Şimdi Ara

Psikolojim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzerimde acayip bi baskı ve kaygı var özellikle geceleri içim çok kötü oluyor artık hiç bişey yapasım gelmiyor yataktan çıkmıyorum bile eskiden yabancı dil ve bilgisayar programı vs öğrenirdim onu bile yapmıyorum yataktan çıkmıyorum çevremden ve ailemden acayip baskı uygulanıyor ahmetin oğlu atanmış yada bugünkü görüşmen noldu çağıran yokmu vs dedim hadi boş boş oturmayayım vasıfsızda olsa bi işe gireyim bari kyk borcunu ödeyeyim adam diyor üniversite mezunusun depoya alamayız temmuzdada 24 bin kyk borcum başlıyor bunların üstünede yıllardır unutamadığım eski sevgilim var gerçekten çok kötüyüm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beş para etmez aşağılık itin tekiyim. Yalvarırım bana yardım edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    İntihar etme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çevreni sil.

• Nasıl silecen akrabaları

• ben sildim çoktan. İstersen silersin.

• Nasıl yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

basbayağı hocam yıllardır akraba görmedim, eve geldiklerinde odamdan çıkmam, yolda denk gelsem yolumu değiştiririm. Ne bayrama ne cenazeye. Dedem öldü geçen, cenazesine gitmedim. Kuzenlerimi yolda görsem tanıyamam bile. 10 yıldır falan akraba görmüyom hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 8 Nisan 2023; 23:25:26 >
  • En iyisini yapmışsın çoğu akraba çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noahwizgate kullanıcısına yanıt

Mersi hocam. Ben en iyilere layığım, kaderimi yazan el kırılsın.

• Issizlik psikolojisi su ozel guvenlik sertifikasini al kenarda dursun gecicide olsa gir evde durma servis yemek su bu calisma imkanlari guzel. Yaptigi biseyde yok elinde cay sigara kapida bos bos takiliyor adamin keyfi tikirinda 1 ayda elinde olur sertifika en kotu 11-12 k maasi var giderinde yok

Yakışıklı Güvenlikyoutube
    Göreve başlarken çay ya da kahve tercihim ya sizin? #özelgüvenlik #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/jtsIWohaepE?feature=share

• Sakin ol, hiç kimsenin ne dedigiyle hareket etme, kendi içindeki ses ne diyorsa onu yap. Elbette zor işsizlik, parasızlık, yalnızlık ama sakın kalıp kendine bir yol haritası çiz. Nerede olmak istediğini belirle, çok zengin bir iş adamı mı, kutu gibi bir evi olan mütevazi biri mi; her çiçekten bal alan bir playboy mu, kendi halinde iyi bir kadınla mutlu bir koca mı, ona göre bir yol haritası çiz, yeteneklerine göre. Varsa bariz bir eksiğin yaşamında, fiziginde, kariyerinde onu gider, sonra işe koyul.

Planın güvenlik görevlisi olmaktan geçiyorsa ol güvenlik flyer_mig'in dediği gibi. Veya kafana yattiysa senin de. Ama yatmadiysa olma. Bu sefer hepten vakit kaybedersin ve işler daha zora girer. Yabancı dil ve bilgisayar programı öğrendiğine göre çok hırslı değilsin, rahat yaşam peşindesin. O zaman onun gereğini yap. Plan programın olursa, gereğini de yapıyor olursan stres olmazsın. Ama naptigini bilmiyor, oradan oraya savruluyorsan olursun.

• Benim de dedem ve teyzem öldü cenazelerine gitmedim. Sıra anneannem de, ona da gitmeyi düşünmüyorum.

• Hayatınızda uygulamaya geçiremeyeceğiniz ilimleri almayın. Hevesiniz kırılır. Para getirmiyorsa bu kapitalist sistemde öğrendikleriniz çöp olur. Mesela benim arkadaşım üni mezunu ve 6 ay amerika da kaldı. Sadece ingilizceyi unutmamak için otel de resepsiyonist olarak çalışıyor..

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Çok güzel tavsiye. İlk paragrafta yazan şeyi yapmak beni rahatlatıyor bayağı. Yapmam gereken asgari şeyleri bir yere yazıp her gün oraya yaklaştığını hissetmek gerekli.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.