Şimdi Ara

Kızlarla konuşurken konu açmak ? (Konuşulacak konular?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
61.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Kızlarla konuşurken bazen tıkanıp kalıyorum. ne ben konu açabiliyorum nede kız öyle bitiyor sohbet nasıl konu bulabiliriz yada yeteneği nasıl arttırabiliriz böyle konudan konuya bazen konu konuyu açıyor iyi ama sonra bi tıkanıyor gidiyor her şey ne yapsak ne etsek ?
  • Ufak bir tavsiye (: Tıkandığın an soru-cevpa olayına geç mesela kıza sorular filan sor (:
  • Seks konusun asdFd
  • Takip aynı sorun bendede var sadece kızlarla değil erkek arkadaşlarımla konuşurken bile konu bulamıyorum.Fazla konuşkan biri değilimdir.
  • Annenler nasıl ?
  • Yaz gelsin ne yapıcan de ? bu arada destdestrona katılıyorum bende erkek arkdaşlarımla konuşurken konu açamıyorum ama gerisini getiriyon
  • Bazen napsak ne etsek derken konu açılıyor gidiyor baya sonra yine tıkanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süreyi sınırlı tut. Sevgili açısından bakarsan tam konu giderken en can alıcı noktada konuşmayı bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekombg

Süreyi sınırlı tut. Sevgili açısından bakarsan tam konu giderken en can alıcı noktada konuşmayı bitir.

Hiç konu açılmıyorki sınırlı tutsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Süreyi sınırlı tut. Sevgili açısından bakarsan tam konu giderken en can alıcı noktada konuşmayı bitir.

•  Kızlarla konuşurken konu açmak ? (Konuşulacak konular?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

quote:

Ya aç bir haber sitesini buluşmaya gitmeden önce 2 konu (4+4+4 veya Suriye sorunu değil ) yedekle aklına hiç bişey gelmezse ordan açarsın konuyu zaten gerisi gelir. Evde düşününce gerçekten olmuyor bir aralar bende de öyle bişey vardı sonra kızlar artınca sallamaya başladım kafaya takmıyorum. Etraftaki olaylardan felan bulabilirsin zaten kızda da bu sorun vardır onun için kafaya takmazsan ( takıyormusun bilmiyorum ) , rahat olursan unutur gidersin sorun felan kalmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

quote:

Ya aç bir haber sitesini buluşmaya gitmeden önce 2 konu (4+4+4 veya Suriye sorunu değil ) yedekle aklına hiç bişey gelmezse ordan açarsın konuyu zaten gerisi gelir. Evde düşününce gerçekten olmuyor bir aralar bende de öyle bişey vardı sonra kızlar artınca sallamaya başladım kafaya takmıyorum. Etraftaki olaylardan felan bulabilirsin zaten kızda da bu sorun vardır onun için kafaya takmazsan ( takıyormusun bilmiyorum ) , rahat olursan unutur gidersin sorun felan kalmaz

İşe yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

En azından bi Türkçe altyazı
  • illuminati felan konuşun
  • ya bide konu açmak değilde netten falan bişi yazcazda nasıl başlıcaz
  • Bende çok tıkanan biriyim konu bulamıyorum Çok sessiz biriyimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

En azından bi Türkçe altyazı

arkadaş yazmıştı bunu türkçesi var mı dedim 8 kişiyle tanıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cp3-

ya bide konu açmak değilde netten falan bişi yazcazda nasıl başlıcaz

meraba, xxx sevişelim mi
  • Birak kiz konu acsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.