Arkadaşlar ps2 girişli klavye ve farem donuyor.Biliyorum böyle girseydim bunun birçok sebebbi olabilir diyecektiniz.O yüzden detaylara ineceğim.
Geçenlerde bilgisayarımda öyle gezinirken ekran kartım birden yandı.Benden ekran kartını çıkarıp onboard'dan kullanmaya başladım.Saatler çncesinden tıkır tıkır çalışan ps2 girişli klavye ve farem bilgisayar açıldıktan sonra çalışmadı.İşin garip olan tarafı şu ki Klavyem takılıyken BİOS'a girince sorunsuz çalışıyor ama Windows'u normal olarak başlat seçeneklerinin olduğu yerde donuyor windows başladıktan sonra bile açlılmıyor.Dişlerde ve kablolarda bir sorun yok çünkü BİOS'ta çalışıyor.Diğer bir olaya gelirsek Windows başladıktan sonra sadece fare takılıysa farem çalışıyor ama klavyeyi takınca ikiside duruyor.Işıklar yanıyor ama çalışmıyor.Bilgisayarı kapatım klavyeyi çıkarıp tekrar açtığımda farem çalışıyor.klavyeyi takınca tekrar duruyor.
Ama klavyemi ve faremi diğer bilgisayarıma takınca klavye çalışıyor , fare çalışmıyor.Kendi bilgisarıma usb girişli bir klavyeyle ve faremle devam ediyorum.
Uzun oldu biliyorum ama sorunum ne ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme