Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sipariş verdim. Tv yarın gelme şansı var mı acaba? Tv gelince kurulumu için servis mi çağıracağız? Servis paralı mı?
  • Valla şimdi canlı destekle görüştüm kurulum ücretliymiş. Ücreti hakkında da bilgi@kliksa.com dan bilgi alabilirsiniz dedi.
    Ücret ne kadardır acaba bende meraklandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Valla şimdi canlı destekle görüştüm kurulum ücretliymiş. Ücreti hakkında da bilgi@kliksa.com dan bilgi alabilirsiniz dedi.

ben de kliksadan almıştım.masa üstü kurulum ücretsiz.duvara montalatırsanız ücretli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak6721

quote:

Valla şimdi canlı destekle görüştüm kurulum ücretliymiş. Ücreti hakkında da bilgi@kliksa.com dan bilgi alabilirsiniz dedi.

ben de kliksadan almıştım.masa üstü kurulum ücretsiz.duvara montalatırsanız ücretli.

Duvara montalamayı eli matkap, tornavida tutan herkes yapabilir bence. Peki içinde duvar için aparat çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orijinalden alıntı: burak6721

quote:

Duvara montalamayı eli matkap, tornavida tutan herkes yapabilir bence. Peki içinde duvar için aparat çıkıyor mu?

çıkmıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler askı aparatını kendiniz alırsanız adamlar duvara asıyor, ben geçen hafta aldım teknosa dan ücret talep etmeden 5 dk da duvarı delip astılar.
  • Duvara askı aparatınızı alırsanız servıs ücretsiz takıyor arkadaşlar.ücret alıyor dıyen arkadaşlar yanlış bilgi verıyor. isteyene askı aparatı lınkıde verebilirim..
  • quote:

lg servisi ücretsiz kuruyor arkadaşım.canlı destekdekiler dunyadan haberı yok. biz 3 tane aldık. biri bıtlise gitti biri Aksaraya biride konyay gitti. 3 muzde ucretsız taktırdık. duvara askı aparatınız olunca 5 dk larını almıyor. zaten servis askı aparatı olunca sizin birsey dmenıze gerek yok sadece duvara montaj konusunda ffikrinizi alıyor.
  • Bir adet de ben sipariş verdim arkadaşlar. Yalnız bu Avantajix olayını bilmiyordum, 50 lira kaçtı. :) Hoş, habersizlik nedeniyle Avantajix'ten kim bilir neler kaybettik bugüne kadar.

Alan arkadaşlar, sitede yazıldığı gibi aynı gün sevkiyat var mı? Ben canlı destekle görüştüm, 1-3 iş günü dediler. Sitede ise aynı gün sevkiyat demiş tüm televizyonlarda. Ona göre baskı arayayım yarın.

Bir de servis aynı gün geliyor mu yoksa randevu falan almamız gerekir mi? Ölü piksel testi yaptırabiliyor muyuz? Ölü piksel varsa ne yapabiliriz?

Son olarak; magic kumanda dedikleri şey işlevsel mi? Ekstra bir özelliği aktif ediyor mu, yoksa sadece imleç falan mı hareket ettiriyor? Ona göre bir şekilde buluruz diyorum onu da.

• 1500 tl ye düsmüş arkadaşlar ama lg lm640 yazıyor öncekinde 640s mi yazıyordu? başlıktaki aynı televizyonmu
  • Aldım bakalım, yalnız 640s ve 640 aynı tv mi?
    1500 -150bonus - 50 avantajx, 1300 civarına gelmiş oluyor...
    bakalaım tv nasıl çıkacak..
  • 1499 TL'ye inmiş, 1 gün önce sipariş verdik. Şansa bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz

640'ın 660'tan eksik olarak;

Local Dimming yok!
    4 gözlüğe artı olarak, 5. Klipsli 3D gözlük yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 31 Aralık 2012; 13:49:43 >
  • LG ler için kırmızı renkleri pembemsi ve soluk gösterdiği söyleniyor.Bu tv ile philips arasında kaldım.Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Orijinalden alıntı: burak03

660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz

640'ın 660'tan eksik olarak;

Dahili Wi-Fi'si yok!
    Local Dimming yok!
    4 gözlüğe artı olarak, 5. Klipsli 3D gözlük yok!

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. LM640s'in dahili wi-fi özelliği vardır.
  • Hay ben böyle şansı... Kaç aydan beri sipariş vermedik, dün verelim dedik siparişi, az önce tvnin 1500 tl ye düştüğünü gördüm
  • Bu ne böyle ya. Dün sipariş verdik bugün 100 TL indirim yapmışlar.
  • iptal etsek bunu alsak nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUMERANGs

iptal etsek bunu alsak nasıl olur

Tam bu soruyu bende soracaktım.. Bilen varsa 10 dk içinde yazsın.. saat 12:00 a kadar diyor kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

1500 tl ye düsmüş arkadaşlar ama lg lm640 yazıyor öncekinde 640s mi yazıyordu? başlıktaki aynı televizyonmu

aynı ürün gibi çünkü siparişime baktım ondan da s yazmıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.