Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kliksa LG 42lm640s 1590 + %10 bonus. Güzel bir fırsat. Bonus indirimi ile 1430 TL.

En yakın rakibinden 350 tl. ucuz.

• ay başında 1699 tl ve %10 wp ile almıştım.

fiyat çok iyi alacak olanlar avantajix i unutmasın 1400 geliyor
  • offf :( ne zamandır almak istiyorum. Tam para lazım olacağı sıra birde
  • Yuh ya 615s aldım dün yeni geldi daha kurulum yapılmadı servis bekliyorum bonusları da düşününce arada 70 lira fark oluyor. İade mi etsem ne dersiniz arkadaşlar kabul eder mi kliksa böyle bir şeyi ne önerirsiniz?
  • Biraz önce avantajix üzerinden bonusla aldım tv'yi arkadaşlar. Tv kaç günde elime ulaşır sitede aynı gün sevkiyat yazıyor bugün yada yarın gelir mi ups cumartesi çalışıyor mu?
  • bimeks daha iyi değil mi?1699 tl ve 340 tl de çek veriyor bimekslerde kullanmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

bimeks daha iyi değil mi?1699 tl ve 340 tl de çek veriyor bimekslerde kullanmak için.

İhtiyaca göre değişir. Bimeks'in diğer ürünlerinin fiyatları oldukça pahalı. 340 tllik çek aslında 250 tl gibi bir şey oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

bimeks daha iyi değil mi?1699 tl ve 340 tl de çek veriyor bimekslerde kullanmak için.

İhtiyaca göre değişir. Bimeks'in diğer ürünlerinin fiyatları oldukça pahalı. 340 tllik çek aslında 250 tl gibi bir şey oluyor.

elbet bulunur piyasayla aynı fiyat birşeyler mesela ben hiçbir yerde görmedim 8.38tl ye bluray film.
    birde dostlar bu tv nin sansung taki karşılığı nrdir? samsung ta wifi varsa smart yok smart varsa 3d yok hepsinin olduğu aynı 42lm640s gibi cihazın samsung markalısı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 29 Aralık 2012; 18:42:20 >

• Geçenlerde teknosadan 2 ay digiturk hediye ile birlikte aldım. Fiyat gayet iyi televizyondan da gayet memnunuz öneririm.
  • Aldım bir tane haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Geçen 660s'i kaçırmıştım. Aradaki farklar magic kumanda ve kısmen kasa görünümüyse 250-300 tl fazla vermeye gerek yok sanırım.
    Hediye gözlük yok herhalde. Bu modele uygun 3d gözlük temini ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
    Bir de avantajix'te yılbaşı alışverişlerinde kliksadan % 4.5 iade varmış. Böylece çok uygun fiyata geliyor.
  • 660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz
  • Abi bu ne ya resmen Garanti Bonus kart almak farz oldu arkadaş.
    Her yer bonusa iş yapıyor. Elimdeki World kartın hiçbir anlamı kalmadı şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Abi bu ne ya resmen Garanti Bonus kart almak farz oldu arkadaş.
    Her yer bonusa iş yapıyor. Elimdeki World kartın hiçbir anlamı kalmadı şu an için.

evet,bende de world var ve adam gibi kampanya yok
    bu tv bonusa 1590 tl-159 tl bonus=1431 bir de %4,5 avantajix var galiba.o da 71,55 tl yapar..o da düşünce 1360 gibi birşey yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz

Kasa şekilleri çok farklı ama bana göre 640s daha şık duruyor. 200-300 tl farkı magic kumanda ve kasa farkına vermeye deymediğini herkes söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz

ben de sırf 660 daki çelik dış çerçeveye tav oldum magic kumanda ayrı bir güzellik tabi ama tvyi iphone üzerinden de kumanda edebildiğinizden çok da önemli değildi..
    ben 47" olanı 2399tl den almıştım şuan 2799tl olmuş..
    bunlara takılmasam zaten kampanya zamanında 2-3 fazla verip 55"LM615 modelini alırdım
  • Gözlük hediyesi yok sanırım.
  • Arkadaslar cahilligimi maruz gorun ama bu avantajixten alisverisi nasil yapiyoruz detayli anlatacak olan varmi. Siteye mutlaka uye olmak zorundamiyiz. Kliksa icin sekerbonus var bende ondada %10 var mi. avantajixle %4,5 hangisi uzerinden dusuyo1590 dan mi? En son kac tlye dusuyo kusura bakmayin avantajix ve kliksaya yabanciyim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Arkadaslar cahilligimi maruz gorun ama bu avantajixten alisverisi nasil yapiyoruz detayli anlatacak olan varmi. Siteye mutlaka uye olmak zorundamiyiz. Kliksa icin sekerbonus var bende ondada %10 var mi. avantajixle %4,5 hangisi uzerinden dusuyo1590 dan mi? En son kac tlye dusuyo kusura bakmayin avantajix ve kliksaya yabanciyim simdiden tesekkurler

avantajix kdv siz fiyat üzerinden para veriyor yani 1350 tl nin %4,5 gibi ,siteye üye olup oradaki kliksa butonundan siteye gidip alışverişi yapman gerekiyor.
    dahil olan kartlar sayfada belirtilmiş zaten.
     Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.