Şimdi Ara

Kliksa Axess 150 TL Chip-Para 13-24 Aralık (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım puanlar sürezi, silinmeyen puanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Chip para kullanılan yerlere nasıl ulaşabilirim? Arkadaşın kartından aldık adama 150 TL takmış olmayalım şimdi.

al benden de o kadar.
    ben de dün akşam son dakikalarda aldım emanet kartla... tahmin ettiğim gibi bugün 50 TL kardayım. bonus 1000'e 100 veriyor.
    lakin puanı en ideal nasıl kullanırız, bunun derdindeyiz şimdi.
  • until kullanıcısına yanıt
    En temizi carrefoura gidip ev ihtiyaçları almak olabilir :) Axess internette biraz sıkıntılı. Mavide filan geçiyor magazada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

bu akşam son, gece 24 ten sonra hangi kart kampanyası gelecek bilen var mı ?

Ben bonus bekliyorum bu ay garanti ile hiç kampanya yapmadılar .

paraf bekliyorum bende

Nefes aldırmayacakları yeni bir kampanya olacağı kesin de ancak 24:00 dan sonra belli olacak .Ama yılın son günleri olduğu için çok kart üyesi olan bonus bence daha yüksek ihtimal gibi görünüyor .

Dediğim gibi bonus yapmışlar hadi hayırlısı bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: renovatio_85

quote:

Avantajx üzerinden gidince bi sıkıntı oluyor mu...

herhangi bir sıkınt yok bem kullandım hem avantajix e geldi hem erteleme yaptı hemde puan geldi. ve aynı gün puanı benzinlikte kullandım

avantajx anında mı geldi benim avantajx görünmüyor..
    puan geldi...

aynı durumdayım, gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin576

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renovatio_85

quote:

Avantajx üzerinden gidince bi sıkıntı oluyor mu...

herhangi bir sıkınt yok bem kullandım hem avantajix e geldi hem erteleme yaptı hemde puan geldi. ve aynı gün puanı benzinlikte kullandım

avantajx anında mı geldi benim avantajx görünmüyor..
    puan geldi...

aynı durumdayım, gelişme var mı?

Benim avantajx yatmadı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "24.12.2013
    Kliksa
    931,36 TL
    32,59 TL
    Onay Bekleniyor"
    ben de bu yazıyor
  • ben alışveriş yaptım, anında yattı, ertesi gün yakıt aldım, problem olmadı. 150 tl chippara normal para gibi beklemeden tak diye kullandık, süper !
  • 19.12.2013 Kliksa 847,46 TL 29,66 TL Onay Bekleniyor

bir kere bile para çekmek nasip olmadı avantajix'ten, tam çekilecek limite geliyor 10 tl cebe indiriyorlar.. bu gelirse ilk defa para alıcam :)

• ARKADAŞLAR BU MAĞAZADAN İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPTIM BİR DAHA YAPARSAM BENİ SSSEVSİNLER

1.saat 14:00 kadar yapılan alışverişler aynı gün kargoya verilir yazıyor : YALAN *----20 aralık 2013 te alışveriş yaptım (saat 09:34 tü) 25 aralık oldu bırak kargolanmayı hala tedarik sürecinde bu sene gelmez herhalde (fındığa kadar gelse bari

2.ürünü ne garantisi ile sattıklarını kendileri bile bilmiyorlar müşteri hizmetlerinde birileri var ama bişey soruyorsun fikir yürütüyorlar net cevap falan yok tel--e çıkan bayana dedikki hanfendi bizde senin dediklerini düşünüyoruz arkadaşlarla aynı fikirdeyiz lakin soruları sizin cevaplamanız gerekiyor

3.chip para aynı gün falan yattığı yok müşteri hizmetleri size bankayı arayın diyor falan filan inter milan yani he bide müşteri hizmetlerini arıyorsun bağlanacak yeri beklerken iğrenç garga sesi dinliyosun PÜFFFF

• bizim üründe gelmedi cuma günü verdik siparişi tedarikçiden bekleniyor...
    elinde olmayan malı ne diye satıyorsun. bide sitelere reklam veriyorsun...
    avantajx de de harcama bile gözükmüyor ben sizin yaptığınız işin var ya..
  • "Alışverişlerinizde kliksa.comu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

44069902 numaralı sipaşine ait ürünün faturalandı. Kargo süreçleri ile ilgili sizi bilgilendireceğiz. "
  • 150 TL Chip Para'yı Shell benzin istasyonunda kullanabildim. İhtiyacı olan olursa, aklınzda olsun..
  • until kullanıcısına yanıt
    ben su arıtma cihazı almıştım peşin dükkanın birinden orayla anlaştım dedim puanı nakite çivirebilirmiyiz tabiki dedi :)

2 tane adore vlt 500 ofis koltuğu bir tanede lg mikro dalga aldım .
  • arkadaslar axess kampanyasında chip paranın son kullanılma süresini bilen var mı.. ya da axess den chip para kazanıpta suanda hala kartında yüklü olan kişiler var mı..acil lütfen...
  • lastrada kullanıcısına yanıt
    ben 150 tl kazandım ve halen kartımda yüklü, keza son kullanım tarihi belirtilmemiş, dolayısıyla son kullanım tarihi yok demek (bence)
  • siz yinede 2014 e birakmayn derim.
  • Ben ayni gün benzin aldim sağlama almak lazim
  • 150 tl cepte..
  • Arkadaşlar chip puanlar Migros'ta geçmiyormuş, puan kullanılabilen market var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.