Bildirim
Klavye kafayı yedi resmen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bendede olmusdu sonradan anladimki klavye'ye kola dökülmüs Sende'de hic su falan döküldümü kontrol et islakmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:41:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşıma sordum topraklama almıyordur dedi ekran kartından bende önceden olmuyordu zaten ywni psu ve ekran kartı aldım bu sorun çıktı ama su falan söktügümü hatırlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:42:25 >
Ekran kartından değildir'de acaba sorun ne bu arada forum türkçe karakter desteklemiyormu? -
Bende onu merak ediyorum ya eski psu nun kablosunu taksam düzelirmi yoksa virus falan mı var win10 var bende kendine ait anti virus var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:49:16 >
Hmmm.... Baska klavye tak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:52:49 > -
Maleset elimde yok
Baska çözümde bulamadimki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:56:29 > -
sorun cozuldumu
Bir sefere mahsus oldu yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X