Bildirim
KLASİK ARABA DERGİSİ ÇIKTI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Aynı konuyu niye 2 kez açma ihtiyacı duyuyorsun ki? Kör değiliz herhalde -
Sanırım dergi sahibi konuyu açmak için gelmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Sanırım dergi sahibi konuyu açmak için gelmiş
-
Arkadaşlar, kusura bakmayın, bu forum olaylarında fazla başarılı değilim, yanlışlıkla iki kez giriş yapıldı.. Siz de çok sinirlisiniz be kardeşim!!!
Klasik arabası olan var mı, dergiye haber olmak isteyen... -
Bence sinirlilik değil bu ama siz öncelikle dergi sahibi iseniz kendinizi tanıtrak giriş yaparsanız daha iyi olurdu -
Sizde klasik araba var mı? Böyle bir dergi ilk kez yapıldı Türkiye'de... Tüm Türkiye'deki klasik araba sahiplerini ya da meraklılarını dergimizde buluşturmak istiyoruz... Kapımız herkese açık... -
Taksimden Kasımpaşaya giderken çok güzel klasik araba galerileri var . Eski olarak alıp yepyeni yapıyor yanılmıyorsam.
Derginizin linkini alabilirmiyim -
Anlamadığım olay böyle bir organizasyon yapıp foruma anlatmaya çalışıyorsunuz ama hiçbir çaba yok kimsiniz nesiniz bilmiyoruz. aktemur gibisiniz geldiniz istiyorsunuz ama ne istediğinizi anlamıyoruz. Tamam klasik araba ama kim olduğunuzu önce bira yazıyla tanıtırsanız daha iyi olur... -
Classic Car, yayın hayatına başladı…
“Türkiye’nin İlk Klasik Araba Dergisi” Classic Car, 29 Mart 2007 tarihi itibari ile yayın hayatına başladı…
Classic Car, B.AY-Medya tarafından yayıma hazırlanmaktadır.
B.AY-Medya’nın teknik çözüm ortağı, klasik araba konusunda Türkiye’de
1 numaralı kuruluş olan ve sektörde 30 yıllık geçmişi bulunan Ersözlü Otomotiv’dir. (Detaylı bilgi içinwww.ersozlu.net)
Classic Car’ın Genel Yayın Yönetmenliği’ni Bülent Aydın yapmaktadır. Classic Car’ın Yayın Kurulu, koleksiyoner, müze sahibi, pilot/kullanıcı, galerici, tekniker/usta gibi klasik araba konusunda kariyer sahibi uzman kişiliklerden oluşmaktadır.
Classic Car, 2 ayda bir yayımlanacaktır.
Classic Car, 10.000 adet basılacak, YAY-SAT aracılığı ile bayi satışı ve abonelik yolu ile okuyucu ile buluşacaktır.
Classic Car, 10 YTL’den satışa sunulacaktır.
Classic Car, 23 cm x 32 cm boyutlarında, iç sayfalar 115 gr parlak kuşe, kapak sayfaları 200 gr parlak kuşe, kapakta selefon uygulanmaktadır.
Classic Car’ın okuyucu kitlesi olarak, “koleksiyoner”, “kullanıcı”, “alıcı-satıcı”, “ilgili” ve “meraklı” olarak klasik araba tutkunları hedeflenmektedir. Classic Car’a özel yapılan bir araştırma, Türkiye’de, hem “koleksiyoner”, hem “kullanıcı”, hem “alıcı-satıcı” ve hem de “ilgili” ve “meraklı” olarak bir klasik araba dergisinin eksikliğini yaşayan bir kitle olduğunu ortaya çıkarmıştır.
Yine yapılan araştırma; klasik araba tutkunlarının, iyi/kaliteli eğitim almış, en az bir yabancı dil bilen, üst düzey gelir grubuna mensup, tüketimde cömert, dünyayı gezen, hobilerine para ve zaman ayıran, yüzde 60 erkek-yüzde 40 kadın ağırlıklı bir kitle olduğunu ortaya koymuştur.
Classic Car’da, dünyadan ve Türkiye’den klasik otomobil ile ilgili teknik haberler ve klasik otomobil kültürü ile ilgili özel yorum haberler ve özel prodüksiyon kreatif haber çalışmaları yer alacaktır.
Classic Car, rutin otomobil dergilerinden çok farklı bir yayın olacaktır. Bir klasik araba yaşam kültürü dergisi olacaktır. Türkiye’nin elit tabakası isimler, çok özel kreatif haber çalışmaları ile Classic Car’da yer alacaktır.
Classic Car, görsel ve içerik olarak, okuyucu beklentisini karşılayacak bir dergi olacaktır.
Classic Car ’da, “A’dan Z’ye klasik araba” konseptinin yanı sıra, okuyucu hedef kitlesinin beklentilerine birebir cevap verecek lifestyle haber sayfaları da yer alacaktır. Bu sayfalar, mücevher, saat, otomobil, içki, moda, puro, yemek, yat, uçak, vb olarak sıralanabilir.
