Şimdi Ara

Klif.sys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klif.sys nedir bilen varmi? Advanced anti keylogger yuklemistim o yakaladi. Kaspersky le mi alakali acaba? Degilse KAV niye bunu yakalayamiyor?

Iyi calismalar.

• Google dan arattim ama turkce bisey bulamadim ingilizcelerden de cok anlayamadim. Arkadaslar yardimci olurmusunuz.
  • bende arattım bi tanesi diyoki windows 2000 için ufak bi açık, bi tanesi diyoki windows 95\98\me işletim sistemlerinde kendini klif.sys olarak saklıyan bi trojan. bu yüzden bunu bi hata olarakmı? hangi programda alıyosun yada windows bu hatayı eripmi çöküyo işletim sistemin nedir gibi daha ç ok bilgi verirsen daha isabetli bi cevap verilebilir

dipnot: bu linkten(http://www.inndir.com/program.php?id=26420 ) ingilizce - türkçe cümle çeviri programı indirebilirsin. tek tek cümleleri çevirip birazda olsun yabancı sitelerde ne demek istediklerini yada sorunlarının ne olduğu hakkında bilgi edinebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who -- 21 Temmuz 2005, 8:13:16 >

• Win XP kullaniyorum sistemimde hic bir hata veya cokme olmadi. Antivirus olarak Kaspersky var. Gecen gun Advanced anti keylogger programini yuklemistim. O uyardi. O dosyayi silince KAV in task bar daki kirmizi iconu gri yani calismayan hale geldi.

Benim ogrenmek istedigim Klif.sys dosyasi KAV in mi? KAV in ise niye bazi sitelerde ve Advanced anti keylogger de trojan uyarisi geliyor. Yok eger KAV la alakasi olmayan bi trojan ise KAV niye yakalamiyor? Gibi suphelerim var. Bu suphelere cevap verebilecek varmi?

Program icin cok tesekkurler.

quote:

Orjinalden alıntı: who

bende arattım bi tanesi diyoki windows 2000 için ufak bi açık, bi tanesi diyoki windows 95\98\me işletim sistemlerinde kendini klif.sys olarak saklıyan bi trojan. bu yüzden bunu bi hata olarakmı? hangi programda alıyosun yada windows bu hatayı eripmi çöküyo işletim sistemin nedir gibi daha ç ok bilgi verirsen daha isabetli bi cevap verilebilir

dipnot: bu linkten(http://www.inndir.com/program.php?id=26420 ) ingilizce - türkçe cümle çeviri programı indirebilirsin. tek tek cümleleri çevirip birazda olsun yabancı sitelerde ne demek istediklerini yada sorunlarının ne olduğu hakkında bilgi edinebilirsin.

• Bu dosyadan benden baskasi suphelenmedi acaba? Yoksa bu dosya sadece ben de mi var???
  • bu sadece kav a özgü bişi diil farklı bi av yada trojan remover gibi programlarala pc ni tararsan norton kav veya herhangi biri bunların içerdiği bi dosyayı fix etmen için karsına koyar .ama bu dosyalar kullanılıo olabilir windows un dosyalarıdır cart curt falan der ve bunalrı silmek için bizim tek tek hangilerini silmemeiz gerektiini sorar kutucuklara işaret koyarsın siler bunun gibi.ben de de norton un bir cok proramını orrtaya cıkardı ama bu benim norton un içinde trojan vb.bişi old. anlamına-her zaman- gelmez eğer sende kaspersky varsa sen ona güven dier programların kaspersky hakkında verdiği uyarılara falan bakma onlar kaspersky nin eline su dökemez bişi olsa oda bulurdu zaten

• Dediklerine tamamen katiliyorum. Ama bi kere suphe dustu icime o yuzden Kaspersky kullanan arkadaslarinda fikrini almak istedim ama

quote:

Orjinalden alıntı: optimus prime

bu sadece kav a özgü bişi diil farklı bi av yada trojan remover gibi programlarala pc ni tararsan norton kav veya herhangi biri bunların içerdiği bi dosyayı fix etmen için karsına koyar .ama bu dosyalar kullanılıo olabilir windows un dosyalarıdır cart curt falan der ve bunalrı silmek için bizim tek tek hangilerini silmemeiz gerektiini sorar kutucuklara işaret koyarsın siler bunun gibi.ben de de norton un bir cok proramını orrtaya cıkardı ama bu benim norton un içinde trojan vb.bişi old. anlamına-her zaman- gelmez eğer sende kaspersky varsa sen ona güven dier programların kaspersky hakkında verdiği uyarılara falan bakma onlar kaspersky nin eline su dökemez bişi olsa oda bulurdu zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d3dx9_40.dll
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buyuk ihtimal ile virus olsa gerek ben Klif.sys sistemde tarttim bende boyle bir sey yok ve google da felan aratinca genelde trojan vari seyler bulduguna gore buyuk ihtimal ile zararli bir dosya..

avast ile de tarat diger trojan silici programlar ilee tarat ve sil.. kurtul..
  • bu lanet klif.sys benim system 32 dosyasına girmiş nod32 ile yakaladım fakat silemiyorum. Googledan öğrendiğim kdarıyla bu klif.sys Kaspersky ın bir açığıymış ama bende kaspersky yok ve hiç yüklemedim. Bana bu klif.sys i silecek bir program lazım
  • aynı sorun bendede var arkadaslar avast ile taratıyorum klif.sys yi buluyor sonra sil diyorum siliyor ama sonra tekrar bitiveriyor dosya anlamadım bu cins bi trojen. Hatta ben kendim elle shift+enter la sildim tekrar geri geldi silenemiyor bu dosya.
  • If klif.sys is located in a subfolder of C:\Windows\System32 then the security rating is 36% dangerous. File size is 174,864 bytes. The program is not visible. There is no detailed description of this service. File klif.sys is not a Windows system file.

If klif.sys is located in a subfolder of "C:\Program Files" then the security rating is 44% dangerous. File size is 117,008 bytes. There is no file information. The program is not visible. There is no detailed description of this service. File klif.sys is not a Windows system file.

Important: Some malware camouflage themselves as klif.sys, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the klif.sys process on your pc whether it is pest. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security. It is one of the Top Download Picks of 2005 of The Washington Post and PC World.

Ayrıca
    http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/125617-klif-sys.html

ve

http://forum.avast.com/index.php?topic=38111.0

• Combofix diye bir programla temizledim . Bu programı yapandan allah razı olsun..
  • Konu açmadan arama yaptım,bu konuyla karşılaştım.Aynı sorun bende de mevcut.ComboFix,McAffee...Ne denediysem olmadı.Farklı çözüm önerilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım.

İyi Forumlar
  • Klif.sys'yi silebildim.Bu seferde Sr.sys dosyası yüzünden mavi ekran hatası alıyorum...
  • Klif.sys avp8 olarak benim pc de de silinemiyor ve isim değiştiriyor.. bunu silmenin bir yolu varmı arkadaslar.. ya da format şartmı..?

pc acılmada zorlanıyor.

kasper antivirüs 2009 kullanıyordum pc cok kasıoyordu bende sildim..

bana tavsiye edeceginiz daha iyi başka antivirüs programı varmıdır..?

yardımlarınızı bekliyorum..

tesekkurler..
  • ben klif.sys baktım sytem32 drivers içinde bendede var kaspersky nin bir dosyası bu benimki temiz sanırım
  • Klif.sys nin özelliklerine baktım
    Açıklama = Klif Mini-Filter fre_wnet_x86
    Telif Hakkı = Copyright © Kaspersky Lab 1997-2009.
    Temiz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.