Şimdi Ara

klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir derdim var, büyüktür. Bu dert beni delirtecek. casper laptop, 16 aylık, yani yeni. 17,3 inçlik, 1 TB core i5 işlemci. Problem bu klavyeden kaynaklanıyor. Açıklamasını yapayım:
    Klavye üzerinde bazı tuşlar çalışmıyor. Aslımda daha da beter, kafasına göre taklıyor. Bir çalışır vaziyette, bir bozuk modda!! Bazen açınca hiçbir problem yokmuş gibi çalışıyor, birşeyler yazarken aniden o bozuk tuşlar tekrar çalışmaz moduna geçiyor. Bazen çalışınca dakika gidiyor. Bazen çalışıyor 1 dak. Bile sürmüyor tekrar bozuk moda giriyor. Delirten bir durum.
    Bazen aynı harfe ard arda 10 kez hızlı tıklıyorum, bazen o zaman o harf tuşu çalışıyor. Bazen çalışmayan harfin üstüne basılı tutuyorum ve 7-8 saniye sonra ancak yazıyor. Bu metod her zaman çalışmıyor ama! Çalışmayan harfin ortasına değilde parmağımla sağına-soluna altına-üstüne gezdiriyorum. Bazen böyle yapınca çalışıyor ama bazen de çalışmıyor. Tamamen keyfine göre çalışıyor. Çıldırtıcı bir şey bu!!
    Çok yol denedim. Isıdan mı kaynaklanıyor diye. Soğuk olunca da ısınıncada aynı problem yaşıyorum! Set-up’a girip birşeyle denedim problem devam ediyor.
    Bu aynı problemden dolayı geçen yaz casper temsilcine vedim sözde yaptlar! İlk başta poblem yoktu sonradan yine aynı problem nüksetti.
    Klavyede çalışmayan tuşlar şunlar:
    R – U – I – Ğ – Ü . üst taraftaki sayılardan: 3 numalaı sayı. Soldaki ve sağdaki her iki shift tuşları.
    Sağ taraftaki şu sayılar: 3 – 5.
    Bir DOĞRU kelimesini bile yazarken neler çekiyorum bilemezsiniz. Anlamadım gitti! Klavyenin altında bozk olan tuşlar için elektrik akımı sağlayan hat mı arızalı acaba? Neden böyle oluyor? Aynı sorun başından geçen var mı? Keyboarda su dökülmedi, laptopu düşüürmedim. Öğretmenim ben, temiz kullandım yani. Bir şey yazmak için on-screen keyboard kullanmak zorundayım. Bir klavyeyi tıklıyorum bir on-screen keyboarda. Ne gıcık bir durum bilseniz!!
    Tekrar casper temsilcine mi vermem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Tavsiyelere açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Klavye sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.