Şimdi Ara

Klima için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yüksek giriş ve balkonsuz bir evde dış ünite montajı problemi yaşamaktayım. Bu sebeple klima taktıramıyorum. Aşağıdaki resimlinkinde bir foto paylaştım. Yan bina ile aramızdaki duvara dış üniteyi koyabilirmiyim? Problem olurmu? Çünki muhtemelen klima için başka alternatifim yok. Yardımcı olun lütfen.

http://i.hizliresim.com/0y2BrV.jpg

• Alttaki pencere size mi ait bilemiyorum, sizin ise sorun yok ancak sizin değilse komşunuz o uğultuyu duymak istemeyecektir diye düşünüyorum. İşin teknik kısmında bir sorun görünmüyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Alttaki pencere size mi ait bilemiyorum, sizin ise sorun yok ancak sizin değilse komşunuz o uğultuyu duymak istemeyecektir diye düşünüyorum. İşin teknik kısmında bir sorun görünmüyor zaten

Çok teşekkürler. Uğultu konusunu düşünmedim peki birazdaha sağ tarafa koydursam yani o duvara ortalarsam rahatsız edermi?
  • DUKE_ouranus kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle değerlendiriniz.
    1-değişken frekans ve devirlerde çalışacak bir tıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sesi ile kompresör
    2-değişken voltaj akımı nedeniyle değişik devirlerde çalışacak vuuuuuuuuuuuuu sesi ile dış ünite fanı
    Bunların birleşmiş halini ve bunun sizin evinize direkt olarak bağlı duvarda olduğunu düşününüz. aynı zamanda siz klima kullanırken o dış üniteden çıkan sıcak havanın, Eğer penceresi açıksa veya açmak isteyecekse komşunuzun evine dolduğunu düşünün. Kış geldiğinde dış üniteden (Eğer hat çekilmezse) damlayacak suyun komşunuzun pencere önüne tıp tıp damladığını düşünün vs vs.

Aşılmayacak sorunlar değil ancak sanki onay almanız gerekir diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Hocam şöyle değerlendiriniz.
    1-değişken frekans ve devirlerde çalışacak bir tıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sesi ile kompresör
    2-değişken voltaj akımı nedeniyle değişik devirlerde çalışacak vuuuuuuuuuuuuu sesi ile dış ünite fanı
    Bunların birleşmiş halini ve bunun sizin evinize direkt olarak bağlı duvarda olduğunu düşününüz. aynı zamanda siz klima kullanırken o dış üniteden çıkan sıcak havanın, Eğer penceresi açıksa veya açmak isteyecekse komşunuzun evine dolduğunu düşünün. Kış geldiğinde dış üniteden (Eğer hat çekilmezse) damlayacak suyun komşunuzun pencere önüne tıp tıp damladığını düşünün vs vs.

Aşılmayacak sorunlar değil ancak sanki onay almanız gerekir diye düşünüyorum.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Aynen komşuyla konuşmak gerek. Sizin bi öneriniz varmı peki? Yada o duvarın en sağına koysam klima performansı için sıkıntı yaratırmı? En sağ köşeye?

• Takriben 2 metre fark edecek olan boru mesafesi ile, Performansa negatif etkisi olmaz ama komşunuzun rahatına çok daha pozitif etkisi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.