Arkadaşlar klavyem kendi kendine *** yapıp duruyor laptop kullanıyorum klavyemde felan sorun yok kontrol ettim sistemi geri yüklemede yaptım, AVG virüs programı ile aramada yaptım hala sorun devam edıyor gerçekten anlayan veya aynı sorunu yaşamış bulmuş biri yardım edebilirmi gerçekten çok sinir bozucu bir durum hiç bir şey yapamıyorum ... örneğin m*s*ela* bö*le**** ya*z**ark**en .. böle harflerin arasına giriyo lütfen yardım edin ....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Laptopu sök klavyenin baglantilarini kontrol et sanirim kisa devre gibi bisey var kendi kendine yaziyorsa su filan dokulduyse giris yerini filan bi temizle
T.C. Vatandaşı
kullanıcısına yanıt
su felanda dökülmedi aynı sorun bilgisayarımı yaptırmadan öncede olmuştu böle yıldız yapıyordu fakat 1-2 gün içerisinde kendi kendine düzeldi 2-3 aydır böle
Bu yildizlar sen yazarken mi oluyor sadece boskende yaziyor mu
T.C. Vatandaşı
kullanıcısına yanıt
Ben yazarken gene böle harflerin arasına yazıyor ama bıraktıgımda dururken 5 sanıye sonra hiç durmuyo ****************** ben taki bir tuşa basana kadar devam ediyor bastıktan sonrada işte harfların arasına yazmaya devam ediyor
Tamam bi kisa devre var baglantida servise gotur kabloyu degistirsinler ya da klavyeyi
T.C. Vatandaşı
kullanıcısına yanıt
Bende formatlamayı düşünüyordum tam formatladıktan sonra geçer diye belkı virüsdür diye allahtan formatlamamışım boşu boşuna teşekkürler.
Kendin sökebilirsen sök bi tak cikar baglantiyi bazen oluyor yanliz dikkat et baglanti yerinde kucuk bi mandal olur bazilarinda onu kirma sakin
T.C. Vatandaşı
kullanıcısına yanıt
büyük ihtimal sorun bağlantıdada demi çünkü daha once kendı kendıne duzeldı ben bısı yapmadım
%99 baglantida %1 yazilimsal olabilir ama yazilimda olsa hic yazmaz
quote:
Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı
%99 baglantida %1 yazilimsal olabilir ama yazilimda olsa hic yazmaz
Merhaba,
Bu sorun insanı delirtecek bir sorundur, onlarca kez denk geldim sorunun çok yüksek ihtimal virüs arkadaşım. Klavye bozuk olsa yada bağlantılarında sorun olsa durduk yere " * " ifadesini yazmaz.
Güvenli modda sistemini tarat muhtemelen düzelmiyecektir, yeni bir işletim sistemi kurduğun zaman göreceksin düzeldiğini.
ProbLem!
kullanıcısına yanıt
Gerçekten deliriyorum bilgisayarı açasım gelmıyor hiç bu yuzden . Bağlantımı sımdı virüsmü virüsse virüs programı kullansaka yeni bir işletim sistemi kurmadan önce virüsü temizlesek geçmez m acaba .
quote:
Orijinalden alıntı: onurksgn
Gerçekten deliriyorum bilgisayarı açasım gelmıyor hiç bu yuzden . Bağlantımı sımdı virüsmü virüsse virüs programı kullansaka yeni bir işletim sistemi kurmadan önce virüsü temizlesek geçmez m acaba .
İlk olarak sistemi güvenli modda combofix ile tarat bakalım. Daha sonra güncel bir anti virüs programı ile tekrar sistemi tarat. Sorun düzelmezse yeni bir işletim sistemi kurarsın.
ProbLem!
kullanıcısına yanıt
senınde mı basına geldı cok tesekkur ederım inşallah işe yarar .
quote:
senınde mı basına geldı cok tesekkur ederım inşallah işe yarar .
Bir çok müşterimin başına geldi ve hepsini bu yöntemle çözdüm.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Bir çok müşterimin başına geldi ve hepsini bu yöntemle çözdüm.
Alıntıları Göster
Fiziksel tuş darbesinden kaynaklı da olabilir.. " * ? yani * " Bu tuşa bak istersen hocam bir eziklik vs varmı ? Eğer varsa tuş kapsülü ezilmiş olabilir
ProbLem!
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederım bu yontemınızı denıcem sonunda 2-3 aydır kımse sorsam bilmiyo hiç bir forum sıtesınde yazmıo nerdeyse bulamadım hiç
Vialpando
kullanıcısına yanıt
Benimde aklıma gelen ilk şey oydu baktım ama hiç birşey yok sapa sağlam.
quote:
teşekkür ederım bu yontemınızı denıcem sonunda 2-3 aydır kımse sorsam bilmiyo hiç bir forum sıtesınde yazmıo nerdeyse bulamadım hiç
Sen dediklerimi dene, sonucu tekrar burada bana belirtirsen sevinirim.
ProbLem!
kullanıcısına yanıt
tamam işten çıkınca denicem akşama buraya yazarım herşeyi