HD5770 var bende. Bir gün klasik olacak. Şimdiden yazayım buraya, 4-5 sene sonra hortlatır birileri zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT
HD5770 var bende. Bir gün klasik olacak. Şimdiden yazayım buraya, 4-5 sene sonra hortlatır birileri zaten.
o kart en fazla 6 ay dayanır bugünün şartlarında üstadım
quote:
Orijinalden alıntı: key3
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT
o kart en fazla 6 ay dayanır bugünün şartlarında üstadım
Yok, klasik olması için gereken süreyi dedim ben. Yoksa şu anda bile bazı oyunları son ayarda oynayamıyorum.
94müş bu arada...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 9 Şubat 2011; 21:53:56 >
Bu kartları hala kullanan varmı yahu , sizi gördüm keyfim yerine geldi Bende hala 8800gt deyim diye hayıflanıyordum :)
Gerçi oyun oynamıyorsanız geforce 2 de kullansanız sorun olmaz.
ekran kartına vereceğim parayla ps3 alırım daha iyi o yüzden forever hd3650 and fx5500
8500gt kullanıyorum ben de
quote:
Orijinalden alıntı: canerpense
94müş bu arada...
şu ortadaki saat beyni gibi olanram mı yahu
ilk masaüstümde ATI 9200 vardı crysis videoları dolanıyodu dedim bunu oynamam lazım. kasada P4 2.4 Ghz fln oyun çıktı 1 hafta sonra cart anakart yandı şuanki kasayı aldım onboard ekran kartı kullanıyodum sonra x1550 aldım öğrenci işi kart sonra HD3870 şimdi ise kasayı monitörü olmadığı için kullanmıyorum notebookdada HD2600 Mobility var oyunda oynamıyorum zaten elimdeki çoğu kart klasik olmuş durumda
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
x300 (evin ortak pc si)
Bende de aynısı var.Zaten bilgisayar hesap makinalarıyla yarışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
8800 gt de klasikler arasına girmiştir artık.
Konu bayağı geçmiş ama içimde kaldı bi hatırlatma yapayım
fx5200 akar
quote:
quote:
94müş bu arada...
Evet
BIOS flashlarken bir sorun olduğunda kullanıyorum bu kartı. PCI olması çok güzel Renkleri artık düzgün gösteremiyor olsada iş görüyor...
HIS x800xt Platinium Edition
quote:
quote:
quote:
94müş bu arada...
Evet
BIOS flashlarken bir sorun olduğunda kullanıyorum bu kartı. PCI olması çok güzel Renkleri artık düzgün gösteremiyor olsada iş görüyor...