Şimdi Ara

Kliksa Axess 150 TL Chip-Para 13-24 Aralık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli yapıyor evet, bir önceki world karttı. Beklentim paraf:))
  • Sıra maximum veya parafta
    Maximum olursa 100 tl
    Paraf olursa 150 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chip paranın kullanım süreis var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Nereden aldınız (veya almışlar) bu bilgiyi? Ben alışverişimi direk kartımla yaptım (çünkü alışverişi arkadaşım için ve onun kartıyla yapmıştık) ama BKM üzerinden de yapsam kampanya ödülünü almam gerekirdi. Alışveriş direk banka sisteminden değil de ilk olarak BKM üzerinden geçtiği için belki puanların karta otomatik olarak yüklenmesinde sorun oluyordur. Ama bu ödül kazanamazsınız anlamına gelmez kanımca. Akbank MH arandığı ve talep iletildiği takdirde puanlar karta yüklenecektir mutlaka. Hem Axess kampanyasından hem de BKM den. Çünkü Axess kampanyası şartlarında "BKM üzerinden yapılan alışverişler geçerli değildir" diye bir madde yok. Eğer bu durumda olan birisi varsa mutlaka görüşsün Akbank MH ile. Yıllardır Axess kullanırım, haklı olduğuma inandığım ve talep ilettiğim her olayda talebim sorunsuz ve hızlı bir şekilde karşılandı.

Ben de uzun yıllardır Akbank kullanıcısıyım ama hiçbir kuruma gözü kapalı güvenmem şahsen. Örnek olarak, Kliksa ile kurdukları paralel ithalat tezgahı. Bir tabela şirketiyle ABD çıkışlı 16GB iPhone 5S'leri getirip 2299 TL gibi uçuk bir fiyatla ve 200 TL'lik "sürpriz" indirimle satışa çıkardılar. Kampanya koşullarında "Tebrikler, Kliksa'dan iPhone 5s ve LG 47LA660 alışverişlerinde 200 TL indirim kazandınız!" demesine rağmen, indirim distribütör ürünü 32GB modelde geçerli değil. Yani sadece bavul ticaretiyle getirip fahiş fiyata sattıkları üründe geçerli bir kampanya yaptılar.

Sonuçta ne oldu? Telefonları bitiremediler, ellerinde kaldı. Voliyi vuramadılar. Hem de 150 TL'lik chip para hediyesine rağmen. Çünkü bilinçli tüketici kanmadı, yemedi. Akbank'a böyle bir rezilliğe imza attığı için yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili kardeşim, her ikinizin de yazdıklarınızın altına imzamı atarım, haklısınız. Sonuçta bankanın amacı biz müşterileri üzerinden para kazanmaktır. Malesef çifte standart uygulamaları da cabası. Yani benim hiçbir servetim yok, birikimim yok, orta direk bir insanım ama nedense 10 yıllık tecrübem bu yönde oldu. Bana verdikleri imtiyazları, yüksek birikimi olan arkadaşlarım talep ediyor vermiyorlar, neden bilmem, cidden çok garip. Kliksa maceram ise bambaşka ve çok şaşırtıcı oldu. Arkadaşıma çamaşır makinesi alacaktık, Mediamarketten baktık 860 TL, internet mağazalarını araştırdım genelde aynı fiyat. Bir baktım Kliksa'da aynı ürün 760 TL, çok ciddiyim gözlerime inanamadım. Hatta kesin stok yoktur, reklam içindir dedim, açtım sordum MH ne, stok var dediler. Bu şekilde aldık, arkadaşım da çok mutlu oldu ben de. Nasıl verdiler bilmiyorum. Ürün de Samsung beyaz eşya, garantisi zaten Samsung yetkili servis. İşte bilinçli tüketici farkı da bu olsa gerek. Araştırmadan, karşılaştırmadan almak yok, körlemesine güven asla yok!

• bu akşam son, gece 24 ten sonra hangi kart kampanyası gelecek bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

bu akşam son, gece 24 ten sonra hangi kart kampanyası gelecek bilen var mı ?

Ben bonus bekliyorum bu ay garanti ile hiç kampanya yapmadılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

paraf bekliyorum bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

paraf bekliyorum bende

Nefes aldırmayacakları yeni bir kampanya olacağı kesin de ancak 24:00 dan sonra belli olacak .Ama yılın son günleri olduğu için çok kart üyesi olan bonus bence daha yüksek ihtimal gibi görünüyor .

• chip puan alışverişten ne kadar sonra tanımlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

1000 tl-1200 tl arası akıllı telefon tavsiyesi olan var mı?

buldum..
    1099 tl
    NOKIA LUMIA 925 32GB SİYAH AKILLI TELEFON
    http://www.kliksa.com/urun/nokia-lumia-925-32gb-siyah-akilli-telefon/901924764

Kliksa'da 1099 TL, ayrıca 150 TL de çip para veriyor, yani 949 geliyor.
    Bir de Avantajix %3,2 iadesini de (yaklaşık 35 TL yapıyor) hesaba katarsak 864 TL.ye mal oluyor.
  • fırsatkampanya kullanıcısına yanıt
    bonusa 1000 100 :)
  • Maximum bekliyorum ama zor gbi
  • quote:

quote:

buldum..
    1099 tl

Bir de Avantajix %3,2 iadesini de (yaklaşık 35 TL yapıyor) hesaba katarsak 864 TL.ye mal oluyor.

Ben bu matematiği anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

quote:

buldum..
    1099 tl

nesini anlamadın ben de onu anlamadım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

quote:

buldum..
    1099 tl

nesini anlamadın ben de onu anlamadım?

949-35=864 kısmını anlamadım

• avantajix % 3,2 veriyor ya..
  • avantajixten girerek siparişi verdim artık...
  • arkadaşlar, yüklenecek olan cip paraları, parçalı olarak kullanabiliyor muyuz? yoksa tek işlemde 150 TL'yi harcamak mı gerekiyor?
  • Chip para kullanılan yerlere nasıl ulaşabilirim? Arkadaşın kartından aldık adama 150 TL takmış olmayalım şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.