Classic Car, yüzde 100 Türkiye orijinli ve yüzde 100 özel haber çalışmalı bir yayın olacaktır.
Classic Car’ı yayın hayatına kazandıran B.AY-Medya şu anda, Türkiye’nin ilk ve tek lüks yaşam kültürü dergisi s-mallReport’u hazırlamakta ve Türkiye’nin önde gelen lifestyle haber portalıwww.magazinturk.com’u bünyesinde bulundurmaktadır.
Yazı İşleri İçin İletişim:
Bülent Aydın – Serda Güvenç
Reklam İçin İletişim:
Yeşim Talay
0212. 256 72 79
0212. 361 31 24
0212. 361 31 25
info@classiccarturkiye.com
Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sok. Metinel İş Hanı No: 27 K: 3
Karaköy-İstanbul
www.classiccarturkiye.com
www.magazinturk.com
Saygılarımızla…
B.AY-Medya
-
İşte budur... Tanıtımınızı yaptınız. Şimdi beklemekten başka bir çare yok. Ben forumda klasik araba sevdası olan görmedim ama umarım ki vardır -
Teşekkür ederim. İyi günler dilerim... -
ben varım yarbayım ama dergi en azından başlangıç için pahalı geldi bana üst kısma hitap ediyorsa bilemem tabii -
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
ben varım yarbayım ama dergi en azından başlangıç için pahalı geldi bana üst kısma hitap ediyorsa bilemem tabii
Hadi ya pardon hiç görmedim okumadım bir yerde herhalde ondandır. Derginin kaç sayfa olacağı yazılmamış ya da ben mi görmedim ama normal otomobil dergilerine göre evet pahalı. Sanırım ilk aşama olduğu için olabilir tutarsa fiyat iner sanırım. -
İki ayda bir çıkan, tamamen özel yapım bir dergi... 10 YTL olması çok normal. Kağıt kalitesi süper, satışlar da gayet iyi...Sevgiler -
quote:
Orjinalden alıntı: baymedya
İki ayda bir çıkan, tamamen özel yapım bir dergi... 10 YTL olması çok normal. Kağıt kalitesi süper, satışlar da gayet iyi...Sevgiler
10ytl Mi ?
Dostum çok sağlam bir grubun bunyesınde çalışan "Finansman Kordinatoru" arkadaşımın babası ve gerek çıkarttıkları gazete gerek ise dergi olsun ki şuanda "Türkiyedeki En Kaliteli Dergi Basımı" onlarda o bile 5 ytl civarı. Sizin malzemeden bu fiyatı istemeniz tamami ile yalan ... Ha derseniz 2 aylık emek karşılığı onu bilemem .. Ama diğer kültürel yapımlar bazen 300 sayfalara çıkıyor onlar bile bu kadar pahalı değil ( Örneğin Cosmopolitan vs) Herneyse merakım olsa 10ytl verırdım zaten.
Anladıgım kadarı ıle amacınız hazırladıklarınızı herkese değil bilenlere açmak ama buda bence yanlış bir stratejı bu şekilde büyüyemessiniz.
Şahsi Fikirlerimdir,
Saygılarımı Sunarım,
Yayın Hayatınızda Başarılar Dilerim,
Ozdamar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Nisan 2007; 18:47:58 >
-
ilk dergi 10ytl yuhh ilk dergiyi ucuz yapmalısınız ki herkes alsın beğenire pahalı oluncada olur zaten. -
quote:
Orjinalden alıntı: baymedya
Classic Car ?da, ?A?dan Z?ye klasik araba? konseptinin yanı sıra, okuyucu hedef kitlesinin beklentilerine birebir cevap verecek lifestyle haber sayfaları da yer alacaktır. Bu sayfalar, mücevher, saat, otomobil, içki, moda, puro, yemek, yat, uçak, vb olarak sıralanabilir.
Ben böyle bir dergiyi alırım, fakat birkaç husus var;
toplam kaç sayfa olacak,
kaçı sayfası reklam olacak,
teknik bilgiler - eski araçlara özel püfler - yedek parça temini vs. konular olacak mı,
milletin topladıkları kendi araçlarının tanıtımları dışında eski araçların asıl orijinal halleriyle ilgili bilgiler ve tanıtımlar olacak mı,
şu yukarıda saydığınız mücevher saat maat ıvır zıvır şeyler kaç sayfayı kaplayacak?
Daha önce de incecik oto-hifi dergisine emsallerinden çok daha fazla para ödüyordum ve içinde en nefret ettiğim kısımlar oto-hifi ile alakası olmayan müzik-magazin-kültür-bilgisayar gibi konular idi, halk bunları görmek istese gidip bunlarla ilgili dergileri alır sizce de öyle değil mi?...
-
Güncel -
10 lira biraz fazla değil mi?
Benzer içerikler
- mercedes kompressor nedir
- yeni değişen balata neden ses yapar
- megane 4 1.3 tce 0-100 kaç saniye
- bey motors adana
- 999 silindir hacmi kaç motor
- kia ev9 menzil
- phev araçlar
- ıd buzz fiyat
- yeni honda crv
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X