Şimdi Ara

Kızlar, Oyun Oynasın mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde sims oynayan kızlara rastladım bende
  • Oynasınlar tabi ! hatta beraber oynayalım, Quake 3 zirvesi falan yapalım
  • Oynayip oynamamalari beni enterese etmiyor...
  • bizim sınıfta yarış oyunları ve sims oynayan bi kız var. yani oynayan olsa bile tek tük,belki hiç.
  • benım kız kardeşim var oyun pek sevmez ama arada bazı oyunları oynuyor ve gayette başarılı bir şekilde hemde benim hiç sevmediğim zorluğundan dolayı sevmediğim lord of the rings return of the king oyununu bitirdi tombraider serilerini bitirdi assasin creed oyna craysis oyna call of duty4 - 5 oyna diyom oynuyor 5 daka sora sıkılıyor cıkıyor oyundan kızların oyun anlayısı bence çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 9 Aralık 2008; 22:49:44 >
  • ''Haydi Kızlar Oyuna!'' diye bir kampanya başlatmak lazım
  • Hayır.
  • kız dediğin hamur yoğurur çocuk doğurur. oyun oynamaz kız kısmısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

kız dediğin hamur yoğurur çocuk doğurur. oyun oynamaz kız kısmısı

Bence oynamalı,şöyle Diablo manyağı olan bir sevgilim olmasını çok isterdim.
  • Aman bulaşmasınlar onlardan bize sıra kalmaz yoksa
  • Nişanlımla 5-6 yıldır sayısız oyun oynadım benden daha pratik çözdüğü bulmacalar ve geçemediğim yerleri çok seferde geçtiği oldu. Ciddi anlamda oyuna sardıkları zaman bırakmıyorlar. Tomb raider serilerinin hastası ama o oyunun tuş kombinasyonları karışık geliyor. Oynadığımız oyunları kısaca sayayım baya bir oyun oldu.

1- Tomb raider ve tüm serileri
    2- Assassins creed
    3- World Of Warcraft (online)
    4- Sims ve serileri
    5- Second Sight
    6- Guitar Heroes
    7- Need For Speed (Most wanted en sevdiği oyundur)
    8- F.E.A.R
    9- Silkroad (Bir çok char mevcut full sosunlu som'lu itemler felan)
    10-Portal
    11-Prince Of Persia serileri

Ve daha birçoğu aklıma gelmiyor şimdi gece gece Yeni çıkan her oyuna da merak sardı şu dönemde.
    Benden daha iyi oynadığı oyunlar bile var...
    Bazen geçemediğim bölümlerde veriyorum pcyi geçiyor (bazı zamanlar şansına geçtiği denk gelse de)
    Futboldan nefret eder ama

• Benim ablam Silkroad,AoE II ve Tekken manyağıydı

Tekkende dövmediği adam yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

''Haydi Kızlar Oyuna!'' diye bir kampanya başlatmak lazım

iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yesilimsim

quote:

iyi olur..

aman hocam ne yaptın
  • quote:

• %1000 destek
  • wow oynayan bissürü bayan var 100 kişi oynuosa 50si çocuk 35ü erkek 15i bayan diye bi istatistik verebilirm kendimce. bayada iyi oynuyoarlar hatta bi ara benim guild master bile bayandı.

aynı şekilde xbox liveda da kızlara rastlıyorum

euro sportta game tournamentlerdede birsürü bayan var.
  • oyun oynamak bı hastalık ne yazıkı bende bu hastalıga yakalanmıs durumdayım 2003 den berı devamlı onlıne oyun oynıyan bı ınsanım ve o sure zarfından bu yanı sadece 3 tane kız tanıdım ıkısı wow daydı bıri sılkroad daydı gercektende cok basarı gosterıyorlar oyunlarda kı genellemeye bakarsan sadece oyunla kalmıyorlar gercek hayattada ıs hayatına bakarsan kadınların basarıları baya yuksek oluyor bunun nedenı ıse tamaatkar olmaları bence oyun oynamasınlar yoksa ezerler erkeklerı :D
  • ben sims oynayan 2 kız, online briç oynayan (onada pc oyunu denirse) 3 kadın, oda oyunlarına hasta 1 kız, wii oynayan (hani şöle abuk subuk el kol sallanan) 1 kız tanıyorum.
    ama oturup cod4 filan oynayanını filan hiç görmedim görsemde ağzım açık kalır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 10 Aralık 2008; 15:01:16 >
  • Hayat müşterek diyorlar ya.. Erkeklerin yapıpta kızların yapamadığı çok az şey var..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.