Şimdi Ara

klavye ve ya stylus kalemle en hızlı not yazılabilen telefon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyat limiti olmadan diğer özelliklerini göz ardı ederek(bu ekran özelliğinde bir cihazın diğer özellikleride kötü olmayacaktır,düşüncesindeyim) klavye ya da stylus kalemle ikisi bir arada da olabilir,not defteri rahatlığında kullanabileceğim bir cihaza ihtiyacım var(bir tıklamayla ya da kısa yol tuşuyla not defteri açabilmek ve yazdığım notu sürekli ekranda görebilmek tüm istediğim),önerilerinizi bekliyorum,elektronik marketleri geziyorum telefon reyonunda çalışan arkadaşlardan bu konuda sağlıklı bilgi alamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbartacus -- 17 Mayıs 2010; 17:49:04 >

• kullancağın program office one note mobile olacaktır.

Stylusla asla çok hızlı yazamazsın.Çünkü sanal klavye küçüktür.(win 6.1 ve .6.5 için )
    Klavyeda hızlı yazayım diyorsan düşünmeden blacberry veya benzeri bir cihaz al derim.

Win'li telefonlar için 4 ay bekle win7 çıktıktan sonra cihazlar çeşitlenecek.Şu an alınası ek cihaz HD2 o da klavyesiz ve stylus suz.Parmakla da çok hızlı yazmak her zaman mümkün olmuyor.Özelilkle hareket halinde sıkıntı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.