Şimdi Ara

KLASİK EKRAN KARTI OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi Klasik ekran kartı olanlar buraya yazsında tekmiyim bileyim

benimki x1950pro

• asus 6600 gt extreme sayılırmı eski 6 yıllık kart kendileri geçen yıla kadar taş gibi çalıştırıyordum. 275 ile değiştirdim.media pc sinde kullanıyorum şu anda
  • hocam bende emektar p4-3ghz (rx1950pro) var hala elimin altında bide laptop var t7200 işlemcili (hd2600) valla kıyaslıyorum oyunlarda laptopu parçalıyor kötü p4
  • gforce mx440 ve asus radeon 9550 ge var,atmaya kıyamıyorum işime yarıycakmış gibi
  • mx440 p3 sistemde kullanıyorum en azından görüntü veriyor emülatör oyunlarını oynatıyor
  • 8800 gt de klasikler arasına girmiştir artık.
  • Ekran kartının klasiği ne oluyor?

1974 model leadtek mx110... Tam klasik... Bütün aparçaları orijinal, değişen, hasar vs yok... 2 parçada lokal boya var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı ve Ddr Olayı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ati 9000 64 Mb AGP -MAC :)
  • 7200 GS / 7300 SE var bende. Overclockla canını okuyorum kartın
  • hakikaten klasikten kasıt ne ne gibi kriterleri var bunları yazarmısın
  • hocam klasik derken klasik işte yaw hala 5senelik billemedin 10 senelik kartları kullananlarbengibi...yedektede emektar msi fx5700 üm duruyo hala aklıma geldionuda yazayım.
  • şimdiki nesil x1950 lere felan klasik diyor cekmecede hala diamond monster vodoo2 durur vay anam vay good old times
  • yaw bu x1950pro ya hiç overlock atmadım millet atılmaz en son seviyesinde o kart diyor atıcamda korkoyurum elimde patlar diye atamıyorum
  • 6600gt agp hala kullanıyorum.Tnt2 çekmecede...
  • yaw günlük kart çıkıyor kimse yanlış anlamasın bazı parası olanlar şizofreniye bağlamış artık günlük alıyoreskiden kartmı çıkardı böyle peynir ekmek gibi bitane al 5 sene kullan vardı..bide millet bilmiyodu 3d felanabi benim pc şu mariyoyu oynatırmı falan muhabbetleri vardışimdi seninki kasıyor benimki kasmıyor muhabbeti var

• geforce t4200 zamanında alamamıştım..arkadaşımda vardı şu oyun bu oyun anlatırdıöylece bakakalırdım..ne karttı beeee.
  • 1990-1991(?) Trident 256KB... Ramlerinde bildiğin kablo ile lehim var...
  • kablomu ne işe yarıyormuşki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi key3 -- 7 Şubat 2011; 16:08:06 >
  • Çok zor olur bu seçim biri X1950'ye klasik diyor(hatta 8800GT'ye klasik diyende var)
    Diğeri FX5200'e.Bir başkasıda TNT'ye S3 Trio'ya.
    Nesil farkı var.
  • 2600xt ddr3 128 bit neydi zamanında yaww... kutusu hala bıyerlerde durur sanırım arkadasımda hala kartı kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 7 Şubat 2011; 16:41:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.