Şimdi Ara

Klavye ghosting testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki siteden klavyeniz üzerinde ne kadar tuşun aynı anda algılanabildiğini görebilirsiniz. Tam ekran yapın öyle test edin.

https://drakeirving.github.io/MultiKeyDisplay//

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klavye Ghosting Testi: Kapsamlı Bir Kılavuz

Çoğunuz, klavye ghosting'inin oyun oynarken veya yazı yazarken can sıkıcı bir sorun olabileceğini biliyorsunuzdur. Ghosting, birden fazla tuşa aynı anda bastığınızda, bazı tuşların kaydedilmemesidir. Bu, özellikle oyunlarda veya karmaşık tuş kombinasyonları gerektiren uygulamalarda sorunlara neden olabilir.

Ghosting'i test etmek için kullanabileceğiniz birkaç çevrimiçi araç vardır. En popüler araçlardan biri Drake Irving tarafından geliştirilen "klavye ghosting testi"dir (drakeirving.github.io/multikeydisplay/).

Klavye Ghosting Testini Kullanma:

• Adım 1: drakeirving.github.io/multikeydisplay/ adresine git.
    • Adım 2: Test etmek istediğiniz tuşlara aynı anda bas.
    • Adım 3: Basılan tüm tuşların web sayfasında yeşil renkle vurgulandığını göreceksiniz.
    • Adım 4: Ghosting varsa, bastığınız bazı tuşlar vurgulanmayacaktır.

Anti-Ghosting Klavyeler:

Ghosting'i önlemek için üretilmiş anti-ghosting klavyeler mevcuttur. Bu klavyeler, tüm tuşların aynı anda kaydedilmesini sağlayan özel bir devreye sahiptir.

Ghosting Testi Yapmanın Önemi:

Klavye ghosting testi yapmak, aşağıdaki nedenlerle önemlidir:

• Oyun oynarken veya yazı yazarken performans sorunlarını tespit etmene yardımcı olur.
    • Yeni bir klavye satın almadan önce ghosting olup olmadığını kontrol etmeni sağlar.
    • Mevcut klavyenindeki ghosting sorunlarını gidermene yardımcı olur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne işe yarıyo? Ben de apex 7 var hepsini algılıyo ? Hepsini algılamalı mı yoksa belli sayı mı? HAngisi önemlii olumlu_?

• Aynı anda hepsini algılıyorsa %100 antighostingdir. Bu çok iyi. Eğer 3-4 tuştan sonrasını algılamıyorsa kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede hepsini aynı anda algılıyor. kablosuz mekanik var bende de .bt bağlantılı

bende bu program bozuk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2070 Süper Ghosting sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.