Şimdi Ara

Klavye kafayı yedi resmen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cs go oynarlen klavye oyunda arasıra kendi kendine tuşlara basıyo ses yükselme arka plandan itunes açma filan sorun nedir nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede olmusdu sonradan anladimki klavye'ye kola dökülmüs Sende'de hic su falan döküldümü kontrol et islakmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:41:20 >
  • Arkadaşıma sordum topraklama almıyordur dedi ekran kartından bende önceden olmuyordu zaten ywni psu ve ekran kartı aldım bu sorun çıktı ama su falan söktügümü hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:42:25 >
  • Scheneizel S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından değildir'de acaba sorun ne bu arada forum türkçe karakter desteklemiyormu?
  • Bende onu merak ediyorum ya eski psu nun kablosunu taksam düzelirmi yoksa virus falan mı var win10 var bende kendine ait anti virus var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:49:16 >
  • Hmmm.... Baska klavye tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:52:49 >
  • Maleset elimde yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUMANDA KAFAYI YEDİ YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Millet kafayı yemiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scheneizel S kullanıcısına yanıt
    Baska çözümde bulamadimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:56:29 >
  • sorun cozuldumu

• Bir sefere mahsus oldu yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.