Şimdi Ara

KLASİK EKRAN KARTI OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi Klasik ekran kartı olanlar buraya yazsında tekmiyim bileyim

benimki x1950pro

• asus 6600 gt extreme sayılırmı eski 6 yıllık kart kendileri geçen yıla kadar taş gibi çalıştırıyordum. 275 ile değiştirdim.media pc sinde kullanıyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

asus 6600 gt extreme sayılırmı eski 6 yıllık kart kendileri geçen yıla kadar taş gibi çalıştırıyordum. 275 ile değiştirdim.media pc sinde kullanıyorum şu anda
    hocam bende emektar p4-3ghz (rx1950pro) var hala elimin altında bide laptop var t7200 işlemcili (hd2600) valla kıyaslıyorum oyunlarda laptopu parçalıyor kötü p4
  • quote:

Orijinalden alıntı: key3

hocam bende emektar p4-3ghz (rx1950pro) var hala elimin altında bide laptop var t7200 işlemcili (hd2600) valla kıyaslıyorum oyunlarda laptopu parçalıyor kötü p4

Alıntıları Göster
    gforce mx440 ve asus radeon 9550 ge var,atmaya kıyamıyorum işime yarıycakmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl

gforce mx440 ve asus radeon 9550 ge var,atmaya kıyamıyorum işime yarıycakmış gibi

Alıntıları Göster
    mx440 p3 sistemde kullanıyorum en azından görüntü veriyor emülatör oyunlarını oynatıyor
  • 8800 gt de klasikler arasına girmiştir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

mx440 p3 sistemde kullanıyorum en azından görüntü veriyor emülatör oyunlarını oynatıyor

Alıntıları Göster
    Ekran kartının klasiği ne oluyor?

1974 model leadtek mx110... Tam klasik... Bütün aparçaları orijinal, değişen, hasar vs yok... 2 parçada lokal boya var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

8800 gt de klasikler arasına girmiştir artık.
    Ati 9000 64 Mb AGP -MAC :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

8800 gt de klasikler arasına girmiştir artık.
    7200 GS / 7300 SE var bende. Overclockla canını okuyorum kartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

7200 GS / 7300 SE var bende. Overclockla canını okuyorum kartın

Alıntıları Göster
    hakikaten klasikten kasıt ne ne gibi kriterleri var bunları yazarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

Alıntıları Göster
    hocam klasik derken klasik işte yaw hala 5senelik billemedin 10 senelik kartları kullananlarbengibi...yedektede emektar msi fx5700 üm duruyo hala aklıma geldionuda yazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

Alıntıları Göster
    şimdiki nesil x1950 lere felan klasik diyor cekmecede hala diamond monster vodoo2 durur vay anam vay good old times

• quote:

hocam klasik derken klasik işte yaw hala 5senelik billemedin 10 senelik kartları kullananlarbengibi...yedektede emektar msi fx5700 üm duruyo hala aklıma geldionuda yazayım.

Alıntıları Göster
    yaw bu x1950pro ya hiç overlock atmadım millet atılmaz en son seviyesinde o kart diyor atıcamda korkoyurum elimde patlar diye atamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

şimdiki nesil x1950 lere felan klasik diyor cekmecede hala diamond monster vodoo2 durur vay anam vay good old times

Alıntıları Göster
    6600gt agp hala kullanıyorum.Tnt2 çekmecede...
  • quote:

yaw bu x1950pro ya hiç overlock atmadım millet atılmaz en son seviyesinde o kart diyor atıcamda korkoyurum elimde patlar diye atamıyorum

Alıntıları Göster
    yaw günlük kart çıkıyor kimse yanlış anlamasın bazı parası olanlar şizofreniye bağlamış artık günlük alıyoreskiden kartmı çıkardı böyle peynir ekmek gibi bitane al 5 sene kullan vardı..bide millet bilmiyodu 3d felanabi benim pc şu mariyoyu oynatırmı falan muhabbetleri vardışimdi seninki kasıyor benimki kasmıyor muhabbeti var

• quote:

yaw günlük kart çıkıyor kimse yanlış anlamasın bazı parası olanlar şizofreniye bağlamış artık günlük alıyoreskiden kartmı çıkardı böyle peynir ekmek gibi bitane al 5 sene kullan vardı..bide millet bilmiyodu 3d felanabi benim pc şu mariyoyu oynatırmı falan muhabbetleri vardışimdi seninki kasıyor benimki kasmıyor muhabbeti var

Alıntıları Göster
    geforce t4200 zamanında alamamıştım..arkadaşımda vardı şu oyun bu oyun anlatırdıöylece bakakalırdım..ne karttı beeee.

• quote:

geforce t4200 zamanında alamamıştım..arkadaşımda vardı şu oyun bu oyun anlatırdıöylece bakakalırdım..ne karttı beeee.

Alıntıları Göster
    1990-1991(?) Trident 256KB... Ramlerinde bildiğin kablo ile lehim var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

1990-1991(?) Trident 256KB... Ramlerinde bildiğin kablo ile lehim var...

Alıntıları Göster
    kablomu ne işe yarıyormuşki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi key3 -- 7 Şubat 2011; 16:08:06 >
  • quote:

kablomu ne işe yarıyormuşki?

Alıntıları Göster
    Çok zor olur bu seçim biri X1950'ye klasik diyor(hatta 8800GT'ye klasik diyende var)
    Diğeri FX5200'e.Bir başkasıda TNT'ye S3 Trio'ya.
    Nesil farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Çok zor olur bu seçim biri X1950'ye klasik diyor(hatta 8800GT'ye klasik diyende var)
    Diğeri FX5200'e.Bir başkasıda TNT'ye S3 Trio'ya.
    Nesil farkı var.

Alıntıları Göster
    2600xt ddr3 128 bit neydi zamanında yaww... kutusu hala bıyerlerde durur sanırım arkadasımda hala kartı kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 7 Şubat 2011; 16:41:41 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.