Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avantajix'i daha önce hiç kullanmadım. Hesap açtım ve avantajix'teki kliksa butonuna basarak kliksa sitesini açtım ve 47LM640S'i sepete ekledim. Ödeme sayfasına kadar gittim ama hiçbir yerde avantajix ile ilgili bir ibare göremedim ve fiyat olarak da 2099TL görünüyor, alışverişi tamamlamadım henüz. Avatajix kampanyasından faydalandığımı nasıl anlayabilirim? (Avantajix'e banka hesabı da tanımlamıştım)
  • Arkadaşlar bende az önce siparişi bonus kart ile verdim. %10 bonus kazanmak için extra birşey yapmak gerekiyor muydu? Direkt 12 taksitte siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar bende az önce siparişi bonus kart ile verdim. %10 bonus kazanmak için extra birşey yapmak gerekiyor muydu? Direkt 12 taksitte siparişi verdim.

Avantajix ile mi yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

Müşteri temsilcisi ile site üzerinden online chat vasıtasıyla görüştüm. Hediye gözlük olmadığını, ayrıca alabileceğimi söyledi. Fakat onun da bilip bilmediğinden emin olamadım. Bazı arkadaşlar LG'nin gözlükleri daha sonra gönderdiğini falan söylemişlerdi. Kısaca tv'yi tam alacakken, gözlük işi belli olmadığından vazgeçtim şimdilik. Bu konuyla ilgili kesin bilgiyi nereden edinebiliriz acaba?

bana da tam tersi (on line chatde) var dediler. zaten aldıktan sonra sözleşmede de yazıyor. 4 gözlük hediye diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Arkadaşlar bende az önce siparişi bonus kart ile verdim. %10 bonus kazanmak için extra birşey yapmak gerekiyor muydu? Direkt 12 taksitte siparişi verdim.

Avantajix ile mi yaptın?

hayır? Avantajix ayrı birşey değil mi? Ben sadece bonus kart kullandım. Banner'da bonusa %10 bonus yazıyor?
  • quote:

Avantajix'i daha önce hiç kullanmadım. Hesap açtım ve avantajix'teki kliksa butonuna basarak kliksa sitesini açtım ve 47LM640S'i sepete ekledim. Ödeme sayfasına kadar gittim ama hiçbir yerde avantajix ile ilgili bir ibare göremedim ve fiyat olarak da 2099TL görünüyor, alışverişi tamamlamadım henüz. Avatajix kampanyasından faydalandığımı nasıl anlayabilirim? (Avantajix'e banka hesabı da tanımlamıştım)

ben banka hesabı tanımlamadım avantajixde linkten tıklayarak gece alışveriş yaptım. şimdi siteye girdim onay bekleyen para iadesinde 50lira yazıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Avantajix ile mi yaptın?

hayır? Avantajix ayrı birşey değil mi? Ben sadece bonus kart kullandım. Banner'da bonusa %10 bonus yazıyor?

Avantajix sitesine kayıt olup Kliksa link'ine klikleyip de siteyi açtığında ayrıca %4,5'lik ekstra para iadesi (2000TL'de 90TL) kazanıyorsun diye belirtiliyor ama ben de emin olamadığım için beklemedeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avantajix ile mi yaptın?

Avantajix sitesine kayıt olup Kliksa link'ine klikleyip de siteyi açtığında ayrıca %4,5'lik ekstra para iadesi (2000TL'de 90TL) kazanıyorsun diye belirtiliyor ama ben de emin olamadığım için beklemedeyim.

hadi ya tuh.. Neyse acele edince böyle oldu.. Ama %10 bonus kazanıcam değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BUMERANGs

quote:

Avantajix'i daha önce hiç kullanmadım. Hesap açtım ve avantajix'teki kliksa butonuna basarak kliksa sitesini açtım ve 47LM640S'i sepete ekledim. Ödeme sayfasına kadar gittim ama hiçbir yerde avantajix ile ilgili bir ibare göremedim ve fiyat olarak da 2099TL görünüyor, alışverişi tamamlamadım henüz. Avatajix kampanyasından faydalandığımı nasıl anlayabilirim? (Avantajix'e banka hesabı da tanımlamıştım)

ben banka hesabı tanımlamadım avantajixde linkten tıklayarak gece alışveriş yaptım. şimdi siteye girdim onay bekleyen para iadesinde 50lira yazıyor.

Pardon hangi urun almistinizda 50tl iade var. Bide 50tl neye gore hesapliyo 42lm640 mi aldiniz. Forumda 71.55te hesaplanmadi %4.5 i neye gore hesapliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

quote:

quote:

Pardon hangi urun almistinizda 50tl iade var. Bide 50tl neye gore hesapliyo 42lm640 mi aldiniz. Forumda 71.55te hesaplanmadi %4.5 i neye gore hesapliyo

Bende ilk defa avantajixi kullanarak alışveriş yaptım. Hesabımda 50 lira görünce, bende neden forumda bahsedildiği gibi 71,5 lira olmadığını sordum kendilerine.

Cevabı şu şekilde:

İlk alışverişimiz olduğu için 10 TL kesiliyor.
    İkinci olarak herkesin yanlış bildiği bir şey var, Örneğin Kliksa'da aldığım 42lm640s 1347 TL +KDV= 1590 TL. Avantajix %4,5 iadeyi KDV hariç fiyattan yapıyormuş doğal olarak. Zaten KDV'nin iadesini yapması düşününce mantıksız geldi bana.

Sonuç olarak;

1347* %4,5= 60 TL. İlk kez alışveriş yapanlar için -10 TL = 50 TL

Bir sıkıntı yok yani, hesap budur.

