Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vendetta RPG'de role play oynayan bir çok bayan oyuncu var. Bir çok erkekden de iyi oynuyor. Oyun sever bir çok bayan arkadaşım var. Evet oynasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

genelde sims oynayan kızlara rastladım bende

First Person Shooter oyunları özellikle kızların asla oynamayacağı bir oyun türü.
    Erkek oyunu.
  • hemcinslerimin (erkeklerin) çoğunun kafasının çalışmadığını bilirdim de bu kadar çok kafası çalışmayan adamın bir yerde toplanacağını tahmin edemezdim. ben yukarıda diyorumki toplumsal cinsiyet, bir takım 'erkekler' (utanıyorum erkek demeye bu adamlara ama yaradılış işte) diyorki kadın şunu yapmasın bunu yapmasın.
    sen, kadın olmasa kendini doyurmaktan aciz insan! sana mı kaldı kadının ne yapıp yapmacağını bildirmek? tanrıcılık oynamak ne kadar hoş değil mi?
    bunlara inat oynayın kızlar!
  • Call of Duty 4 online beraber oynadığım kız arkadaş vardı.Öss nedeniyle oynayamıyoruz girmiyor
  • @thausael Çok doğru demişsin arkadaşım.
    Tabi ki de oynayabilirler artık neyin kızı erkeği kaldı ki...Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz arkadaşlar yapmayın etmeyin,eminim ki oynayamaz diyenlerinden çoğundan daha iyi oyun oynayan binlerce kız vardır...
  • Cs,World of Warcraft,Cod 4 oynayan kızlar gördüm.Özellikle Perfect world'de kızların sayısı erkeklerden daha fazla ve gerçektende iyi oynuyorlar.Bence oynamalarında hiçbir sakınca yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 1 Haziran 2009; 9:07:36 >
  • karşı cins tarifge cıkmasında ne halt ediyosa etsin
  • Kızlar gayet güzel oyun oynayabilir..Ben kendimden biliyorum.(Evet ben kızım zaten )
    Left 4 Dead,Call of Duty,Assassin's Creed,DeadSpace,Fallout 3,Bioshock,Diablo,Doom... daha pek çoklarını oynamış durumdayım ve büyük bir zevkle oyun oynamaya devam ediyorum(özellikle yaz tatili geldiğinden beri bilgisayara yapışmış durumdayım).Zaten çoğunlukla insanlara tuhaf geliyor bu,sanki kızlar oyun oynayamaz gibi geliyor.Ben de onları tuhaf buluyorum,bana normal gelen oyun oynayabilmek belki de.Ama bu anlayış kıtlığına da bir son verilmesi lazım.Sonuçta artık kızı erkeği diye birşey yok bu işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark__Phoenix -- 20 Haziran 2009; 2:16:15 >
  • Ben bu sorunu eve tıkılan kişilerin genelde erkekler olduğundan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum , kızlar tıkılamaz demiyorum ama onlar illa yapıcak bir şey bulurlar arkadaş çevresi falan olmasa da dışarı çıkıp gezme , alışveriş yapma gibi zevk alabilicekleri pek çok şey varken bilgisayar oynamak akıllarına gelmiyor olsa gerek yoksa ' ben kızım ne oyun oynuyucam ' gibi düşünen bayanlar olduğunuz zannetmiyorum .
  • Sims oynuyacaklarsa oynasınlar diğerlerini oynamasınlar
  • gamer ne ya
    adam gibi oyuncu deseler.
  • 22 yaşındayım ablam colin mcrae'yi benden daha iyi oynuyor. Çoğu oyuna da hevesli.. Ayrıca arkadaşımın kız arkadaşı çok iyi bir Dota oyunucusu..
  • Knıght Online Metin2 Oynayan Çok Kız var
  • özge özberk wow oynuyomuş
  • kadın wow da 80 lwl amcaoğlu bilgisayar delisidir.o da wow oynuyo ama hala 80 lwl deil
  • isteyen genç (erkek), çevresinde sevdiği kıza oyun oynatmasını sevdirebilir.
    hatununa göre ne kadar azmetmesi gerektiği değişebilir...
    ama istemeyen ya da istemeyen ve azmetmeyen, gelir forum sayfalarını doldurur
    oyungezerde kız arkadaşınıza oyun oynatmak diye geyik bi başlık vardı.
    youtubeda da how to turn your girlfriend into a gamer gibi bi videoya rasgelmiştim, güzeldi.

bazı benden nameler:
    1 ilk madde, asla oyunları aranıza sokmayın, yaşayanlar anlar bu lafı...
    oyuna harcadığınız zaman kız arkadaşınızın zamanından çalmasın.
    2 internet cafede sadece int ve oyunun olduğu yerde multiplayer oyun oynayabilirsiniz, başlangıç olarak tabi.
    3 multi fpslerden başlamayın, misal l4d olabilir, coop ve yüksek aim yeteneğinin gerek olmadığı, son derece eğlenceli bir oyun (bi kaç kıza oynattım, hepsi sevdi)
    4 kız arkadaşınıza hedeflediğiniz oyunun orjinalini alın, çoğu kız crack patch versiyondu, zaten isteksizler, olay ne kadar karmaşık görünürse o kadar motivasyonları düşer. bu konuda steam iyidir. çünkü dvd cdlerin kısa zamanda ırzına geçmeyen hatun az gördüm. para verip aldığınız oyunun dvdsi 1 ay içinde çalışmaz hale gelebilir kız arkadaşınızda.
    5 tatlı rekabet oluşturun, yenilmez olduğunuzu hissettirmeyin
    6 siz de karşılık olarak onun istediği oyun yada başka şeylerde ona eşlik edin.
    7 son söz (şimdilik) bence kızlara wow öğrermeyin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 26 Haziran 2009; 10:56:03 >

• oynarlar ya ama erkeklere göre çok azdır bence sayıları. ben etrafımda pek fazla kız tanımıyorum oyuna meraklı
  • Lisede okurken her gün okul çıkışı kızlarla cs yapardık.Ama hergün 14 kişi filan 6 sı kız olurdu Hele bir tanesi vardı.Harbi sağlam oynuyordu
  • ben hiç oynayanına denk gelmedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MsTmS

ben hiç oynayanına denk gelmedim :)

Ben denk geldim ama msn'den bir kıza denk geldim. "Neyse ben oyuna dönüyorum, biraz adam öldürmem lazım demişti"
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.