Şimdi Ara

Klima elektrik kablosu hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar acaba atladığım ya da bilmediğim birşey olabilir mi diye burdaki klima ustalarımızdan bilgi almak istiyorum. 18btu luk iki klima birisi inverter diğeri normal klima bu klimaların enerji kabloları arasında fark olur mu ? yani inverter klima için çekilen kablo normal klimanın enerji tüketimini kaldırabilir mi ? Teorik olarak bir sıkıntı görmüyorum fakat bilmediğim bir nokta olabilir... Buradaki üstadlar cevap verebilirse sevinirim biraz acil çünkü... Teşekkürler...

• ben klima konusuna bulaşmıyorum ama sorduğunuz elektrik konusu olduğundan cevap veriyorum :)

klimanın inverter yada düz olması fazla bir şey fark ettirmez önemli olan çekeceği akımdır ve her iki cihazda misal 7 kw. lık ise hiç fark etmez

hatta bu durum tüm elektrikli cihazlar için geçerlidir ,yani en fazla ne kadar akım çekecek ise ona göre kablo ve sigorta seçimi yapılır

benden bu kadar kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 14 Mayıs 2013; 3:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Öncelikle merhabalar acaba atladığım ya da bilmediğim birşey olabilir mi diye burdaki klima ustalarımızdan bilgi almak istiyorum. 18btu luk iki klima birisi inverter diğeri normal klima bu klimaların enerji kabloları arasında fark olur mu ? yani inverter klima için çekilen kablo normal klimanın enerji tüketimini kaldırabilir mi ? Teorik olarak bir sıkıntı görmüyorum fakat bilmediğim bir nokta olabilir... Buradaki üstadlar cevap verebilirse sevinirim biraz acil çünkü... Teşekkürler...

18.000'lik klima için aynı hattı kullanabilirsiniz. Saygılar....
  • teşekkürler cevaplar için.bugün montaj yapıldı sıkıntı yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.