Voodoo3'ü ilk aldığımız günü hatırlıyorum. Kocaman kutusu vardı tomb raider falan çıkmıştı içinden. Ne günlerdi beh Şimdi de 8800gtsyi fırına veriyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: key3
kablomu ne işe yarıyormuşki?
Ram çipi o kadar büyükki, üzerindeki bir veriyolu zarar gördüğü hale pinden pine lehim yaparak tamir etmişler...
Ati x850
Geforce 6600 gt
Gtx 890..
quote:
Orijinalden alıntı: canerpense
quote:
Orijinalden alıntı: key3
kablomu ne işe yarıyormuşki?
Ram çipi o kadar büyükki, üzerindeki bir veriyolu zarar gördüğü hale pinden pine lehim yaparak tamir etmişler...
Hass..r
modelini bilmiyorum 1998den kalma 8mb ekran kartım var
x1650
FX5500 , 5 senedir sanırım kullanıyorum.
Yaklaşık 5,5 sene önce aldığım Sparkle 6600 AGP kartım ve yaklaşık 4 sene önce aldığım XFX 7600 GT AGP kartım hala duruyor. PCI-e sisteme geçtikten sonra ikisini de satmaya kıyamadım.
ATI Radeon HD 3600 Series 768 mb nedir bu abi andırgrand kaldırırmı
klasik derken antika demek istedin sanırım
onboard hd 33oo
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
mx440 p3 sistemde kullanıyorum en azından görüntü veriyor emülatör oyunlarını oynatıyor
mx440 deyip geçme 128 bit karttır ben o kartla AMD athlon 1700+ ile call of duty ve far cry oynamıştım (128mb lik modelinde)
(fx5200 e on basar)
ATI Radeon 9250 - 128MB Windows 7 driver'ı yapılmadı
Oha bunlara klasik diyorsanız işimiz var
ati radeon 1 gb x1300 pro var bende
quote:
Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl
gforce mx440 ve asus radeon 9550 ge var,atmaya kıyamıyorum işime yarıycakmış gibi
ben de aynı durumdayım.
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
mx440 deyip geçme 128 bit karttır ben o kartla AMD athlon 1700+ ile call of duty ve far cry oynamıştım (128mb lik modelinde)
(fx5200 e on basar)
MX 440 shader desteği olmadığından 2005 sonrası çıkan çoğu oyunu açamaz. FX 5200 shader 2.0 desteği olmasına rağmen bütün DX9 oyunlarında kasım kasım kasılır.
mx440 babadır laf yok. bende de vardı millet evime toplanırdı vaysiti sanandreas falan oynamak için. sattım sonra.
bende PCI yuvasına takılan ekran kartı vardı, agp daha çıkmamış o zamanlar geçenlerde çöpe attım.