Şimdi Ara

KK: '%48.5 oy aldım. CHP Yerel Seçimlerde %37.5 aldı. Delegeler Aday Gösterirse Tekrar Aday Olurum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem Alevi hem de Kürt olmasa şimdiye kadar çoktan seçilmişti.

Troller çaresizlik içinde ses gelir ümidiyle vurmaya dewamke...

• Bayram değil seyran değil KK gene ne peşinde acaba !!!

Akşam birden bire KRT gibi bir kanala çıktı ve resmen CHP'yi bombaladı. Sırtımda hançerler varı tekrarladı beni sattılara getirdi. Aslında her şeyi ben yaptım seçmeni CHP'nin öcü olmadığna ben inandırdım modunda takıldı. CHP'nin oylarını ben arttırdım diyor halen daha.

Başta herkes bana sen aday ol sen aday ol derken sonra arkamdan iş çevirmeler hançerler başladı dedi ve haksızda değil. ( Özgür Özel ve ekibi zamanında İmamoğlu aday olsun diye paralamıyor muydu kendisini ! Sonra birden KK hain kendileri kurtarıcı oldu nasıl işse.)

İmamoğlu ile halen daha görüşmemesi ve seçimin hemen ertesi günü İmamoğlunun değişim moduna girmesine çok içerlemiş anlaşılan.

Ve özellikle her soruda ülke bu haldeyken ne çekilmesi ne geri durması ben siyasete devam edecen modunda takılmasıda ilginç neye güveniyor veya ne planlıyor acaba. Aday gösterirseler tekrar aday olurum söylemide çok ilginç :D Çünkü yakın zamanda kurultay yok genel başkan yeni seçildi. Ne yapacak karşı hamle ile imza toplayıp Özgür Özel'i mi devirecek veya karşı Cumhur başkanı adayı mı çıkaracak nasıl tekrar aday olacak ! yoksa 4 yıl sonra ki adaylığa şimdiden mi hazırlanıyor 75 yaşında ki KK reis !!! Çok saçma hareketler gibi geldi bana.

Kazanmış başarılı olmuş CHP'yi yıpratmaya çalışmaktan başak bir şey değil bu hareketler.

Not: Ayrıca bugün Selahattin Demirtaş ile görüşecekmiş ceza evinde Kemal Kılıçdaroğlu. Ne playlıyor ne istiyor ne yapacak gerçekten değişik işler. Demirtaş ile görüşmek için özel izin alması lazım onu hükümetten nasıl aldı oda bir değişik...

• 15 yıldır kemal ' e oy veren sığ chp seçmeni uyanmaya başlamış. Hatta kendi kendilerine hakaret ediyorlar!!!

Maşallah !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu utanma da yok insanlar bildiğin git artık dedi 75 yaşını geçmiş halen genel başkanlık derdinde.

Emekli ol torun sev çok mu zor yahu.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Hdp tip chp ve bu sol geziciler akıllanmaz.

Siyaset değilde , kin - nefret - kan - kaşe parası peşindeler.

Cem - şahan - gökhan tarkan - fazıl ve satılık medya bedava mı reklam yapıyor !!??

• Başımıza bunca şey gelmesinin tek sorumlusu bu adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan Haber Ajansıyoutube
    Cihan Haber'in ulaştığı 'Olum Bak Git' videosu fenomen oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=89_z7fYkubo
  • o ıslak terlikten bile kötü adaydın pirom.

en sonda eyt kazığını attın gittin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Mayıs 2024; 16:38:10 >
  • asdic A kullanıcısına yanıt

artık yeni çıkan yasayla küfür edenin verdiği tazminat dava açana değil devlete gidecek 

• Leblebiye oy verenler AKP'lileri aşağılıyor, kendini üstün, en iyisini bilirmiş gibi görüyor ya en çok ona gülüyorum. Geri gelsin yine aday olsun son seçim, ülke bitecek, yandık bittik ayağına yine sizi kandırıp oy verdirirler.  

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yanlış söyledin, bunun yüzde biri sende olsa siyasetçi olmuştun.

• Siyasette koltuk sevdasına kapılmayan bir insan yok sanırım.

• Ben şunu anladım KK kafaya koymuş :D Seçimi 2028'de CHP'ye kazandırmamak için aktif siyasete devam edicem diyor...

Yeri geldiğinde sorunların çözümünde önderlik yapacam diyor :D ( CHP'nin tam ihtiyacı olan önder. 13 yıl liderlik yapamadı bırakın birazda önderlik yapsın adam ne var yani. En kötü AKP'ye bir 5 yıl daha kazandırır.)

x (formerly twitter)
    TRX (@trxhaber) on X
    https://x.com/trxhaber/status/1795175599088054324

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Mayıs 2024; 19:8:20 >
  • ya bir git düş yakamızdan senin sayende akp onlarca kere kazandı cb adayı ben olacağım diye diretmesen şimdi hepimiz huzur içinde yaşıyor olurduk.

• CHP'liler bu adamın kıymetini bilmedi.

• Sinan Oğan vakası ve İnce'ye yapılan itibar suikastı olmasaydı belki kazanabilirdi.

• Ülkenin başına belâ olan loser siyasetçinin teki olduğunu tekrar tescilledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun görevi akp rahat rahat hareket ederken chp'lileri konsolide etmek çünkü,parti kursa haybeden vekil dağıttığı tabela partileri kadar oy alamaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.