Şimdi Ara

Klavye K'ye basıyorum 2 yazıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saattir her türlü foruma baktım herşeyi denedim fakat olmuyor masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Fn tuşuyla ilgili bişeyler olabileceği yazıyordu internette fakat Fn tuşu yok. Herşeyi denedim. Numlock kapatınca k-l-u-ı-o gibi tuşlar hiç basmıyor. Numlock açıkkende sayılara dönüşüyor bu harfler lütfen yardım ediniz.

• Denetim masası > Erişim Kolaylığı > Klavyenin çalışma biçimini değiştir > "NUM LOCK tuşuna5 saniye süreliğine basıldığında Geçiş Tuşlarını etkinleştir" seçeneğindeki tik'i kaldır. Tamam de. Bilgisayarı yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realworrior -- 11 Temmuz 2014; 18:47:25 >
  • bi dene bakalım olcakmı
  • denedim fakat olmadı yeni klavye taktım düzeldi fakat yınede saol dostum
  • arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun aynı sorunla zamanında bende karşılaşmıştım sonra jeton düştü klavyeye çay,su vs damlamıştır ve su da iletken olduğu için içerdeki elektronik noktalarda sen a ya bassan bile 2 tuşunun hizasına iletiliyodur bi açıp kurutmayı dene istersen fön makinesi felan tut aşırı olmamak kaydıyla :-)
  • oguzoztas kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam fakat bişey dökmedim fakat belki önceden dökmüş olabilme ihtimalim var kola,fanta falan cunku ınternette her turlu cozum onerısını denedım fakat olmadı bende klavye değiştirdim söylediğiniz gibi bi durum olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    F6 ve F10 a basınca ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.