Şimdi Ara

Klavye stabil değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Casper A15FB kullanıyorum alalı yeni oldu fakat bi sorun var leptopun esc tuşundan shift tuşuna kadar basınca hafif içeri oynuyor gibi oluyor.Kullanırken sorun olmuyor ama ileride sorun çıkartabilir diye merak ediyorum tavsiyeleriniz var mı kendim halledebilir miyim?

• mupa98 M kullanıcısına yanıt
    Hocam malzeme kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir. Mesela imzamdaki pcde ghjk kısmına bastırdığım zaman hafif içeri göçüyor. Sizde de aynı şey sözkonusu olabilir. Servislik bir şey olmayabilir yani.
  • Bende bir sorun çıkartacağını düşünmemiştim merak diyelim sadece çok teşekkürler hocam.Birde bu laptoptan işlemciden hava çıkışına kulağımı dayayınca fan sanki biyere sürtüyormuş gibi çok tiz bi ses çıkıyor ama baya az ses acaba bi sorun olabilir mi şarkı açınca hoparlörlerden geliyor cızırtı o da aynı çok az hoparlörden olduğunu düşünüyorum bilgi verirsen sevinirim :(
  • mupa98 M kullanıcısına yanıt
    Görmeden kesin bi şey söylemek zor. Bence size öyle geliyor, hoparlörden gelen cızırtı rahatsız edici düzeydeyse servise götürün.
  • Kafamdaki soru işaretlerini aldınız,cevaplarınız için çok teşekkür ederim;sorun çıkarırsa en iyisi servise götürmek bence de tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.