Şimdi Ara

Kliksa Axess 150 TL Chip-Para 13-24 Aralık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende 1100 tl'ye televizyon aldım. Axess gold var. Hiçbir yere mesaj atmadan direk girip 12 taksitle ödemeyi yaptım. Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor muydu. 150 tl yatar değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Hocam bende 1100 tl'ye televizyon aldım. Axess gold var. Hiçbir yere mesaj atmadan direk girip 12 taksitle ödemeyi yaptım. Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor muydu. 150 tl yatar değil mi ?

Kayda gerek yok kartiniza yuklenmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renovatio_85 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

GM discovery resmi disitribütör garantili diye belirtilmiş.. Telpa - Başarı anlamına mı geliyor, yoksa Grey ürün mü?

Telpaymış.. kusura bakmayın
  • Avantajx üzerinden gidince bi sıkıntı oluyor mu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Avantajx üzerinden gidince bi sıkıntı oluyor mu...

herhangi bir sıkınt yok bem kullandım hem avantajix e geldi hem erteleme yaptı hemde puan geldi. ve aynı gün puanı benzinlikte kullandım
  • quote:

quote:

GM discovery resmi disitribütör garantili diye belirtilmiş.. Telpa - Başarı anlamına mı geliyor, yoksa Grey ürün mü?

Telpaymış.. kusura bakmayın

gm yi zaten sadece telpa getiriyor

başka getiren yok

tek servisi var oda genel merkezi

ama onlarda bi işe yaramıyor mahkemeliğiz şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: renovatio_85

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Avantajx üzerinden gidince bi sıkıntı oluyor mu...

herhangi bir sıkınt yok bem kullandım hem avantajix e geldi hem erteleme yaptı hemde puan geldi. ve aynı gün puanı benzinlikte kullandım

avantajx anında mı geldi benim avantajx görünmüyor..
    puan geldi...
  • Yogunluga gore degisiyor.45 dk civari surmustu.

• arkadaşlar bu chip paraların son kullanma süresi yok değil mi?
  • bu gece itibarıyla paramıgeriver kliksa oranı düşecekmiş, takip edenler bilir bu tür oran değişiklikleri tüm sitelere aynı anda yansımakta. alışveriş yapacaksanız kliksadan oranlar değişmeden tamamlamanızı öneririm...

bu arada bu bilgiyi sorduğum bir soruya paramıgeriverin vediği cevap sayesinde aldım...
  • bkm ile ödersek chip parada sıkıntı çıkıyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkblue

bkm ile ödersek chip parada sıkıntı çıkıyor mu acaba

Daha önce soran biri yazmıştı. BKM kullanılırsa chip para kazanamıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl-1200 tl arası akıllı telefon tavsiyesi olan var mı?
  • kliksa yarın hangi karta gececek bilen var mı?
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız (veya almışlar) bu bilgiyi? Ben alışverişimi direk kartımla yaptım (çünkü alışverişi arkadaşım için ve onun kartıyla yapmıştık) ama BKM üzerinden de yapsam kampanya ödülünü almam gerekirdi. Alışveriş direk banka sisteminden değil de ilk olarak BKM üzerinden geçtiği için belki puanların karta otomatik olarak yüklenmesinde sorun oluyordur. Ama bu ödül kazanamazsınız anlamına gelmez kanımca. Akbank MH arandığı ve talep iletildiği takdirde puanlar karta yüklenecektir mutlaka. Hem Axess kampanyasından hem de BKM den. Çünkü Axess kampanyası şartlarında "BKM üzerinden yapılan alışverişler geçerli değildir" diye bir madde yok. Eğer bu durumda olan birisi varsa mutlaka görüşsün Akbank MH ile. Yıllardır Axess kullanırım, haklı olduğuma inandığım ve talep ilettiğim her olayda talebim sorunsuz ve hızlı bir şekilde karşılandı.
  • bkm olayını akbank müşteri hizmetlerine sordum tam net yanıt veremediler
    kampanya koşullarındaki 13-24 Aralık tarihlerinde, sadece Kliksa.com adresinden ....ifadesinden dolayı chip para yatmayabilir dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 24 Aralık 2013; 12:48:42 >
  • 25 Aralık itibariyle hangi karta puan verilir, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
  • Bugun alsak gecerli mi beyler kliksanin sitesinde gorenedim bitmis sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

25 Aralık itibariyle hangi karta puan verilir, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

Olur mu ki devamlı? Önceki hafta hangi kart kampanyası vardı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.