Bilgisayarıma bir virüs bulaştı ve klasörlerimi exe uzantılı yaptı. Virüsleri temizlerken ccleaner programı doğal olarak bu exe'leri de sildi. Şu anda diskimde var olan klasörleri göremiyorum ve dosyalarıma erişemiyorum. Fakat adresini hatırladığım klasörlerin adresini adres çubuğuna yazdığımda bu klasörlerin içine girebiliyorum ve dosyalarımı görebiliyorum.
Tüm dosyalarıma ulaşmamın ve format atmadan önce en azından bunları yedeklememin bir yolu var mıdır?
hepsinin kısayolunu oluştur.madem yollarını hatırlıyorsun, masaüstüne sağ tıkla yeniye gel ordan kısay ol oluştur de kurulumu yap..
Tabii ki tüm klasörlerin adreslerini hatırmam imkansız. Başka bir yol lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: meta5
hepsinin kısayolunu oluştur.madem yollarını hatırlıyorsun, masaüstüne sağ tıkla yeniye gel ordan kısay ol oluştur de kurulumu yap..
bende klasörlerimi açamıyorum ama masaüstüm de hiç birşey yok sağ tıklıyorum yine bişi olmuyor
filezilla kullan çünkü filezilla silinen dosyaları ve hatta gizli dosyaları bile görüyo fileziila alakası bile olmayan bir ftp programı ama çok yararı oluo.şimdi
burdan indir:http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=21558 daha sonra programı aç bilgisayarındaki dosyaların oluu bir menü olcak ordan alıp masaüstüne sürükle ve kurtarmış olursun.Dosyaları bulmak için biras dolaş o menüde.silinmiş dosyalarını bile görünce çok şaşıracaksın
Tam istediğim gibi olmasa da sorunum çözüldü. FileZilla'yı kullanarak klasörlerin altına indim ve dosyaları başka bir yere taşıdım. Bu yöntemle yaklaşık 20gb'lık veriyi klasör klasör kopyaladım. Beni çok uğraştırdı ama sonunda dosyalarımı kurtardım.
Bu başlık altında sorunumla ilgilenen herkese teşekkür ederim. Bu arada DARKHOUSE sen önce virüslerini temizlemelisin. Bu başlık altında nasıl yaptığımı açıklamıştım, onu uygulayabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme