Şimdi Ara

Klavyeyi İptal etmek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes2011 i gamepad ile oynamak istiyorum gamepad kısmında bi sorun yok ama klavyeyi devreden çıkaramıyorum bir türlü!

• Konami klasöründe Settingsten yada yeni haliyle Ayarlar ordan da KntrlChz daki kısımdan KntrlChz1 i seçin
    altta aygıt kısmından da oyun kolunu bulun seçin gamepad Player1 oluyor böylelikle klavye ile değil gamepad ile oynayabilirsiniz.
    Eğer sorununuzu yanlış anlamadıysam, bu anlattıklarımı yaparsanız sorununuz hallolacaktır.
  • KONAMI klasörü var. Onun içinde setting.exe ..
    Sonra gamepad logosunun bulunduğu bi simge var. oraya tıkla. sonra klavyeyi bi yerden devre dışı bırakabiliyosun ama bilmiyorum pc'de oynamadığım için.
  • quote:

Konami klasöründe Settingsten yada yeni haliyle Ayarlar ordan da KntrlChz daki kısımdan KntrlChz1 i seçin
    altta aygıt kısmından da oyun kolunu bulun seçin gamepad Player1 oluyor böylelikle klavye ile değil gamepad ile oynayabilirsiniz.
    Eğer sorununuzu yanlış anlamadıysam, bu anlattıklarımı yaparsanız sorununuz hallolacaktır.

Evet sorunu hallettim ,hep KntrlChz2 olarak ayarlıyordum o yüzden olmuyormuş.

Teşşekür Ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Klavyesini İptal etme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.