Şimdi Ara

Kızlardaki erkeğe doymuşluk ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlae bakıyorum okcupide tindera uygulamanın amacı sevgili bulmak kız arkadaş arıyorum sevgili arıyorum ama erkeklere baksan öyle diyen sıfır bu kızlardaki erkeğe doymuşluk. Neden neden hiçbiri sevgili aramıyor ne bu yani sırf bu olaydan dolayı ben de sevgili yapmak istemiyorum salak abazalar yazıyor tabi seçenek çok o yüzden sanıyorum bu durumdan hiç hoşnut değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ney tinderda sevgili aramak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Ney tinderda sevgili aramak mi
    av boş iş ben türk kızını sex kıvamına getirmeye uğraşamam hiçte çabalamadım

• QueToAmmo Q kullanıcısına yanıt
    Bunun sorumlusu teknoloji çağıdır.

• kızlar için, gördükleri ilgi onları %70 tatmin ediyor zaten,kolaylıkla elde edebileceğin bir şeyin senin için bir cazibesi kalmaz.bu ülkede bi kızın seksten daha kolay elde edebileceği ne var?
    Tmm yanlış uygulamadasın sana connected2.meyi oneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

kızlar için, gördükleri ilgi onları %70 tatmin ediyor zaten,kolaylıkla elde edebileceğin bir şeyin senin için bir cazibesi kalmaz.bu ülkede bi kızın seksten daha kolay elde edebileceği ne var?
    O kızlara yazan abazaların aq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Tmm yanlış uygulamadasın sana connected2.meyi oneriyorum
    Travesri gay mal sapık abaza herkes orda uzak duruyorum canem

Tmm cnm hiv

• Arama o zaman onlar seni bulur. Bir yerde bir kız ilgi odagı oluyorsa orada bakacağı tek kişi kendisi ile ilgilenmeyendir. Cool takılmak her zaman kazandırır.
  • Çünkü seçenek çok kadın nüfusu erkekten az zaten ve genç kadın nüfusu daha az yaşlı kadinlar yaşlı erkeklerden fazla olduğu için birde eli yüzü düzgün 20 30 yas aralığına 20 den 60 a tüm erkekler talip olduğu için kadinlar tabi doyar.

• Efendim şimdi söyle açıklayım

Önceden kiralık evler çoktu kiraya verecek biri aranıyordu . Şimdi insanlar kiralik yazısı aşmaya korkar oldu her yerde suriyeliler var.
    Aynı şekilde kıza talep çok fazla , kızın biri çıkıp erkek arkadaş arıyorum aranıyorum ben kudurdum yanıyorum dese abooooww kıyamet koparr

• Onun içinmi tipsizler yaşlılar 150 kglık yağ tulumlarının yanında çıtırlar var?

• quote:

Orijinalden alıntı: cmpunk01

Onun içinmi tipsizler yaşlılar 150 kglık yağ tulumlarının yanında çıtırlar var?
    Nerede yaşıyorsun ve kaç kez 150 kglık yağ tulumu tipsiz yaşlının yanında çıtır gördün?
  • Tinder one night stand içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Nerede yaşıyorsun ve kaç kez 150 kglık yağ tulumu tipsiz yaşlının yanında çıtır gördün?

Alıntıları Göster
    Hocam sende blackpillcilik gördüm.
  • Yüzüne bakmayacağın hatunun dm kutusunda yüzlerce halihazırda mesaj var. Seçenek çok olunca en iyisini en zenginini en uzun boylu vücutlu olanını seçiyorlar.

• Bende bi samimi konuşmak için birkaç uygulamaya baktım dediğin doğru. Bizim gibi iyileri ararlar ama bize cevap vermezler kekolara bakarlar kardeş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Yaw 10 çiftten en az 8 i böyle uyumsuz.Adamlarda tip adına birşey yok ama yanındakiler mükkemmel.Ben o adamları arkadaş diye yanımda gezdirmem ama bu kızlardaki kafayı anlamıyorum.Olay para mevzusuda değil.Siz instgramdaki 1000+ takipçili zengin kızlara yazarsanız ohooo.Çok yakın bir örnek verim kızın 1500 takipçisi var çokta güzel ama iş arkadaşı 1.65 boyundaki keko tipsizin önde gideni kızı depoda götürüyor.Bir örnek daha vereyim adam en az 30 yaşında 1.65 boy zayıf kel karısını görün havale geçirirsiniz ve adam asgari ücretli amele.Çok abartıyorsunuz hiçmi üniversite felan görmediniz bar mekan felan görmediniz kimler kimlere veriyor siz hala instada selam güzel bayan yazın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.