Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avantajix üzerinden aldım onay bekleyen 47,64 TL gözüküyor.Ne zaman onaylanır bilgisi olan var mı?
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900390986 1499 a düştü

Sepetindeki ürünlerden biri ya da bir kaçı şu anda temin edilemedikleri için sepetinden otomatik olarak kaldırılmışlardır.
    * LG 42LM640 FULL HD 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK
    diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniaccroy -- 31 Aralık 2012; 15:39:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eniaccroy

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900390986 1499 a düştü

Sepetindeki ürünlerden biri ya da bir kaçı şu anda temin edilemedikleri için sepetinden otomatik olarak kaldırılmışlardır.
    * LG 42LM640 FULL HD 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK
    diyor

burda 42lm640 deniyor lm640s ile farkı varmı aynımı ürün?

• S satellite demek ise bu ilanın açıklamasında Dahili Hd uydu alıcı yazıyor.
    http://www.kliksa.com/Kampanyalar/gazeteilani.aspx
  • Ürün bitti sanırım.Sepete eklenebiliyor.Fakat eklendikten sonra stok yok diyor...
  • quote:

S satellite demek ise bu ilanın açıklamasında Dahili Hd uydu alıcı yazıyor.
    http://www.kliksa.com/Kampanyalar/gazeteilani.aspx

İlanda kullandıkları ürün resmi de LM660S'e ait sanırım
  • Lm640s gibi geldi bana :)
  • quote:

Lm640s gibi geldi bana :)

640s'in çerçevesi o kadar ince değil, ben hiç benzetemedim ama 660'a benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazcan -- 31 Aralık 2012; 16:03:07 >
  • ürün bitmiş.kim aldı 2 dk da
  • 660 ve sonrası çok hoşş duruyor bence :)
  • Ürün elime geçti kurulum için servisi bekliyorum arkadaşlar.Herkese hayırlı olsun.
  • bu üründe tükendiğine göre bunu almadığıma pişman etmeyecek yeni bir kampanya bekliyorum artık 46"-47"lerde.
  • Evet o kadar msj dan sonra müşteri hizmetleri eksik olan bilgiyi düzelttirmiş ve resme "dahili hd uydu alıcılı" ve "4 adet gözlük" yazısını ilave etmişler.
    Artık pürüz kalmadı bundan sonra 640 ile 640s aynımı diye benim gibi düşünen arkadaşlar, aynı olduğu eksik bilgiyi kliksa sitesi ilave ederek problemi ortadan kaldırmış oldu.(Banada en başda yanlış bilgilendirme için sizden özür dileriz diye msj atmışlar)
    Ancak şimdide stoklarda kalmamış:-(( iş yerindeydim eve geçtiğimde alıyım diyordum nasip kalmamış.Bakalım ileri saatlerde belki tekrardan girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 16:37:46 >
  • Kliksa'ya bir soru sordum.8 saat oldu.Ürün bitti,açıklama eklemişler, ''dahili uydu alıcısı varmış...''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 31 Aralık 2012; 17:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

ürün bitmiş.kim aldı 2 dk da

Ürünü sepete ekledim, ödeme ekranına geldim.Avantajix aklıma geldi, tekrar çıktım, Avantajix'ten siteye girdim, ürün kalmamış.Kısmet...
  • Dün Avantajix'e üzülüyordum, bugün de 90 liralık indirim fena koydu arkadaşlar. 150 lira içerdeyiz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Dün Avantajix'e üzülüyordum, bugün de 90 liralık indirim fena koydu arkadaşlar. 150 lira içerdeyiz resmen.

Hiç sorma hocam ya.. 40 yılın başı bi led tv alalım dedik. Tam alıcak zamanı bulduk ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Hiç sorma hocam ya.. 40 yılın başı bi led tv alalım dedik. Tam alıcak zamanı bulduk ya

O daha da kötü zaten. Yıllardır 70 ekran tüplü televizyonla idare ediyoruz. Arızalar artmaya başladı. Ben eskisi atıl duruma gelmedikçe kullananlardanım, zevk için aldığım şeyler nadirdir. Ulan siparişi verdiğim tarih 31 Aralık zaten ama gece verdik yani. Sağolsun konuyu açan arkadaş da başlığa bir Avantajix yazmamış. :) O kadar da sevinmiştim, milletin birkaç ay önce 2000 liraya aldığı televizyon, gözlüğüne alıcısına kadar her şey var diye. Aaaaah ulan ah! Kartın limiti dolu olmasa tekrar alıp eskisini iptal ederdim, acımazdım ya neyse. Sağlık olsun. Best of 2012 başlığında yakaladığım fırsatlar var, onlara sayıyorum.

• Dün uygun fiyata aldık diye seviniyorduk ne güzel..)
    Ben de indirimden öğleden sonra haberdar oldum. Ne yapsam ne etsem derken siparişimi iptal ettim. Ama ne varki sepete eklenen ürün bir türlü sepete girince görünmedi. En son bir ara oldu, ödeme noktasına geldim bu sefer de bankanız onay vermedi diye birşey çıktı. Halbuki limitim vardı. Velhasıl ardından tamamen tükendi, sepete ekle butonu da kalktı. Kliksaya mesaj atıp iptal talebimin işleme alınmamasını istedim. Zaten o aralar mesaj atmışlar, siparişiniz iptale uygun değildir, kargoya teslim edilmiştir.
    Yine de iyi bir fiyata aldık. Bugünkü fiyatta da geri bonus ve avantajx ödemeleri kısmen azalıyordu. Herkese hayırlı olsun diyelim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir021 -- 31 Aralık 2012; 18:53:13 >
  • Bu başlığı gördükten 8 saat sonra tv eve geldi, nerdeyse 1300 e geldi tv...sıra geldi kurdurmaya...bu arada kutuda 640s yazıyor..haber veren arkadasa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.