Şimdi Ara

Klasikler tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Yaşım 19. Şu ana kadar kitap okuma alışkanlığı yok denecek kadar az olan biriyim. En bilinen kitapları bile okumadım diye bilirim(sefiller,suç ve ceza vs) Kendime okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap almaya karar verdim. Mutlaka okumam gereken 10 kitaplık bir klasiklerden oluşan bir liste yapabilirseniz çok sevinirim. Yazanlara teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxiks -- 17 Ağustos 2015; 15:22:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de klasiklere başladım. Durumum seninki gibi. Şuan Sefiler'i bitirmek üzereyim. Tavsiye ederim. Bunun dışında Suç ve Ceza, Beyaz Diş, Karamazov Kardeşler, Notre Dame'in Kamburu gibi kitapları alacağım. Bir de şu tavsiyede bulunayım: bu kitapları 400-500 sayfalık şekilde alma. Bu kısaltılmış versiyonu gibidir. Onun için gerekirse ciltli veya maddi açıdan ciltsiz ama orjinalinden asıl çevirilerini bulmaya çalış. Yoksa anlatılanlar karmaşık gelir ve sıkılırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack London - Martin Eden i öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ama kesinlikle Monte Kristo Kontu! Tüm klasiklerin en klasiği! Gelmiş geçmiş en iyi roman! (elbette kişiden kişiye değişir, nesnel olarak en iyi diye bir şey yoktur tabi) En başarılı olay örgüsü! Efsanevi kahraman! Destansı işleyiş! Monte Kristo Kontu bir zirveydi ve ondan iyisi gelmedi, gelmeyecek.

Onun dışında

Yeraltından Notlar
    Yabancı
    Dönüşüm
    Babalar ve Oğullar

Öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 18 Ağustos 2015; 23:03:14 >
  • Hocam yayınevi seçiminize dikkat edin. 5 liralık klasiklerden bir yol olmaz haberiniz olsun. Araştırmalarım sonucunda Can, İletişim ve İş Bankası Kültür Yayınevi'nin bu işte iddalı olduğunu öğrendim. Klasik deyince akla gelen eserleri okuduktan sonra başka romanlara girişebilirsiniz bence.
  • Hocam yayinevi olarak turkiye is bankasi kultur yayinlari klasik olarakta ;
    Kumarbaz
    Yeraltindan Notlar
    Insanciklar
    Sefiller
    Suc ve Ceza
    Gazap uzumleri
    Ezilenler
    Gibi gibi suan aklima baska gelmiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.