Bildirim
Klima sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
18-19'da sıcak üflediğini pek çok arabada görmedim hocam. Ek olarak low'a aldığınızda otomatik olarak A/C devreye girdiği için soğuk üflemeye başlıyordur. -
Hocam bende de seat altea xl vardı aynı problemi yaşamıştım kontağı kapatmadan klimayı kapat sonra kontağı kapat problem kalmaz ben öyle çözdüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
18 19 da ac açık şöyle anlatayım lo dayken soğuk üflüyor 18 19 a çekince bi duraksıyo başlıyo sıcak üflemeye aynı şekilde lo ya çekince bi duraksıyo 10 sn ye kadar başlıyor soğuk üflemeye
Denicem bide öyle
Hiçbir sorun yok aracınızda. Otomatik klimanın çalışma mantığını anlamamışsınız.
Misal dışarısı 0 derece, klimayı 19 dereceye ayarladınız, yani içeriyi 19 derece yapmak istiyorsunuz. Klima içeri 19 olana kadar sıcak üfler, sonra içeriyi sabit tutmak için fanı kısar veya üflediği havayı soğutur.
Siz "lo" ya çektiğinizde kayıtsız şartsız içeriyi en soğuk ayara getir diyorsunuz. O yüzden soğuk üflüyor.
AC'nin devrede olup olmaması kışın birşeyi değiştirmez,19'da içeriyi ısıtmak için sıcak üflemesi normaldir. -
klimayı 22 dereceye ayarlayıp bırakın, yaz-kış bu derece idealdir araç kliması için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekürler ama sıkıntım soğutmaması sıcak üflüyor sürekli şöyle bişey farkettim ac tuşunu kapatıyorum istediğim soğukluğa getiriyorum sonra ac ye basıyorum o zaman soğuk üflüyor ac açıkken üflemiyor sıcak üflüyor ac kapatıp istediğim soğukluğa getirirsem sonra ac yr basarsam soğutuyor 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih595959 -- 29 Ocak 2020; 17:9:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X