Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben iptal etmiştim sonra iptalide iptal ettim :D

Annemlere almıştım zaten TV yi gelmiş kurmuşlar duvara monte etmişler hiç para da almamışlar. Ben görmedim TVyi ama çok beğendiler.
    Bugün baktım puanlarda yüklenmiş.

Güzel bir alışveriş oldu. Şimdi World kampanyasındada yararlanıp birşeyler almayı planlıyorum. One X bakınıyorum ama stoklara girmiyor.

Ben bu iptal mezvusunda kliksa desteği bir hayli test etmiş bulundum :D Sevdim ben kliksayı, ilgililer ama telefonla ulaşım olması gerek, tek eksik bu şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLooP -- 4 Ocak 2013; 18:20:50 >
  • kargo getirdi yarım saat önce... lg servisi aradım kayıt oluşturdu. haftaiçi gelirler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

fiyatı 1989 olmuş.alamadık şu televizyonu ya içim gidiyor valla..

şimdi baktım 1649 tl olmuş. worldpuan+avanajix ile 1450tlye felan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUMERANGs

quote:

evet beklesek daha iner mi yoksa hazır world kampanyası varken alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

Orijinalden alıntı: BUMERANGs

quote:

evet beklesek daha iner mi yoksa hazır world kampanyası varken alınır mı?

Bende kararsız kaldım düşer mi alsam mı acaba..
  • denizbank bonus ile alışveriş yapan varmı? puan yüklenmiş mi acaba size bende hâlâ puan gözükmüyor
  • kipa'larda 1549'a satıldığını görmüştüm
    2013 tv'leri çıkınca hızlı bir düşüs olacak ama 2013 tv'lerin Trükiye satış tarihi de mart gözüküyor
    evdeki tv'de bozuldu 37 ekrana talim ediyoruz
    mart kadar kassam mı acaba
    aldıktan sonra 200-300 tl düşerse bana koyar
  • Arkadaşlar.

Kliksa 08.01.2013 tarihi itibariyle 1599 + %10 world puan kampanyası başlatmış. Bilgilerinize sunarım.

Geçen yapılan kampanyada sanal kartlar geçerli olmadığından siparişimi iptal etmek zorunda kaldım.

Sipariş verecek arkadaşların kampanya detaylarına dikkat etmelerine ve avantajix'in %2.5 indirimini unutmamalarını hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3boss

denizbank bonus ile alışveriş yapan varmı? puan yüklenmiş mi acaba size bende hâlâ puan gözükmüyor

Bonusunuz yuklendimi ne zaman yuklendi bide satun alirken garanti bonustan mi diger karti mi secerek islem yapmistiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır bu ürün tükendi şeklinde Kliksa'da. Stok güncelliyorlar mı sık sık? 1 haftadır bu Tv yok...
  • quote:

denizbank bonus ile alışveriş yapan varmı? puan yüklenmiş mi acaba size bende hâlâ puan gözükmüyor

Bana da yüklenmemişti. Aradım konuştum, kayıt alındı, birkaç gün sonra yüklendi. Mutlaka arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

quote:

Bonusunuz yuklendimi ne zaman yuklendi bide satun alirken garanti bonustan mi diger karti mi secerek islem yapmistiniz

Mail attım. Sağolsun ilgilendiler ve 9-10 ocak gibi bakabildim. Baktığımda bonusum yüklenmişti(4 ocak denmişti). Denizbank bonustan almıştım(42LM660). Valla kralsın kliksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Alper- -- 16 Ocak 2013; 13:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bana da yüklenmemişti. Aradım konuştum, kayıt alındı, birkaç gün sonra yüklendi. Mutlaka arayın.

valla sitede telefon numarası bulamadım, mail attım halloldu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.