Şimdi Ara

Kliksa Axess 150 TL Chip-Para 13-24 Aralık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soykannnn

arkadaşlar şimdi kliksadan 1000 tl üzeri ürün alacağım..YENİYIL yazıp 4566 ya sms gönderince ödemeyi şubata erteliyor...kliksadan alacağım ürün ödemesi şubata ertelendiği için 150 tl chip puan kazanımını etkiler mi deneyen varmı....

ben dün sipariş geçtim siparişten öncede ertelemeyi yaptım ve chip param yattı sorun olmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kazanilacak puanda bir kisitlama varmiydi acaba gozume carpmisti ama bulamadim mesela migros carrefourlarda kullqnilabilirmi herturlu alisveriste yoksa elwktronik icin filanmidir bilgilendirirseniz.sevinirim.Iyi aksamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Merhaba kazanilacak puanda bir kisitlama varmiydi acaba gozume carpmisti ama bulamadim mesela migros carrefourlarda kullqnilabilirmi herturlu alisveriste yoksa elwktronik icin filanmidir bilgilendirirseniz.sevinirim.Iyi aksamlar...

ben de bu gün ykm de harcamak istedim ama kullanamadım, tüm kampanya yazısı iki üç sefer okudum ama herhangi bir kısıtlama göremedim. bunun sebebini bilen varmı. kasiyerin verdiği kart slipinde çip para görünüyor ama kullanılmıyor, sebebini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

Arkadaşlar kliksada kimi telefonlarda resmi distribütör garantili diyor, kimisinde samsung türkiye garantili diyor?Bir de yetkili distribitör garantili yazıyor? Bu üçünün farkı ne kafam karıştı.

walla bende merak ediyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _jas_

quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Merhaba kazanilacak puanda bir kisitlama varmiydi acaba gozume carpmisti ama bulamadim mesela migros carrefourlarda kullqnilabilirmi herturlu alisveriste yoksa elwktronik icin filanmidir bilgilendirirseniz.sevinirim.Iyi aksamlar...

ben de bu gün ykm de harcamak istedim ama kullanamadım, tüm kampanya yazısı iki üç sefer okudum ama herhangi bir kısıtlama göremedim. bunun sebebini bilen varmı. kasiyerin verdiği kart slipinde çip para görünüyor ama kullanılmıyor, sebebini bilen var mı

Bu konuda bilgisi olan kimse yok mu?

• Millet bu chip paralar nasıl kullanılacak nerede kullanılacak bilen yok mu
  • Arkadaşlar bilgisayar önerin alalım
  • Vay arkadaş bu chip parayı nerde nasıl kullanıcaz bilen yokmu??? YKM de geçmiyor ben söyleyim
  • quote:

Vay arkadaş bu chip parayı nerde nasıl kullanıcaz bilen yokmu??? YKM de geçmiyor ben söyleyim

En güzeli benzin istasyonunda kullan yada opet kartın varsa içine benzin yükle 150tllik. Gold hepsiburada gibi sitelerde chip para kullanılıyo oralardanda işine yarayacak yada nakite çevirebileceğin şeyler alabilirsin.

Ben benzin almayı düşünüyorum nakite çevirmek için birebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesaction -- 18 Aralık 2013; 0:05:27 >
  • Arkadaşlar merhaba
    şimdi Kliksa LG TV lerde 3 ay HD Digitürk Hediye veriyor
    ve ben şu iki TV arasında kararsız kaldım, LÜTFEN bilgili arkadaşlar yorum ve tavsiyelerde bulunabilirler mi.
    LG 47LA660S ve
    PHILIPS 40PFL8007K/12
    PHILIPS 40PFL8007K/12 ==> 1949TL - 150TL (çip para) - 68,215TL (avantajix) = 1.730.785 Liraya geliyor vede
    LG 47LA660S ==> 2499TL - 150TL (çip para) - 200TL (promo kodu) - 80,465TL (avantajix) = 2.068.535 Liraya geliyor +
    LG 3 aylık HD Digiturk hediye veriyor. Şimdi TV lerden fazla anlamam ama bildiğim kadarı ile philips görüntüde daha iyi
    ve fiyat daha cazip ama LG hem boyut olarak hemde hediyeler artı SMART daha iyi diye duydum.
    Bir karşılaştırma yapabilen veya site olsa daha makbule geçer,
    Sizlerin değerli yorumlarınıza ve tavsiyelere ACİLEN ihtiyacım var
    Teşekkürler

• quote:

Vay arkadaş bu chip parayı nerde nasıl kullanıcaz bilen yokmu??? YKM de geçmiyor ben söyleyim

Eskiden Şok markette kullanılıyordu ama Ülker aldıktan sonra kullandırırmı bilemem, sormak lazim...

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=56889740
    bu konuya bir göz at, hangi sitelerde ve marketlerde yazıyor
    hangi puanı nerede harcayabilirsin.
  • samsung garantili s3 mi alsam yoksa s4 mini mi ?
  • GM discovery resmi disitribütör garantili diye belirtilmiş.. Telpa - Başarı anlamına mı geliyor, yoksa Grey ürün mü?
  • 1-2 liralık bir şey var mı hızlı kargo olan..

• Çamaşır makinesi alacaklar olan varsa Samsung WM8800 ü tavsiye ederim. Kullanıcı yorumları çok iyi ve piyasanın en iyi fiyatı 749 TL. Gelecek 75 TL çip parayı da düşersen 675 TL. Hatta BKM kampanyasına katılırsanız 15 TL de ordan çip para gelir 660 TL ye mal olur. Ücretsiz kargo ve kurulum var. Piyasa fiyatı genelde 850-890 TL arası. Ben aldım dün akşam bir tane. Stok teyidini de aldım satın almadan önce (bu fiyata stok olmaz diye düşünmüştüm ama varmış).
  • quote:

Orijinalden alıntı: kridvan

quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=56889740
    bu konuya bir göz at, hangi sitelerde ve marketlerde yazıyor
    hangi puanı nerede harcayabilirsin.

Normal chip paranızı YKM de harcayabiliyorsunuz. Kasiyer sadece 8 tl normal chip parayı kullanabildi ama slipde 151 küsür chip para görünüyordu. yani sonuç olarak YKM de chip para kullanılabilmesine rağmen kliksadan kazandığım chip parayı kullanamadım.

BU yüzden bu chip paranın geçerli olduğu yerlerin kısıtlı olduğunu düşünüyorum ama nerelerde geçerli olduğu veya kısıtlamalar ile ilgili rklamlarda hiçbir bilgiye rastlayamadım.

Soru Şu bu chip parayı nerede kullanabileceğim?????

• Uygun i5 bilgisayar yokmu bu kliksada ?
  • Arkadaslar kullanabilen yok mu chip parayi ? Elimizde kalmasin...

• quote:

Orijinalden alıntı: renovatio_85

Arkadaslar kullanabilen yok mu chip parayi ? Elimizde kalmasin...

Chip parayı kazandıktan sonra yüklenmesi için kartla bir alışveriş yapılması gerekiyormuş ondan sonra yükleniyormuş karta sıkıntı yok süre sınırlaması yok akbank pos olan heryerde kullanılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.