arkadaslar dun bir trojen yedim...bütün bilgilerimi çldılar..trojeni temizledim fakat klavyem duselmedi....bu yazıyı e.k ile yaıorum..onda sorn cıkmıyo ama klavyede cıkıo...mesela sagdai ctrl tusu arama fonkiyonunu acıyor...soldaki outtluku acıyor...sayı tuslarında 1 ve 4 calısmıyor..7 araa fonksiyonunu aıyor..klavyede yazaren a'ya basınca dres cubuguna geliyor vs..vs..yardımcı olabilir misiniz?
sistem geri yükleme yap bi önceki zamana yada format at gitsin
geri yükle yaptım..formatın sorunumu kein çözecegine garanti verebiir misin...hem ben formatı son care olarak dusunuyorum...
yardımlarınıı eklıorum
bu işlerde kesin bişe olmaz ben sana format at derim sen atarsın sonra yükledigin dosyada virüs olur gene aynısı olur bu sefer suç bana kalır.ben sadece akıl verdim yardımcı olmaya çalıştım
sucu sana atmam söz konusu olamaz ki..formattan sonra klavye duselırse senın önerin işe yaradı demektir...virüs sorunu senile alakalı olmaz
sistemi ne ile tarayıp temizledin trojanı.trojanı sistemden kaldırmak pek kolay değildir.bu yüzden klavyen sorun çıkarıyor olabilir yani sistemde hala trojan kalıntıları olabilir
önce hijakla taradım...raporu resmi siteden inceledim..ardından gerekli olanlrı fixledim...sora bir kez panda 2007 ile bir kez de SUPERAntiSpyware ie taradım..şu anda yinne SUPERAntiSpyware le tarıorumm..
o zaman format atmayı dene hem sistemin yenilenir hızlanır hemde başka virüs filan varsa temizlenmiş olur.formattan sonra bide bilgisayarın yedegini al böyle bişe olursa 10,15 dakka içinde yedegi yüklersin
tamam..saolasın..şimdi bir vista cdsi bulam
flood olcak ama vista cd bulamadım ya...download edıp kurma imkan8ım var mı?
Xp yükle şart mı vista yüklemen ?Download edıp format atamassın
xp için network cdm elimde değil...model felan bul..driwer ara uzun sürer..zaten su andada vista kullanom..bilgi için tsklr...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme