taşınabilir hdd den pc ye bazı klasörler kopyaladım bunların içinde eset virüs proğramı da vardı diğer kopyaladıklarımı sildim tek tek be eset virüs proğramını masa üstünde yeni klasör içinden silemiyorum hata şöyle TNODUS 1 silinemiyor: belirttiğiniz dosya adı geçersiz yada çok uzun. Farklı bir dosya adı belirtin diyor bi türlü sülemedim lütfen yardımcı olun güvenlik modunda da silemedim
CCleaner programını bir dene dostum.
UNLOCKER PROGRAMI İLE KİLİTLERİ AÇIP DAHA SONRA SİLMEK DENENEBİLİR VEYA DOSYA İSMİNİ DEĞİŞTİREREK SİLMEYİ DENEYEBİLİRSİN...
virüs bulaşmış olabilir çünkü bazı virüsler bazen dosya ve klasörleri silmiyor bence önce bi virüs taraması yap
virüs bulaşmıştır büyük ihtimal... virüs taraması yapın... daha sonra silmeyi deneyin....
virüs kaynaklı olabilir... çünkü bazı virüsler bulaştıkları dosyaları sildirmiyo.. cleaner programını dene.. olmazsa eğer bilgisayarında virüs programı varsa onunla tarat ondan sonra silmeyi dene.. yine olmazsa klasör içindeki dosyayı başka bi yere taşı ve ikisini de tek tek silmeyi dene...
arkadaşım virüsten kaynaklanabilir bu dosyanın ismini değiştir olmazsa UNLOCKER PROGRAMI ile yap eğer yine olmazsa bir de güvenli modda dene istersen.......