Şimdi Ara

Kliksa - LG 42Lm640s- 1590 + %10 bonus (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı destekte siparişi iptal edebilirsiniz diyor. Ancak iptal işlemi 5 dk içinde olmazsa zaten saat 12:00 a yaklaşıyor. Kredi kartı limti yetersizliği yüzünden. Bu paranın geri yatırılması sanırım zaman alır
    .. Siparişi taksitli olarak yaptığım için maleef iptal edilince taksitlerde tek tek 12 ayda geri ödenecek.. Kredi kartında limit olsa iptal edeceğim ancak. Limit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 31 Aralık 2012; 11:55:40 >
  • 12:00 kadar alırsanız ayıngün kargo getiriyor.Kampanya stoklarla sınırlı zaten 12:00 den sonrada satışa devam ;)
  • bu ne ya demekki son ana kadar beklemek lazımmış,acaba 2013 de bu tv yi bu fiyatlardan görebilirmiyiz,bizim peder 2013 faturası için bekliyor, yoksa almıştım çoktan ..
  • 1590 tl artı %10 bonus +50 avantajix ile birlikte fiyatı çok iyiydi şimdi 91 tl daha düşmüş. bakalım iptal ettim yeni fiyattan aldım bir karışıklık yapmazlar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

bu ne ya demekki son ana kadar beklemek lazımmış,acaba 2013 de bu tv yi bu fiyatlardan görebilirmiyiz,bizim peder 2013 faturası için bekliyor, yoksa almıştım çoktan ..

2 ay önce LG 42LS575S diye modeli çok uygun fiyata satıyorlardı alıyım mı almıyımmı derken stok bitmişti. 42lm615 için pusudaydım daha ucuza daha üst 42lm640 modelini aldım. gerçi bekledikçe fiyatlar iniyor + özellikli yeni ürünler piyasaya giriyor.
  • 1499 TL Düşmüş ama +4 gözlüğüde başlıkdan silmişler. Ayrıca 640S yazarken şimdi 640 yazıyor bunda dahili uydu alıcı olmayabilir.Çünkü s harfini dahili uydu alıcılar için koyuyorlar.Ancak yazareken unutmuşda olabilirler.çünkü özellikler kısmında göremedim.canlı desteğe mutlaka sorun öle sipariş verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 13:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Canlı destekte siparişi iptal edebilirsiniz diyor. Ancak iptal işlemi 5 dk içinde olmazsa zaten saat 12:00 a yaklaşıyor. Kredi kartı limti yetersizliği yüzünden. Bu paranın geri yatırılması sanırım zaman alır
    .. Siparişi taksitli olarak yaptığım için maleef iptal edilince taksitlerde tek tek 12 ayda geri ödenecek.. Kredi kartında limit olsa iptal edeceğim ancak. Limit yok.

merak etme 12 taksitlede alsan paran direk yatar 12 taksit şeklinde falan yatmaz:-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

1499 TL Düşmüş ama +4 gözlüğüde başlıkdan silmişler. Ayrıca 640S yazarken şimdi 640 yazıyor bunda dahili uydu alıcı olmayabilir.Çünkü s harfini dahili uydu alıcılar için koyuyorlar.Ancak yazareken unutmuşda olabilirler.çünkü özellikler kısmında göremedim.canlı desteğe mutlaka sorun öle sipariş verin.

Yukarda yazdım. +4 gözlük bedava yazmaları tamamen stratejiden ibaret. Bütün 620-640-660 vs benzer modellerde zaten kutunun içinde standart olarak 4 gözlük çıkıyor. 660'da da ona bakarsan akıllı kumanda standart ama bazı sitelerde utanmadan akıllı kumanda hediye diye yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Canlı destekte siparişi iptal edebilirsiniz diyor. Ancak iptal işlemi 5 dk içinde olmazsa zaten saat 12:00 a yaklaşıyor. Kredi kartı limti yetersizliği yüzünden. Bu paranın geri yatırılması sanırım zaman alır

merak etme 12 taksitlede alsan paran direk yatar 12 taksit şeklinde falan yatmaz:-))

Yanlış görmediysem. Canlı destek, yapı kredi hariç diğer kartların hepsini taksit taksit geri ödüyor yazdı. Zaten parayı tek seferde yatırsa bile o anda işlem hemen tamamlanmıyacağı için limitin yetmediğinden dolayı tekrar sipariş veremezdim. Neyse sağlık olsun.. Teknoloji böyle birşey, aldığın bir elektronik cihaz. Çok çabuk değer kaybedebiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Abi bu ne ya resmen Garanti Bonus kart almak farz oldu arkadaş.
    Her yer bonusa iş yapıyor. Elimdeki World kartın hiçbir anlamı kalmadı şu an için.

