Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BUMERANGs

quote:

Orijinalden alıntı: euners

31 aralık saat 10 civarı vermiş olduğum siparişim şimdi elime ulaştı. Kutusu baya büyük. Kutu içerisinde 4 gözlük standart.
    İşte bu da kutusu:
     Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus

benim ki merkez şubeye gelmiş yarın elime ulaşır

Sizin is nooldu ilk siparis geldi kargoya iade mi ettiniz bu gelen hangisi 1. Mi 2. Mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

quote:

quote:

31 aralık saat 10 civarı vermiş olduğum siparişim şimdi elime ulaştı. Kutusu baya büyük. Kutu içerisinde 4 gözlük standart.
    İşte bu da kutusu:

Sizin is nooldu ilk siparis geldi kargoya iade mi ettiniz bu gelen hangisi 1. Mi 2. Mi?

1. siparişim ilimizdeki merkeze gelmişti bu akşam depoya geri teslim edildi diye mesaj geldi
    2. siparişimde ilçemizde ups bayisi yok merkeze gelmiş büyük ihtimal yarın gelir.

• En sonunda benimkide geldi. bu fiyat baya kelepir oldu:) hadi yine iyiyiz ::) servisi bekliyoruz yarın gelcek inşallah
  • bugün ümraniye vatan 'da 1799 tl yanında lg bluray player hediyesi vardı,alanlar çok iyi fiyata aldı birhada bu fiyata düşmez artık.
  • Benim tv de saat 1 gibi geldi. Hemen servisi aradım kurulum için. Yarın dediler ama 6 gibi gelip kurdular. Gayet hoş tv. Haber verenlere teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu da kutusu:

1. siparişim ilimizdeki merkeze gelmişti bu akşam depoya geri teslim edildi diye mesaj geldi
    2. siparişimde ilçemizde ups bayisi yok merkeze gelmiş büyük ihtimal yarın gelir.

Size tesekkur etmeliyim sizden okuduktan sonra iptal olan siparis bize dusermi diye icimden gecirdim. Dun aksam uzeri sitede sepete ekle aktif oldu ben kaptim bi tane sonra tukendi yazdi az once kargo bilgiside geldi muhtemelen sizin iadenizdi onun icin sordum size. Gerci world ile kaptik ama onada sukur. Tesekkur ederim size.Nasip 2gun ugrastim tam sepetteyken 2kere kaptirdim ama sonunda kaptik sukurler olsun konuyu acan arkadasada tesekkur ederim

• Bende 1 iade yaptim. Aksam ellerine ulasti , tekrar stokta olabilir;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Bende 1 iade yaptim. Aksam ellerine ulasti , tekrar stokta olabilir;)

iade sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Bende 1 iade yaptim. Aksam ellerine ulasti , tekrar stokta olabilir;)

iade sebebi nedir?

İlerizekalilar kredi kart bilgilerine yanlis isim girmeme ragmen onayladilar, sonra bunlar kesin iptal eder diyip hemen iptal talebinde bulunup yeni siparis verdim 1590 tl den ...

Ama tahmin ettigim gibi iptali isleme koymadilar 2 ayni tv ayni kargoyla geldi 1 taneyi alip digeri iade ettim, kisa zamanda umarim kartima yansitirlar...

Aslinda 1499 dusunce yine iptal etsemmi dedim ama limitimi hiç edecekti kliksa.com , sonucta depolarina aksam 17 de ulasti , yakinda 1 stok acilabilir...

• Bu cihazda dahili hd uydu alıcı var mı..
    Kendi cevabımı kendim vereyim varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 3 Ocak 2013; 21:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bu cihazda dahili hd uydu alıcı var mı..
    Kendi cevabımı kendim vereyim varmış..

Evet var

• Bonus puanlar ayın 4ünden sonra yüklenir yazıyor.. Ne diyorsunuz kısa sürede yüklenir mi? Yoksa haftaları bulabilir mi? Bonus puanlarla almam gereken bir kaç parça eşya var. Sepette beklete beklete bir tanesi tükenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bonus puanlar ayın 4ünden sonra yüklenir yazıyor.. Ne diyorsunuz kısa sürede yüklenir mi? Yoksa haftaları bulabilir mi? Bonus puanlarla almam gereken bir kaç parça eşya var. Sepette beklete beklete bir tanesi tükenmiş

biraz önce baktım puan yüklenmiş ama kullanılabilir durumda değil. muhtemelen sabaha kullanıma açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozkan

quote:

Bonus puanlar ayın 4ünden sonra yüklenir yazıyor.. Ne diyorsunuz kısa sürede yüklenir mi? Yoksa haftaları bulabilir mi? Bonus puanlarla almam gereken bir kaç parça eşya var. Sepette beklete beklete bir tanesi tükenmiş

biraz önce baktım puan yüklenmiş ama kullanılabilir durumda değil. muhtemelen sabaha kullanıma açılır

Bende Teb bonus var, bende ne yüklü olarak ne de kullanılabilir olarak görünüyor. Umarım yanlışlık yapmamışımdır.

edit: şikayetvar.com'da kazanılan bonusların yüklenmediği şeklinde bir sürü şikayet var. Aynı olay benimde başıma gelmez umarım. Canlı destek mesai saatleri içersinde kontrol edin diyor ama içime kurt düştü şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 4 Ocak 2013; 3:18:16 >

• quote:

Benim tv de saat 1 gibi geldi. Hemen servisi aradım kurulum için. Yarın dediler ama 6 gibi gelip kurdular. Gayet hoş tv. Haber verenlere teşekkürler.

Televizyonu kurarlarken smart ile ilgili bisey yaptilarmi yani kurarken illa internet olmasi gerekli mi bisey dediler mi. Bi de servisi ucreti odedinizmi kurulum beles mi? Tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Bende Teb bonus var, bende ne yüklü olarak ne de kullanılabilir olarak görünüyor. Umarım yanlışlık yapmamışımdır.

edit: şikayetvar.com'da kazanılan bonusların yüklenmediği şeklinde bir sürü şikayet var. Aynı olay benimde başıma gelmez umarım. Canlı destek mesai saatleri içersinde kontrol edin diyor ama içime kurt düştü şimdiden.

Şuan tekrar kontrol ettim, puanlar yatmış ve kullanılabilir durumda.

quote:

quote:

Benim tv de saat 1 gibi geldi. Hemen servisi aradım kurulum için. Yarın dediler ama 6 gibi gelip kurdular. Gayet hoş tv. Haber verenlere teşekkürler.

Televizyonu kurarlarken smart ile ilgili bisey yaptilarmi yani kurarken illa internet olmasi gerekli mi bisey dediler mi. Bi de servisi ucreti odedinizmi kurulum beles mi? Tesekkurler

İlla internet gerekli değil. Tv yi kurdular, ayarladır en son kablosuz internet bağlantınız varmı dediler, evet dedim. Ozaman internet bağlantınızıda yapalım dediler, yaptıkları kablosuz şifresini tv ye girmekti. Servise herhangi bir ücret ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarozkan -- 4 Ocak 2013; 8:25:28 >

• Puan yüklenmiş 149,90 tl
  • fiyatı 1989 olmuş.alamadık şu televizyonu ya içim gidiyor valla..
  • Benim puanlarda yüklenmiş. 159 tl HDMI kablo, askı, k400 klavye bi kaç parça eksik ev eşyası aldım mı tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.