Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Şimdi tv'de reklamı vardı. Media markette büyük indirimde 1590'a inmiş. Acele edin diyor.)
  • bü ürünü kaçırdım yerine tavsiye edebileceğiniz bir tv varmı bu fiyat aralığında?
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/980000073
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900340453

bilen arkadaşlar fikir verirse sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Aynen sen diyince bende kontrol ettim. İlk ödeme martta :) Kutunun içinden pc ye bağlamak için hdmi kablo çıkıyor mu acaba?

660 modelini alan bir arkadaşa sordum, çıkmadı demişti. Bende 1.3 sürüm 5 metrelik HDMI kablo var. Sanırım TV 1.4 sürüm destekliyor, aktarım kapasitesi daha yüksek. Yeni kablo almak gerekebilir ilerleyen zamanlarda bazı filmler için. :)

Bu arada size de sorayım; bahsettiğim arkadaş geçen ay Electro World'den 42LM660S modelini 1300 küsür liraya almış. Ne zaman satıldı bu fiyata bu TV, bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Aynen sen diyince bende kontrol ettim. İlk ödeme martta :) Kutunun içinden pc ye bağlamak için hdmi kablo çıkıyor mu acaba?

660 modelini alan bir arkadaşa sordum, çıkmadı demişti. Bende 1.3 sürüm 5 metrelik HDMI kablo var. Sanırım TV 1.4 sürüm destekliyor, aktarım kapasitesi daha yüksek. Yeni kablo almak gerekebilir ilerleyen zamanlarda bazı filmler için. :)

Bu arada size de sorayım; bahsettiğim arkadaş geçen ay Electro World'den 42LM660S modelini 1300 küsür liraya almış. Ne zaman satıldı bu fiyata bu TV, bileniniz var mı?

LM660s'in o fiyata satılması imkansız ben de görmedim öyle bir fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

quote:

quote:

Bencede imkansız. Hediye çeki, puan vs düştükten sonra söylemiştir bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşse dahi fiyat yine de çok uçuk oluyor. İndirim kodu, bonus birleşse dahi ben o fiyata inebileceğini sanmıyorum. Gerçekten almışsa da o fiyata neredeyse maliyetine almış olur yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düşse dahi fiyat yine de çok uçuk oluyor. İndirim kodu, bonus birleşse dahi ben o fiyata inebileceğini sanmıyorum. Gerçekten almışsa da o fiyata neredeyse maliyetine almış olur yani

Doğru..

Bu arada tv henüz elime ulaşmadı.. Zaten 1 hafta içerisinde başka bir eve taşınacağız, hem o zamana kadar bonus puanları yüklenmiş olur. Puanlarla duvara montaj için askı ve laptop'u tv ye bağlamak için hdmi kablo alacağım. Hangilerini önerirsiniz?

• quote:

Bu arada tv henüz elime ulaşmadı.. Zaten 1 hafta içerisinde başka bir eve taşınacağız, hem o zamana kadar bonus puanları yüklenmiş olur. Puanlarla duvara montaj için askı ve laptop'u tv ye bağlamak için hdmi kablo alacağım. Hangilerini önerirsiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/novalux-nv-4214-b-sehpasi-32-42-tv/productDetails.aspx?productId=mbnv4214b&categoryId=18021388&SKU=MBNV4214B&navq=categoryid%3d2147483614%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmbnv4214b%26fh_lister_pos%3d4%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d%255cu0020Novalux%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002028%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002028_2147483614%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

Biz şunu sipariş edeceğiz hocam. Bütçe uygunsa bence bu tür çözümler hem çok daha şık, hem çok daha işlevsel.

HDMI için çok ince eleyip sık dokumaya gerek yok.

http://www.audioholics.com/education/cables/long-hdmi-cable-bench-tests

Şuradan bakabilirsin. Ayrıca şuradaki mesajları okumanda fayda var;

http://forum.donanimhaber.com/m_56679505/tm.htm

• ben cumartesi gecesi 1590tl iken almıştım pazartesi günü saat 11de kargo durumuna bakmak için siteye girdiğimde fiyatının düşdüğünü gördüm. kargoya verilmediği için müşteri hizmetleri görüşüp satışı iptal ettim 1490 tl den tekrar aldım. yılbaşı gecesi 12 den sonra ups kargo mesaj atmış çarşamba günü teslim edilecek diye. hangi tvnin geldiğini bilmiyorum. ilk satışım iptal sürecinde yazıyor ikinci satışım hazırlanıyor yazıyor. pazartesi öğlenden beri yılbaşı diye herhangibir işlem yapmıyorlar. şimdi ne yapacağımı şaşırdım. kargoya verildiğini bilsem iptal etmezdim. canlı destekden kargoyu teslim almadan iade edin diyor. iade etsem mi etmesem mi anlamadım. gerçi 80 liraya yakın avantajım var ama. benim gibi iptal edip yeni fiyattan alan var mı
  • Benim tv bugün geldi arkadaşlar. Kurulum için kutusunu açmadan servisi çağıracağız sanırım değil mi?
  • Selamlar,
    Bende 31.12'de saat 15:00 de siparişi verdim. Fakat halen ürün hazırlanıyor diyor. Bu adamların göndermeme gibi bir durumu olabilir mi? Inşallah ürünü tedarik edemiyoruz diye siparişimi iptal etmezler.
  • Benim Tv'de bu sabah geldi. Dev gibi bir kutuda..)
    Lg servisi aradım. Netten, bulunduğum şehirdeki yetkili servisi aratıp telefonuna ulaştım. Yarın gün içinde gelip kurulumunu yapacaklarmış. Sehpa üstü mü duvara monte mi diye sorup not aldılar. Gelmeden önce yine arayıp haber vereceklermiş.
  • Siz hangi gün hangi saatte siparişi vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Siz hangi gün hangi saatte siparişi vermiştiniz?

Ben de 31 aralık saat13.50 de sipariş geçtim. Ups ten mail geldi yola çıktı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü, öğle saatlerinde.
  • Hadi benimkide kargoya verilsin artık :)
  • 31 aralık saat 10 civarı vermiş olduğum siparişim şimdi elime ulaştı. Kutusu baya büyük. Kutu içerisinde 4 gözlük standart.
    İşte bu da kutusu:
     Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bizim ufaklık da dün geldi arkadaşlar. Bugün de servisi bekliyoruz bakalım, arayacaklarmış gelmeden. :)
  • şimdi siteye baktım. fiyat 1899 olmuş üstelik hala stokta yok :)))))
    almadığıma pişman oldum gibi. neyse beklicez bakalım elbet 1300 e düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: euners

31 aralık saat 10 civarı vermiş olduğum siparişim şimdi elime ulaştı. Kutusu baya büyük. Kutu içerisinde 4 gözlük standart.
    İşte bu da kutusu:
     Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus

benim ki merkez şubeye gelmiş yarın elime ulaşır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.