Şimdi Ara

klasik gitar mı yoksa akustik mi kararsızım lütfen yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gitara yeni başlicam. kimileri akustik kimileri klasik diyo ne yapacağımı şaşırdım. akustik gtarın telleri çeliktenmş bunun için kas gücü gerek diyolar eğer onun sesi daha iyiyse kas gücü sorun olmaz.sadece hangisinden ses daha iyi çıkıyo onu öğrenmek istiyorum bi de klasikle çalınan parçalar akustikle de çalınabilr mi en önemli sorum bu..yardımınz için şmdiden teşkler..

• Klasik gitar çok spesifike türdür. Yani çok şarkı çalınabilir ama aynı şarkılar hemen hemen akustik yelpazesine de dahildir. Akustik gitar, clean elektrik tonuna yakındır; hatta birçok clean electrikten daha iyidir. Duydukların doğru, çalması çok kolay değildir. Akusitiğe başladığın ilk 1-2 ay içerisinde parmak uçların mahvolacaktır. Ama zamanla yaralar geçip yerini kalın deriye bıraktıktan onra rahatlarsın. Genel olarak akustik gitar kasaları, klasik gitarlara göre biraz daha büyük ve daha derindir. Dolaysıyla taşınması da biraz daha zordur. Ben klasik gitardan sonra akustik gitar kullanmaya başladım oldukça memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 18 Şubat 2010; 15:40:18 >
  • teşekkrler peki akustikte perde araları daha kısaymş bu çalarken bi avantaj sağlar mı klasiğe göre ?
  • Akustik çalmanı öneririm. Daha çok ses ve güzel bir tonu var. Perde aralarının bi avantajı veya dezavantajı yoktur bana göre.
  • Akustik.
  • teşekkrler arkadaşlar kararı verdim akustik alcam
  • Akustik şaşma daha zevkli çalması hem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akustikten yana fikrim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.