• Bonus iadesi için ayrıca birşeye gerek yok diye biliyorum. Avantajx'ten üyelik aidatı kesildikden sonra 50.53 gibi bir oran kalıyor iade için bekleyen.
    Havadan 50-60 lira gelmiş oluyor. Sadece bir tıklamayla. Çok hoş bir uygulama..)
    Ayrıca sanırım kliksa bonus üyesi işyeri olduğundan bu miktardaki bir harcamaya 15 lira civarında bonus veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

quote:

quote:

Bende ilk defa avantajixi kullanarak alışveriş yaptım. Hesabımda 50 lira görünce, bende neden forumda bahsedildiği gibi 71,5 lira olmadığını sordum kendilerine.

Cevabı şu şekilde:

İlk alışverişimiz olduğu için 10 TL kesiliyor.
    İkinci olarak herkesin yanlış bildiği bir şey var, Örneğin Kliksa'da aldığım 42lm640s 1347 TL +KDV= 1590 TL. Avantajix %4,5 iadeyi KDV hariç fiyattan yapıyormuş doğal olarak. Zaten KDV'nin iadesini yapması düşününce mantıksız geldi bana.

Sonuç olarak;

1347* %4,5= 60 TL. İlk kez alışveriş yapanlar için -10 TL = 50 TL

Bir sıkıntı yok yani, hesap budur.

İyide adamlar para yuklendikten sonra 10tl kesilir demiyomu? 60-10 seklindemi gorunyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avantajix.com a üye olup kliksaya bu site üzerinden girip alışveriş yaparsanız bu tv için 60 tl ekstradan hesabınıza yükleniyor.hemen değil 2 ay içinde yatırıyorlar. Ancak ilk üyelik açanlar ilk kazancında üyelik aidatı olan yıllık 10 tl sistem düşüyor geri kalanı belirttiğiniz banka hesabına yatırıyor.Tüm alışverişlerinizde avantajixe bakıp alışveriş yaparsanız ekstradan kazancınız olur.Bu arada benim tv aldıgım zaman kliksaya tv ve görüntü sistemleri için yüzde 1,75 verirken şimdi yüzde 4,5 lara kadar çıkmış bence süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Avantajix.com a üye olup kliksaya bu site üzerinden girip alışveriş yaparsanız bu tv için 60 tl ekstradan hesabınıza yükleniyor.hemen değil 2 ay içinde yatırıyorlar. Ancak ilk üyelik açanlar ilk kazancında üyelik aidatı olan yıllık 10 tl sistem düşüyor geri kalanı belirttiğiniz banka hesabına yatırıyor.Tüm alışverişlerinizde avantajixe bakıp alışveriş yaparsanız ekstradan kazancınız olur.Bu arada benim tv aldıgım zaman kliksaya tv ve görüntü sistemleri için yüzde 1,75 verirken şimdi yüzde 4,5 lara kadar çıkmış bence süper.

Dayanamadım 2099TL'ye 47LM640S siparişi verdim. Avatajix'e dönüp baktığımda hemen yansımamıştı işlemim. Ne kadar zamanda görünür hale geliyor acaba?

Bonus puan da 4 Ocak'ta yüklenecekmiş ve kullanım süresi yokmuş, fazla bekleme olmaması da güzel.

Hesabıma göre 77,5-10=67,5TL Avantajix'den gelecek. Televizyon da 1831TL'ye gelmiş oluyor. Yaklaşık 8 ay önce 47LM660S'i kampanya ile 3099TL'ye aldığım düşünülürse bu televizyon için güzel fiyat denebilir.

• Ben öğle civarı almıştım. Birkaç saat sonra avantajxte kazandığım miktar görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir021 -- 30 Aralık 2012; 20:01:21 >
  • Siparişi bende geçtim Avantajix kullanarak.
    Ancak ben daha önceden ürünü sepete ekleyip Avantajixden kliksaya gidip ödeme yaptım. Para iadesi yapacaklar mı bilemiyorum. Direk avantajixden gidip sepete ürünü o şekilde mi eklemek gerkeiyordu sonradan aklıma geldi. Bilmiyorum görecez bakalım.
  • LG türkiye garantlimi acaba bu kliksadan gelen tv ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Siparişi bende geçtim Avantajix kullanarak.
    Ancak ben daha önceden ürünü sepete ekleyip Avantajixden kliksaya gidip ödeme yaptım. Para iadesi yapacaklar mı bilemiyorum. Direk avantajixden gidip sepete ürünü o şekilde mi eklemek gerkeiyordu sonradan aklıma geldi. Bilmiyorum görecez bakalım.

Aynen. Ben de sepete önceden eklemiştim. Alışverişten 1 saat kadar sonra şimdi baktım da kazanç olarak 66,71TL görünüyor! "Onay Bekleniyor" aşamasında. Çifte indirim almış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

LG türkiye garantlimi acaba bu kliksadan gelen tv ler.

Evet, dün ben kliksa canlı destekden sordum LG Türkiye dedi.
    Ama kurulum ücretli mi ücretsiz mi onu sormayı unuttum =)

quote:

quote:

Aynen. Ben de sepete önceden eklemiştim. Alışverişten 1 saat kadar sonra şimdi baktım da kazanç olarak 66,71TL görünüyor! "Onay Bekleniyor" aşamasında. Çifte indirim almış olduk.

Süper, teşekkürler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLooP -- 30 Aralık 2012; 20:52:48 >

• quote:

quote:

Avantajixde gördüm iadeyi - > Onay Bekleyen Para İadeleriniz 50.53
    Sanırım 10 lira üyelik kesmiş =)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.