Şimdi Ara

Kızların espri yeteneği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç etrafınızda habire süper espriler yada gerçekten güldürcek bişeler yapabilen kız varmı? Yok sanırım yada çok az istisna flndır. Acaba kızlarda böle bi yetenek mi yok. geçende arkadaş dedi de bi düşündüm hakkaten öyle ya erkeklerle kızlar arasındaki zevk farkından yada hakkaten kızlar bu işi beceremio eğer gerçekten yetenekleri yoksa bu kızlar birlikteyken nasıl gülüyo zevkli vakit geçirio bu kadar anlayamıom snrm zevk farkı olsa gerek. sizce?

• çok güzel espriler yapan büssürü kız tanıyorum.. sanırım genelleme yapmak saçma oluyo bu konu için
  • Güzel espri yapan ve espri yeteneği gibi güzel olan birçok kız var burada,İzmir...
  • dedikodu hacım :D

Kızlar genelde süper espriler yapmazlar, kendilerini bu yönde kasmadıkları içinde bu yetenekleri gelişmez :D

Süper bi kız komedyen varmı? Stand upçı fln. Hepsi erkek :D
  • vay be o zaman burda bi sorun var samsunda oturuyorum neredeyse hiç yok burda öle kızlar gerçekten çok çok azlar izmirde tbi kızlar brz daha kendini aşabilmiş oluyodr
  • Valla ben de pek rastlamadım. Ama arada bir güzel espiri yaptıkları da oluyor. Aslına bakarsan kızlar baya nazik. Çünkü genelde bizim de çok güzel espiriler yaptığımız söylenemez. Ama yine de gülüyorlar.

Ama kızların fazla gelişim dertleri yok hele güzel olanlarının. Bununla birlikte espirinin ana temanın yanında sadece bir çeşni olduğunu düşünüyorum. Yani olsa iyi olur ama olmasa da çok önemli değil.
  • Valla espri yapan değilde her b.ka gülen çok tanıyorum
  • ablam ve kuzenimm ilahi yetenekleri war
  • Erkekler güldürmek için , kızlar ise ağlatmak için vardır.....
  • 'Böyle bir kız tüm aramalarımıza rağmen bulunamadı.'

• evet bunu daha önce farketmiştim
  •  Kızların espri yeteneği?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raGe2

Valla espri yapan değilde her b.ka gülen çok tanıyorum

aynen aynen herşeye gülüyorlar
  • quote:

ağzını öpiyim senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

ağzını öpiyim senin

hakkaten ya bide kendi aralarında paso gülüyolar bide biz güya çok fazla makara yaptımızı dşünüoz onlar habire glüyolar çok merak ediyom neye güldüklerini acaba çok komik bişeler varda biz mi kaçırıoz diom ama o ortama da girdim gülüncek kaale alıncak bişe göremedim

• yada onların yaptıgı espriyi erkekler anlamıyo. bide bu boyutu var konunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Kızların espri yeteneği?

koptum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

ağzını öpiyim senin

Kızların espri yeteneği?

• quote:

Orjinalden alıntı: electrocity

yada onların yaptıgı espriyi erkekler anlamıyo. bide bu boyutu var konunun

onlar bizim yaptığımız esprileri anlıo ama bizde onlarınkini anlıyoruzdur grçkten gülünck bişe varsa die dşünüyorm

sanki biraz fazla mı aşağılar gibi oldm kızları. tbi erkeklerin de birçoğu beceremio ama genel oalrak bunu becerebilen erkek sayısı kızlardan oldukça fazladır heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.