazın ayağının öyle olmadığını anlama şansı verilir bireye.

bir de oyun tartışmaktansa, oyun teması kullanılıp toplumsal cinsiyet gibi önemli bir konunun tartışılması ayrı bir güzel olur. bu konu oraya doğru giderse gerçekten tatmin olacağım. oyun ayağına hiç değilse gençler toplumsal cinsiyetin varlığını ve gerçekliğini görsünler.

• Ben bir bayanım ve 3,5 yaşından beri deli gibi bilgisayar oyunu oynuyorum.

İlk oynadığım oyun babamın iş yerinde lotus 3 tu.
    Daha sonra eve bilgisayar alındı. Fifa ve NBA 99 ile başladım. Fifa yı çok seviyordum.Deli gibi oynuyordum. Daha bir çok oyunum vardı ama tam hatırlayamıyorum. 2004 yılındaydı galiba cod 1 çıkmıştım onu çok severek oynadım. Aynı yıl içerisinde galiba Mafia da çıktı onu da çok severek oynadım. NFS serilerini çok severek oynadım. PES serilerini severek oynadım ve daha bir çok oyunu oynadım. Hala da PSP de PS3 de PC de oyun oynamaktayım.

Düzeltme: Oynadığım online oyunlar ise Knight Online Silkroad Online ve çok kısa bir süre de WOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 27 Mayıs 2009; 9:45:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: goker

Hayat müşterek diyorlar ya.. Erkeklerin yapıpta kızların yapamadığı çok az şey var..

Sana sonuna kadar katılıyorum
    Yap(a)madıkları şeylerde zaten çok kolay işler; musluk değiştirmek, gardrobun yerini değiştirmek, florasan değiştirmek..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.