Bildirim
Klavyem bozuldu
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
28 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
neyse düzelttimn sanırım
ekran klavyesini açtım. orada NLK diye birşey işaretliydi. onu kaldırdım düzeldi. -
Artık biraz daha dikkatli olursun -
Bir daha olursa şunlara dikkat et:
Birçok tuşta mavi (başka renk de olabilir ama genellikle mavi) şekil, yazı, sayı bulunmakta. Bu yazılar tuşların ikinci fonksiyonlarını gösterir. Shift tuşuna bastığında sayıların !'^+%&/( gibi simgeler çıkardığı gibi yani. Şimdi klavyedeki tuşları incele. Genelde sağ üstteki tuşlardan birinde (Insert, Pause, Scroll...) mavi olarak NumLk gibi bi mavi yazı yer alıyor. Onun ikisine tıklarsan: m jkl uıo tuşları sırasıyla 0 123 456 ya dönüşür. Bu özellik numaraları çok kullandığın zamanlarda klavyeni numeric pad olarak kullanmak için koyulur. Bunun gibi diğer tuşları da inceleyebilirsin.
Görselin kaynağı:www.techpowerup.com
-
Laptobunda numpad olmadığı için bir şekilde scrollock a basmışsın. O harfler numpad olarak kullanılmaya başlanmış. Aynısı benim başımada gelmişdi. -
NLK dediğin numlock ona bidaha basarsan sayılar felan cıkıyor banada oluyordu bi aralar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X