Şimdi Ara

Kliksa'da INDESIT PWE 91272 S (EE) A++ 9 KG 789 TL+% 10 Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/_BEYAZ_ESYA/_CAMASIR_MAKINESI2/900188485?ref=akakce&v=0.80.5

Linkteki üründen aldım.Hepsiburada'da yorumları çok iyi. % 10 Maxipuan ile beraber 710 TL'ye geliyor.9 kg ,1200 devir,Süper sessiz ve A++ makina.Peşin fiyatına 12'ye bölüyorlar.Kargo da ücretsiz. Metro vb. alışveriş imkanı olmayan online alıcılar için sıcak fırsat diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 9 Temmuz 2012; 2:18:53 >

• bi indesit olmasa varya
  • indesitte sorun nedir biraz açarmısnız ben almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

indesitte sorun nedir biraz açarmısnız ben almayı düşünüyorum.

Özellikle bir sorunu olduğundan değil ama italyan ariston-hotpoin-indesit karması üçlüsü ortaklığı, her nasıl adlandırırsan adlandır, beyaz eşya olayında ortalamanın üstünde şikayet alan kötü bir üne sahiptir.http://forum.donanimhaber.com/m_21613741/tm.htm
    Ama bu ürünün iyi olma şansı da yok değildir. Forumda bu konuda hangi markanın hangi modeli iyidir tarzında incelemeler mEvcut.
  • Valla bence İndesit markasına önyargılı bakılıyor. Bende 8 ay önce INDESIT IWE 81282 SL (EU) marka çamaşır makinasını aldım ve kullanıyorum gayet sessiz çalışan,fiyatına göre harika bir ürün.Hiçbir şikayetim yok. İndesit çamaşır makinalarının iyi olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ederim.
  • Beyaz eşya şans işi derler biraz. 3 yıl garantisi var imiş, 4 yıl da uzatırız. 7 yıl boyunca arızasını gidermek durumundalar. Olmadı elektronik cihaz sigortamız var oradan yaptırırız.Bosch da kullandım buzdolabında ama hiç memnun kalmadım. En dandik markayı alıp evladiyelik kullananlarda var. 9 kg makineler içinde bu çok uygun geldi bana Hepsiburada.com'da yorumları okuyunca da bayağı hoşuma gitti.Şu an kullandığım makine Elektrolux 5 kg ama 15 sene önceki kalite Electrolux'lerden kalmadı daha öylesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 9 Temmuz 2012; 20:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_BEYAZ_ESYA/_CAMASIR_MAKINESI2/900188485?ref=akakce&v=0.80.5

Linkteki üründen aldım.Hepsiburada'da yorumları çok iyi. % 10 Maxipuan ile beraber 710 TL'ye geliyor.9 kg ,1200 devir,Süper sessiz ve A++ makina.Peşin fiyatına 12'ye bölüyorlar.Kargo da ücretsiz. Metro vb. alışveriş imkanı olmayan online alıcılar için sıcak fırsat diye düşünüyorum.

Metroda dahamı ucuz demek istediniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşın %18 indirim ve 100 TL TEB Bonus'la 500 küsüre aldığını okumuştum kampanyası sürüyorsa.
  • Kliksa benim canımı sıktı .. Bir tv yi stokta varmı diye sordum anında 200tl fiyatina eklediler diaşrdakilerle aynı fiyata getirdiler.
  • metroda 699
  • arkadaşkar Indesit Iwe 81282 B Eco (Eu) 8kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi kullananlar bu makine sıkma-durulama işlemine geçtiğinde tak tak tak diye sesler çıkarıyor servis normaldir diyor bu ses kullanan arkadaşlarda da mevcutmu gerçekten normal mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

metroda 699

Hangi Metroda 699 TL ?
  • gelde anne ye anlat simdi indesit soyle boyle,hayatta istemez valla
  • Makineyi almayi düsünen arkadaslara verilen puanin uzerinde (oran yazamiyorum, yöneticiler mesajimi siliyor) indirim yapabilirim. İlgilenen arkadaslar özelden iletisime gecebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman diyim Indesit gördüğünüz yerde koşarak uzaklaşın.

Kullandığım çamaşır makinesi ve buzdolabı 3 senede iflas etti.

Ucuz diye atlamayın, sonuçta beyaz eşya.. Uzun yıllar size hizmet etmesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

metroda 699

Hangi Metroda 699 TL ?

25 gün önceki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

metroda 699

Hangi Metroda 699 TL ?

25 gün önceki

25 Gün önce hangi Metro'daydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Valla bence İndesit markasına önyargılı bakılıyor. Bende 8 ay önce INDESIT IWE 81282 SL (EU) marka çamaşır makinasını aldım ve kullanıyorum gayet sessiz çalışan,fiyatına göre harika bir ürün.Hiçbir şikayetim yok. İndesit çamaşır makinalarının iyi olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ederim.

hocam bende bu makineden aldım ama çok da sessiz değil acaba makinemde mi sorun var normal yıkama yaparken kazandan ses gelmiyor sadece içerideki çamaşırlar ve suyun sesi şap şup diye bir ses var sıkma durulama işlemine geçtiği zaman ise kazandan büyük bir vızıltı geliyor bu normal mi yani çok sessiz değil sıkma durulama işlemleri?
  • Sıkma yaparken kazan hızlandığı için ses çıkartmaması zaten anormal bir durum olurdu. Dolayısı ile bu gayet normal bir durum.
  • Konuyu hortlatmak için değil İçim yandığı için yazıyorum.

İndesi tmi bir daha asla!!!!

10 yıl önce ilk defa indesitle tanıştım ve 5 yıl sonra ilk arızada servis öyle bir fiyat çıkarınca attım.
    kredi kartım olmadığından yine indesit WIL 101 ALDIM.
    Geçenlerde bozuldu.
    motor değişecekmiş

220 tl ücret istediler.
    Bende forumları okudum ve kömürün bittiğine karar verdim ve çift 10 tl kömür aldım ve taktım
    Neticede makina çalışıyor.

Ama bir daha adını dahi duymak istemiyorum.

İndesit makinası olupta sıkmada yada durulamada takılan varsa buradab yazın yada özelime yazın 10 tl ile makinayı ayağa

( ilk makinadada aynı arıza vardı haram ediyorum bana yaptıklarını )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.