Şimdi Ara

Kliksa Axess 150 TL Chip-Para 13-24 Aralık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mağlesef chip migrosta gecmiyor markafonide geçiyor ama aklıma su gelmişti chip puanımla migrosda innial karta yükleme yaparım onunla markafinide 20 tl indirim alırım sonra olmadı bende gittim chip puanımla kuyumcudan altın alıp başka kuyumcuya sattım zararım oldu ama gelen parayıda başka karta yatırıp o kartla migrosdan inial kartıma para yükledim bu sayede o kartında market harcama sözünü tamamladım :) kuyumcudaki zararaım karşılandı gibi umarım sıcak fırsatcılara yardımı olur
  • 150 tl chip para siliniyormu arkadaşlar?

zira benim bonus kartlardaki kullanmadıgım butun parapuanlar silindi çok içime oturdu. bunda da boyle birşey varsa hemen kullanacagım..
    bilgisi olan varsa paylaşsın lütffen.
  • yuklenen parapuanların son kullanma tarihi yokmuş. geri almıyorlarmış. bankayı arayıp ordan ogrendim.
  • Ben kliksadan 1150 tl değerinde 3 kalem ürün aldım. 2 ürün elime geçti 10 tl değerinde 3. ürünü iade ettim banka chip parayı kesmiş. Kliksa'dan muhattabınız ilgili bankadır dediler. İlgili bankayı perşembe günü aradım suan itibari ile dönüş yapılmadı...
  • Arkadaslar bankadan msj geldi ve silinen chip parayı tekrar yüklediler.. Msj da chip paranın herhangi bir son kullanma tyarihi yoktur diye eklemişler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.