Şimdi Ara

Klasör ayarları sıfırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardaki ayarlarım kafasına göre sıfırlanıyor.

Tüm resim klasörleri için bir sıralama ve görüntüleme şekli belirlemiştim. Ama bazı klasörlerde daha farklı sıralama ve görüntüleme ayarları yaptım bunlar normal klasördeki ayarlardı.

Tüm resim klasörleri için "Boyutlar" sıralamasını seçmiştim

Örneğin: Resimler klasörünü "değiştirme tarihine" göre sıralıyorum ama pc yeniden açıldığında yada açıkken durduk yere bu sıralamam sıfırlanıp "Boyutlar" olarak değişiyor.

Daha 5-6 gün önce format attım pc ye ilk günden yapmıştım ayarlarımı ve bu güne kadar bir sıkıntı yoktu birden bire bugün olmaya başladı.

• Aynen hocam bende de aynı sorun var.Win 10 1809 son versiyon yüklüydü çok sinir bozucu bir durumdu bende win 8.1 e geri döndüm çünkü sorunun çözümünü bulamadım.Çözümü bulursanız buraya yazabilirseniz çok sevinirim.
  • Şurada altlarda "Acidrock" paylaşmış o şekilde yaptım sabahtan beri bi sıkıntı olmadı henüz, işe yaradığını umuyorum
    answers.microsoft.com
    Windows 10 keeps resetting my folder view preferences, also keeps aligning my desktop icons into grid.
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-keeps-resetting-my-folder-view/7959873f-28e4-4b36-b148-3882c594bf00

• Sağolasın hocam ama şuan win 8.1 kullanıyorum.Senden ricam 1 kaç gün denedikten sonra konuyu güncellersen bende ona göre win 10 kurayım tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yarıyor dostum 1 haftadır sorun yok
  • Sağolsın hocam ben de windows 10 u tekrar kurayım ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.