Hiç sorma bonus world'ü geçti valla, patladı bizim world kartlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben canlı desteğe sordum ürünün dahili uydu alıcısı var mı dedim bilmiyorum bilgi@kliksa.com a mail atarak sorunuz dıyor.siz sorun ben bekleyeyim dedim olumsuz cevap verdi. Arkadaşlar 640s 640 dan uydu alıcı farkı olabilir.Arkadaşın dediği gibi 4 gözlüğü zaten kutunun içine koyuyorlar + olarak belirtmelerine gerek yok ama ben yinede canlı destekden teyit almakda yarar gördüm ama canlı desteğin bu konuda yardım talebını karsılamıyor ne işe yarıyorlar merak ettım doğrusu:-)) çünkü özellikler kısmında ıyıce baktım dahili uydu alıcı vs. birsey görmedim buna dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 13:43:04 >
  • quote:

1499 TL Düşmüş ama +4 gözlüğüde başlıkdan silmişler. Ayrıca 640S yazarken şimdi 640 yazıyor bunda dahili uydu alıcı olmayabilir.Çünkü s harfini dahili uydu alıcılar için koyuyorlar.Ancak yazareken unutmuşda olabilirler.çünkü özellikler kısmında göremedim.canlı desteğe mutlaka sorun öle sipariş verin.

Sipraiş detayında "LG 42LM640 FULL HD 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK" yazıyor,
    gözlükler var görünüyor fakat S olayını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miu

quote:

özellikler kısmında dahili uydu alıcısı yazmıyor ama dün akşamki 1590 tl verdiğinden 640 s yazıp dahli uydusunun karşısında yeşil çentik işareti vardı bunda hiç bir bilgi yok. o yüzden bilgi@kliksa.com dan bır teyit alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 13:43:44 >

• quote:

Ben canlı desteğe sordum ürünün dahili uydu alıcısı var mı dedim bilmiyorum yardim@kliksa.com a mail atarak sorunuz dıyor.siz sorun ben bekleyeyim dedim olumsuz cevap verdi. Arkadaşlar 640s 640 dan uydu alıcı farkı olabilir.Arkadaşın dediği gibi 4 gözlüğü zaten kutunun içine koyuyorlar + olarak belirtmelerine gerek yok ama ben yinede canlı destekden teyit almakda yarar gördüm ama canlı desteğin bu konuda yardım talebını karsılamıyor ne işe yarıyorlar merak ettım doğrusu:-)) çünkü özellikler kısmında ıyıce baktım dahili uydu alıcı vs. birsey görmedim buna dikkat edin derim.

Sadece 640 (uydu alıcısız) modeli olduğunu sanmıyorum. Geçen hafta Electroworld'den arkadaşa 4 3d gözlük yanında +2 dual play gözlüklü 620s aldık. Oradaki bütün LG modellerde S takısı belirtilmemişti. Satış elemanına sorduk 620s mi diye ve evet dedi. Kolay olsun diye herhalde uğraşmıyorlar. Almayı düşünüyorsanız bence kaçırmayın. Bonus'unuz yoksa da 1699 + 340 tl hediye çekiyle Bimeks'ten alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

özellikler kısmında dahili uydu alıcısı yazmıyor ama dün akşamki 1590 tl verdiğinden 640 s yazıp dahli uydusunun karşısında yeşil çentik işareti vardı bunda hiç bir bilgi yok. o yüzden yardim@kliksa.com dan bır teyit alın.

Mail attım,
    hiçbir fark yoktur diye cevap verdiler..
    Kısaca 640 ile 640S aynı cihazmış..

• quote:

quote:

quote:

özellikler kısmında dahili uydu alıcısı yazmıyor ama dün akşamki 1590 tl verdiğinden 640 s yazıp dahli uydusunun karşısında yeşil çentik işareti vardı bunda hiç bir bilgi yok. o yüzden yardim@kliksa.com dan bır teyit alın.

Şimdi lg turkiye ile görüştüm.Bizim getirdiğimiz ürünlerde 42LM640 diye bir ürün yok hepsi 640s dir dediler.Farklı ithalatlarda olabiliyormuş.Fakat teknosa ve kliksa lg türkiye garantili sattıkları için s modeli olması mümkün değilmiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mail attım,
    hiçbir fark yoktur diye cevap verdiler..
    Kısaca 640 ile 640S aynı cihazmış..

Aynısı ise süper ,yalnız neden özellikler kısmında belirtmemişler bu dahili uydu alıcı olayını sanırım aceleye gelmiş.Dün açık seçik belliydi.Neyse Fiyat süper 100 tl daha düşmüş daha da düşeceğini ben sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 13:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Orijinalden alıntı: burak03

660s ile arasında kalıyorum sadece magic kumanda farkı var ve tabi en önemlisi kasa şekilleri çok farklı siz nedersiniz

640'ın 660'tan eksik olarak;

Dahili Wi-Fi'si yok!
    Local Dimming yok!
    4 gözlüğe artı olarak, 5. Klipsli 3D gözlük yok!

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. LM640s'in dahili wi-fi özelliği vardır.

Haklıymışsınız, düzelttim...
  • Sayın İlgili,
    kliksa.com' a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz üründe dahili uydu alıcısı ve gözlük bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla,
    kliksa.com

HANİ BAZI ARKADAŞLAR; BEN SORDUM BIRBIRININ AYNISI DEMİŞTİ 640 S ILE 640 İÇİN..ŞİMDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ BANA BU MAILİ ATTI AZ ÖNCE HERKESE AYRI CEVAP MI VERİYORLAR.?

BUNDA DAHILI UYDU ALICISI OLMADIĞINI VE GÖzLÜK BULUNMAMAKTADIR DIYE BELİRTMİŞ.AMA GOZLUK BİLDİĞİM KADARIYLA KUTUNUN İÇERİĞİNDE VARDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Aralık 2012; 14:03:43 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.