Şimdi Ara

Klavyem gecikmeli yazıyor (kasıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar logitech g305 mousem ve rampage kb-rx 77 runner klavyem var son 1 aydır youtube arama ve yorum kısmında yada diğer websitelerinde gecikmeli yazıyor ama nadir oluyor bu gecikme dediğim olay ise şöyle örnek bir kelime vereyim "youtube" hızlı şekilde youtube yazıyorum ve you yazıp saliselik bir donma oluyor ve bir anda tube yazısı geliyor you(1 2 salise donma)tube sanki tube kelimesini kopyalamışım ve yapıştırmışım gibi oluyor ekstra olarak mousemin pilini duracellden panasoniğe geçince çok takılıyordu sanki fps drop yemişim gibi kasıyor gibi bilgisayarımın özellikleri ise şu şekilde

rtx 3070 8gb

32 gb ram (2x8 hyperx fury beast - ve 2x8 XPG Gammix D35) 3200mhz

intel 12400f

anakart ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart

depolama için ise samsung 980 evo 1tb ve adata 500gblik m2 ssd mevcut windows adataya kurulu kaspersky ile defalarca taradım fakat virüs vs bulamadı geriye dönük video açık son 1.30 dakika 30fps 720p fakat onun acık olduğunu hissetmiyorm bile boşta %20 falan çalışıyor sıcaklık maks 50derece işlemci de aynı şekilde %20 civarlarına chrome discord açıkken. klavyeyi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum son 1 aydır bunu yaşıyorum mouse ise pildendir diye düşünüyorum çünkü duracel pil taktıktan sonra sanırım düzeldi yaşayan bilen birisi varsa ve yardım ederse cok sevinirim

• Harddiskiniz takılıyor olabilir. SSD'mi yoksa HDD'mi kullanıyorsunuz?

• Sarıaslan kullanıcısına yanıt

m2 var hocam 2 tane harddisk veya ssd yok

• USB kablosu nihayetinde data kablosu 1.5 yılda yıpranmış olabilir...

- Bilgisayarda başka bir klavye dene

veya

- Klavyeyi başka bir bilgisayarda dene (Telefon/tabletinde USB OTG desteği varsa orada da test edebilirsin)

Böyle bu şekilde sorunu tam olarak tespit edebilirsin. Klavyenin de garantisi varken yolla bence.

• hocam her zaman olmadığı için deneyemiyorum klavye sadece chrome üzerinde yapıyor mouse genel her yerde anlamış değilim bende mouse da bluetooth olması lazım ama her zaman olmadığı için tam olarak deneyemedm hiç

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

virüsten korkuyorum nasıl bakabilirim sizce virüs olayına kaspersky ile taradım fakat bir şey bulamadı keyloger rat vs biraz araştırdım fakat bulamadım bir şey

• Keycheck K kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman bir şekilde Chrome'un kasıyordu. Normal Not Defterinde açıp denemeler yap (aynı hatayı nasıl yakalarsın bilmiyorum ama dene)

Chrome'da kurduğun eklentilerden, görüntü driverına kadar her şeyden etkilenir.

1 - Gereksiz eklentilerini kaldır.

2 - Çok fazla yer imi koyduysan adres satırına chrome://flags/ yazıp Ominbox Bookmark Paths seçeneğini Disable et.

Olmadı Firefox'a terfi et.

Virüs meselesinde ise, evet mümkün olabilir. Ama taramışsın işte yok bir şey. Yine de Kaspersky'ın yakalayamadığı olabilir. ProcessExplorer ve Autoruns uygulamalarındaki VirusTotal ile tarama desteği ile mevcut çalışan ve başlayan uygulamaları tespit et.

ProcessExplorer:

https://learn.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer

AutoRuns:

https://learn.microsoft.com/tr-tr/sysinternals/downloads/autoruns

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

hemen deniyorum hocam bu sorunum yoktu pcyi ilk aldığım zamanlar ne zaman nvidia game ready kurdum o zaman başladı (geriye dönük video vs özellikleri olan) hemen deniyorum ilginiz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.