Şimdi Ara

klavyemde sorun var :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun bir trojen yedim...bütün bilgilerimi çldılar..trojeni temizledim fakat klavyem duselmedi....bu yazıyı e.k ile yaıorum..onda sorn cıkmıyo ama klavyede cıkıo...mesela sagdai ctrl tusu arama fonkiyonunu acıyor...soldaki outtluku acıyor...sayı tuslarında 1 ve 4 calısmıyor..7 araa fonksiyonunu aıyor..klavyede yazaren a'ya basınca dres cubuguna geliyor vs..vs..yardımcı olabilir misiniz?

• sistem geri yükleme yap bi önceki zamana yada format at gitsin
  • geri yükle yaptım..formatın sorunumu kein çözecegine garanti verebiir misin...hem ben formatı son care olarak dusunuyorum...

yardımlarınıı eklıorum
  • bu işlerde kesin bişe olmaz ben sana format at derim sen atarsın sonra yükledigin dosyada virüs olur gene aynısı olur bu sefer suç bana kalır.ben sadece akıl verdim yardımcı olmaya çalıştım
  • sucu sana atmam söz konusu olamaz ki..formattan sonra klavye duselırse senın önerin işe yaradı demektir...virüs sorunu senile alakalı olmaz
  • sistemi ne ile tarayıp temizledin trojanı.trojanı sistemden kaldırmak pek kolay değildir.bu yüzden klavyen sorun çıkarıyor olabilir yani sistemde hala trojan kalıntıları olabilir
  • önce hijakla taradım...raporu resmi siteden inceledim..ardından gerekli olanlrı fixledim...sora bir kez panda 2007 ile bir kez de SUPERAntiSpyware ie taradım..şu anda yinne SUPERAntiSpyware le tarıorumm..
  • o zaman format atmayı dene hem sistemin yenilenir hızlanır hemde başka virüs filan varsa temizlenmiş olur.formattan sonra bide bilgisayarın yedegini al böyle bişe olursa 10,15 dakka içinde yedegi yüklersin
  • tamam..saolasın..şimdi bir vista cdsi bulam
  • flood olcak ama vista cd bulamadım ya...download edıp kurma imkan8ım var mı?
  • Xp yükle şart mı vista yüklemen ?Download edıp format atamassın
  • xp için network cdm elimde değil...model felan bul..driwer ara uzun sürer..zaten su andada vista kullanom..bilgi için tsklr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.